Evet tatlım haklısın.. ben sadece hızlı kilo verme taraftarı olmadığım için panikliyorum böyle..verilir tabii, sen simdi zaten biliyorsun nasil kilo verildigini, nelerin sana iyi geldigini, nelerin kotu geldigini. yaz geldi, meyve sebze de bollasti. bu arada semizotu oneriyorum bol bol, omega 3 zengini, hem cok hafif hem cok saglikli.
erigimcim ben bu sporu yıllardır yapıyorum.. Kaslarım fena değil ama rahatsız edecek düzeyde de değil.. Hayat temposu yoğun olunca bu guruptakilerin kimi sabaha kimi akşama kayıyor.. Yani bi başlayıp hepsini yapsam önce kardiyo sonra kasa geçsem daha farklı sonuç olurdu.. Programımdaki koşu ve yüzme en yeni eklenen sporlar..Inanamadim cidden super bir program . Biz kilo verme grubunda bu sporu yapamıyoruz sen koruma grubunda yapiyirsun mükemmel valla nazar degmesin. Ayrica bilgi almak adina soruyorum bizde şöyle bi korku vardir cok spor kas yapar kilo verilmez diye kas kutlesi artikca kilo incelirsin yag yskarsin ama tarti zor oynar bu durumda senin tarti nssil kolay oynamis ayrica fotolarinda hic te öyle kas yigini gibi degilde aksine gayet orantili ve fitsin
Spora yeniden başlıyorum hergun 40+40 dk yuruyusum var ama malesef basen problemim hat safhada puskuutcum squatta yapmaya basladim ne onerirsin bana :26:
Evet tatlım haklısın.. ben sadece hızlı kilo verme taraftarı olmadığım için panikliyorum böyle..
İyi ki söyledin.. Unuttum ben semizotunu.. Hem de ne çok severim..
erigimcim ben bu sporu yıllardır yapıyorum.. Kaslarım fena değil ama rahatsız edecek düzeyde de değil.. Hayat temposu yoğun olunca bu guruptakilerin kimi sabaha kimi akşama kayıyor.. Yani bi başlayıp hepsini yapsam önce kardiyo sonra kasa geçsem daha farklı sonuç olurdu.. Programımdaki koşu ve yüzme en yeni eklenen sporlar..
Kas kütlesi arttıkça yağ yakımı dolayısı ile kalori harcaması çoğalır.. O nedenle sporu çoğalttıkça yediklerinin de protein oranını çoğaltmalısın kasın yapı taşı ki zaten biliyosundur..
Yok tatlım öyle hızlı gitmiyo.. zaten kiloyu son zamanda aldığım için ilk hafta hemen verdim 1,1 kiloyu.. ikinci hafta pat diye 300 grama düştü.. Son gelen ilk gider prensibi..
erigimcim benim de en kilolu olduğum dönemlerde (86 kiloyken) basen ölçüm 126 santimdi.. dedim ya bu sporu o zamanlar da yapıyodum.. kilo verirdim ama basenimdeki incelme daha yavaş olurdu..
geçen sene ilk defa basenim hiç olmadığı kadar inceldi.. hayatımda ilk defa 27 beden kota girdim.. şu anda 94-95 santim ölçüsü..
tek değişiklik spor değil ama geçen sene tibet yogasına başlamış olmam.. bu yoganın en büyük iddialarından biri de kilo kontrolü sağlaması..
yani düşünüyorum.. diyet desen her zaman yaptığım.. mucize bişi yok.. spor desen her zamanki.. (yüzmeye ve koşuya zaten 58 kiloya indikten sonra başladığım için onlar etkilemiş olamaz)
yani.. geriye bi tek tibet yogası kalıyo.. zaten çok kolay bir ritüel.. en üst aşamaya geldiğinde bile hareketlerin toplam süresi 12 dakika sürüyo..
ayrıca.. güzel sözlerin için teşekkür ederim..
Super valla benim basen 106 belde olmadigi icin tam bir yapi tasi gibi duruyortibet yogasi demek hemde sureside uygun aksam yuruyusun pesine rahatlikla yapilir kkda link bulabilirmiyim arama moturundan
Super valla benim basen 106 belde olmadigi icin tam bir yapi tasi gibi duruyortibet yogasi demek hemde sureside uygun aksam yuruyusun pesine rahatlikla yapilir kkda link bulabilirmiyim arama moturundan
bulursan bana da gonderebilir misin erigim? ben de bu ara yoga ya da pilatese baslama dusuncesindeyim.
Kızlar durun yorulmayın..
Ben hemen paylaşayım linki..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
Bu arada epeydir başlığa uğramıyodum, ben de bi göz atayım neler olmuş..
Bu link de benim konuya dair deneyimlerimi toparladığım mesajıma ait.. İsterseniz göz atarsınız buna da..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...enclik-pinari-5-hareket-199.html#post31523030
Bu link de benim konuya dair deneyimlerimi toparladığım mesajıma ait.. İsterseniz göz atarsınız buna da..
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...enclik-pinari-5-hareket-199.html#post31523030
Yazmasan da biliyorum ya okuduğunu hassas böreğim.. o bile yetiyo bana..Günaydın...
Püsküütüm yazmadıgıma bakma kayıt altındasınHer zamanki gibi planlı ve istikrarlı gidiyorsun
Hareketleri iyice anlamış olarak başla olur mu eriğim.. hatta iyice oku, deneme yap, iyice oturt sonra başla bana kalırsa.. Her türlü sorunu tibet yogası başlığında paylaşabilirsin.. topiğin kraliçesi kedi mutlaka yanıtlar, ben de bakarım arada..Tesekkur ederim puskuutcum bu aksam basliyorum çok sağol
Püsküütüm günlük yaptıgın bu son videodaki kadar kısamı ? özü bumu yani diycem ama sanırım kitabi oku diyceksin ... öyle ise son video sedece hareket kısmımı ?
aslında verdigin link okunup bu anlaşılır ama bugün tembelim sanırım , sana sormak daha işime geldi
Süpermiş . hareketlere aşınayım zaten pilatesden dolayı çok zorlanmam ... Boş bir vaktimde linki okumak lazım amaevet aebenim.. sadece o videodaki 5 hareket.. hepsini 3 kere yapıyosun.. ilk hafta böyle..
sonra da her hafta 2 arttırıyorsun ve 21 olana kadar devam ediyor bu arttırma işi..
sonra da sonsuza kadar 5 egzersiz x 21 oluyor..
Haklısın sen yeterince esneksin pilatesten dolayı..Süpermiş . hareketlere aşınayım zaten pilatesden dolayı çok zorlanmam ... Boş bir vaktimde linki okumak lazım ama
Nasıl kilo verdiğimi de yazmayı unutuyorum hep..
Her gün 5 gıdayı mutlaka tüketiyorum.. Protein / Süt-Yoğurt / Meyve / Sebze / Karbonhidrat
Bir gün 2 saatte bir ve ara öğün kıvamlı yerken, diğer gün 4 saatte bir ana ğün kıvamlı yiyorum..
Hiç açlık yok.. rahat rahat azar azar veriyorum işte..
Ama sıkılacak byle yavaş giderse o da ayrı konu..
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 1,7 kilo
Hedefe Kalan: 3,6 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1107425
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1107427
Püsküütcümm herşeyi bizler için o kadar kolaylaştırıyorsunki allah senden razı olsun hangi kelimeyi kullansam az gelir bitanemmne güzel hazırlamışsın bende sabahları başlayayım diyordumm birkaç video izledim onlar yaparken öyle basit görünüyorki ama deneyince baktımki hiçde öyle kolay değilmiş
nefes olayı biraz zorladı şirin kaptanıma sordum hemen Püsküüte koş dedi koştum geldimsenin verdiğin bilgilerle yarın başlayacağım inş herşey için çokkkkkkkk tşklerrrr
Canımcımm çok güzel gidiyorsunnbende kaplumbağa misali az az nihayet hedefime yaklaşabildimm o değilde hiç haftanın birincisi olamadım ona yanıyorum az gitsin kalıcı gitsin benim felsefem buu
Bizlerin hayatını kolaylaştırdığın için bizlere zaman ve emek harcadığın içinnn tekrarr tşkler bitanemmm
Güzel sözlerine, güzel yüreğine sağlık tatlım..
Sen yeter ki başla tibet yogasına.. aklına ne takılırsa sor lütfen..
Aynı görüşteyiz.. sadece sıkılmamak lazım yavaş verirken işte.. Aslında haftada 500 gr. falan versem daha iyi olacak ama şimdilik az gidiyo, bakalım belki farklılaşır bu hafta..
Rica ederim tatlım, böyle duygular uyandırıyorsam ne mutlu bana..
Gerekli bilgileri püf noktalarını sayenizde öğrendim yarın 3*5 başlıyorum hadi hayırlısı özellikle saç beyazlaması ve regl düzenleme olayı çok ilgimi çekti
bu hafta daha fazla vereceğine inanıyorum cnm başarılarrrr
canım tebrik ederim. çok istikrarlı gidiyorsun.
bende azar azar veriyorum.1- 1,5 kilo daha versem yeter bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?