İnşallah tatlım..canla başla calısıyorum hemen gelebilmek için
Biz takımımızı cok sevdiğimiz için biraz saldık ama şimdi planlıo programlı devam ediyorum
Haziranın ilk haftasını atlattıktan sonra yanınızda olmayı planlıyorumm
Ayh..Püsküütcüm ben baya baya gizli hayranın çıktım ya senin
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 2,4 kilo
Hedefe Kalan: 2,9 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1126168
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1126169
PLAN:
Haftada 700 gr. vermek ki bu da günde 100 gr. demek.. Her gün tartılmaya başlıyorum. 100 gr. veremediğim gün altı maddelik bi ceza listem var. O listeden bi tane seçip yapacağım ve o gün karbonhidrat yemeyeceğim.
Bi'de Perşembe sabahı kiloma göre de bir günlük pirinç lapası diyeti yapacağım.
Anlaşıldığı üzere rapor tartımı yine Cuma gününe kaydırdım.
Kaldı 4 hafta.. :18:
Kocaman kocaman öperim seni ama ben..Sıkı yönetim ilan edilmiştir efemGeçen hafatadan çanları çalmiştim
Ama benim arkadaşım bunuda yapar
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 2,4 kilo
Hedefe Kalan: 2,9 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1126168
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1126169
PLAN:
Haftada 700 gr. vermek ki bu da günde 100 gr. demek.. Her gün tartılmaya başlıyorum. 100 gr. veremediğim gün altı maddelik bi ceza listem var. O listeden bi tane seçip yapacağım ve o gün karbonhidrat yemeyeceğim.
Bi'de Perşembe sabahı kiloma göre de bir günlük pirinç lapası diyeti yapacağım.
Anlaşıldığı üzere rapor tartımı yine Cuma gününe kaydırdım.
Kaldı 4 hafta.. :18:
Hmm.. şöyle izah edeyim..bu hafta neden böyle olduki püsküütüm:26: gerçi az olsun kalıcı olsunn listeni yazsan da bizdemi eklesek acaba cezabaşarılar canım burası ne güzel cıvıl cıvıl olmuşşş yaşasınnn bugünden sonra bende burdayımmm
Hmm.. şöyle izah edeyim..
Hafta sonları diyete ara veriyorum. Yemek çok abartmıyorum da içki olayı.. Bi de üstüne Pazar sabahı mükellef kahvaltı.. Bu iki bomba birleşince aniden kilo yükseliyo sonra da onu vermeye debeleniyorum..
Ama artık aebenimin de dediği gibi skıyönetim başladı.. Molasız diyet zamanı geldi de geçiyor bile..
Bu kadar lafın üstüne bu hafta ne kadar vericem acaba.. :44:
Burada olmana çok sevindim.. Hoş geldin..
Bakalım sen kilonu korumak için neler yapacaksın..
hmmmmm sakın yanlış anlama püsküütüm ama ben şu içki ve acı biberin mantığını anlayamadım :44: annem de arada sever yemeklerde ama ben istesemde içemiyorum acıbiberde yiyemiyorum bir ara zorladım kendimi metabolizma hızlandırdığı için ama yokkk yandığımla kaldım
yarınki kahvaltıda başarılar iradene kuvvet o zamanhoşbuldum canımmm aslında bir planım var ama kabul görürse tabiiii
Püsküütcüm rica etsem tüm ceza listeni bizimle paylaşır mısın bizim de işimize yarar belki ne dersin ?
ceza konusunda oylamamı yapsak acaba
Oylama derken anlayamadım :26:
Ama eminim çok işe yarar cezaları vardır Püsküütün, benim dünya kadar kilo aldığım sürede çok güzel korudu kilosunu ..
Püsküütüm bu zayıflama işinin ordinaryusu zaten bilgisi tecrübesi tartışılmaz fakat muziplik olsun bira zgaza getirleim diye cezayı listeden biz seçelim demiştim
Seçin tabi şekerim. Benim bu kadar kilo alıp yorum yapmam yüzsüzlük olur
Sanırım sen de yrni mezun olmuşsun başarı hikayeni okumak isterim.
hmmmmm sakın yanlış anlama püsküütüm ama ben şu içki ve acı biberin mantığını anlayamadım :44: annem de arada sever yemeklerde ama ben istesemde içemiyorum acıbiberde yiyemiyorum bir ara zorladım kendimi metabolizma hızlandırdığı için ama yokkk yandığımla kaldım
yarınki kahvaltıda başarılar iradene kuvvet o zamanhoşbuldum canımmm aslında bir planım var ama kabul görürse tabiiii
Tabii paylaşırım.. Ama şöyle düşün.. Bunlar benim yapmaktan hoşlanmadığım şeyler.. Hani yapılması gerekir de ertelersin ya, işte onlar..Püsküütcüm rica etsem tüm ceza listeni bizimle paylaşır mısın bizim de işimize yarar belki ne dersin ?
Aşk olsun..Püsküütüm bu zayıflama işinin ordinaryusu zaten bilgisi tecrübesi tartışılmaz fakat muziplik olsun bira zgaza getirleim diye cezayı listeden biz seçelim demiştim
Sen de bi an önce istediğin kiloya in dilerim..Seçin tabi şekerim. Benim bu kadar kilo alıp yorum yapmam yüzsüzlük olur
Sanırım sen de yrni mezun olmuşsun başarı hikayeni okumak isterim.
Sweetcim neden yanlış anlayayım.. Damak tadı diyelim, geçsin.. Misal ben de tatlı sevmem.. Hiç anlamam o pastalar şuruplu tatlılar kadayıflar falan nasıl yenir.. Acı bibere bayılırım.. Hani neredeyse her şeyin yanında yiyorum.. hele şimdi arnavut biberi mevsimi.. boş boş yiyorum düşün..
Ay yok bu Pazar kahvaltı da yapmadım, Cumartesi içki de içmedim.. Bildiğin sıkıyönetim zamanı.. 58 olunca kutlama yaparım artık..
Plan neymiş neymiş..
Tabii paylaşırım.. Ama şöyle düşün.. Bunlar benim yapmaktan hoşlanmadığım şeyler.. Hani yapılması gerekir de ertelersin ya, işte onlar..
Mantık bu.. O yüzden benim listem böyle ama herkesin listesi değişir..
Çok madde yok zaten.. Sırayla yapıyorum işte..
1- Üç tanıdığa telefon etmek
2- Yemek yapmak
3- Uzak bir yerdeki tanıdık ziyareti
4- Cam silmek
5- Arabayı temizlemek
6- Evdeki detay işlerden herhangi birini yapmak (ayakkabılların hepsini boyamak mesala)
Hadi bakalım geçin dalganızı şimdi..
Aşk olsun..Seçme hakkı benim de yok.. Sırayla gidiyorum işte..
Bu arada müjdemi isterim.. Bu hafta Cumadan bu yana ilk defa bugün ceza aldım.. O da kilom dünküyle aynı diye.. Çatlayın da patlayın ama bu Cuma güzel bi kilo geliyo.. İçimde öyle bi his..
Sen de bi an önce istediğin kiloya in dilerim..
Püsküütcüm çok beğendim ben bu liste işini tebrik ederim. Sevmediğin şeyleri aradan çıkarmak da iyi oluyordur, ben bir liste yapsam 20 maddelik hoş olur aslındaBen bu işi haftalık yapabilirim sanırım önümüzdeki aylarda fikir için teşekkür ederim.
Ben de artık 5. takıma geri döndüm tıpış tıpış vereceğim kilolarımı ..
Sweetcim neden yanlış anlayayım.. Damak tadı diyelim, geçsin.. Misal ben de tatlı sevmem.. Hiç anlamam o pastalar şuruplu tatlılar kadayıflar falan nasıl yenir.. Acı bibere bayılırım.. Hani neredeyse her şeyin yanında yiyorum.. hele şimdi arnavut biberi mevsimi.. boş boş yiyorum düşün..
Ay yok bu Pazar kahvaltı da yapmadım, Cumartesi içki de içmedim.. Bildiğin sıkıyönetim zamanı.. 58 olunca kutlama yaparım artık..
Plan neymiş neymiş..
Tabii paylaşırım.. Ama şöyle düşün.. Bunlar benim yapmaktan hoşlanmadığım şeyler.. Hani yapılması gerekir de ertelersin ya, işte onlar..
Mantık bu.. O yüzden benim listem böyle ama herkesin listesi değişir..
Çok madde yok zaten.. Sırayla yapıyorum işte..
1- Üç tanıdığa telefon etmek
2- Yemek yapmak
3- Uzak bir yerdeki tanıdık ziyareti
4- Cam silmek
5- Arabayı temizlemek
6- Evdeki detay işlerden herhangi birini yapmak (ayakkabılların hepsini boyamak mesala)
Hadi bakalım geçin dalganızı şimdi..
Aşk olsun..Seçme hakkı benim de yok.. Sırayla gidiyorum işte..
Bu arada müjdemi isterim.. Bu hafta Cumadan bu yana ilk defa bugün ceza aldım.. O da kilom dünküyle aynı diye.. Çatlayın da patlayın ama bu Cuma güzel bi kilo geliyo.. İçimde öyle bi his..
Sen de bi an önce istediğin kiloya in dilerim..
Hadi hayırlı olsun tatlımmm takım ruhu kilo vermede büyük etken bence sağlıklı bir şekilde vereceksin inşş
Ahhh püsküütümm ne severdim nasılda hüpletirdim o şuruplu tatlıları bir bilsennn kendimde süper yaparım ev baklavası oklava burmasııı bu kilolar boşuna gelmedi dimitabiki artık hayatımdan hepsi çıktı yediğimin kalorisini yakmak şartıyla tadımlık çokkkk nadir yiyeceğim bundan sonra sevmediğin için çok şanslısınn bu haftasonu senin açından güzel geçmişş acıbiberi bizim sülaledeki 2 yaş grubu bile çerez gibi yer bende var bir terslik sanırım
K
listede benim için de en büyük ceza olabilecek şey araba yıkamak evde ne kadar titizsem araba da o kadar pasaklıyımallahtan rengi gri de yağmur yağınca yıkanıyor kışın abim fırça atmasa yıkatmaya bile götürmem inan
listeden bir numara eksildi o zaman ceza aldığına göreama her gün tartılman doğrumu moral bozukluğu yapmasın:44:
bu liste işini tuttum ben de kendime bir ceza listesi hazırlayayım en iyisi :13: inş cuma günü tartı yüzünü güldürür cnm
plana gelince cuma yarışmalarına çok şey borçluyum bu yüzden kapalı takımlardan birini açmayı düşündüm şirinem eriğim de destekledi yaşadığım bu mutluluğu ihtiyacı olan bütün arakadaşlarımın yaşamasını istiyorum kabul görürse tabikii:26:hem ben de kilomu korumuş belki de daha çok vermiş olurumm
Ne güzel haber bu!
Bi' mezunumuz daha oluyo nurtopu gibi maşallah..
Güzel sözlerin için teşekkürler..
Bi'faydam olduysa ne mutlu bana.. Bu yarışmayı kurarken, kilo verme sürecinde desteğin ne kadar önemli olduğunu fark etmiştim.. İlk mezunu ben olmuştum yarışmanın.. sonra bilinçsizce aldım bi sürü kiloyu yeniden.. En son da geçen sene kurtuldum yine kilolardan.. Bu sene de tatillerde biraz dağıttım azıcık kilo aldım ama bu topiğe karşı bi sorumluluk yarattım kendimde.. ve bu sayede vericem umarım hepsini yeniden.. :18:
vallahi sayende püsküütcüm gerçekten desteğin önemi büyükmüş, sorumluluk hissederek daha bi asıldık diyete ve spora :)
bana gelinceee, geçen cuma çok şükür mezun oldum ve aranıza geldim lakin ben sersemi her haftasonu olduğu gibi bu sevinçle cumartesi akşamı içki içinde boğulup pazar sabahı da mükellef bi kahvaltı yaparak hooop 2 kilo artıyı pzt tartıda gördüm(( 3 gündür spor ve aç gezerek 68 e geri dönmeyi başardım, oysa belki 65 leri görecektim bendeki akla bak ki oturdum yarım saat hesap yapıp içeceğim votka miktarının kalorisi ile bira miktarının kalorisini ölçüp sözde votka içtim ama yanında yenen 3 paket cipse ne demeli??? neyseki azıcık hafifledim. bu tarz durumlar için dilara koçakın vicdan çorbası var. özellikle çok yenilen ve içki içilen günün ardından bünyeyi rahatlatarak ödemi atmaya yardımcı oluyor..mutlaka biliyorsunuzdur ama ufak hatırlatma olmuş olsun benden.
koruma sürecime devam ederken kilo verme isteğimi de sürdürmekteyim.şöyle 60 ı görsem hiç fena olmaz aslında. dün aktardan biberiye yağı aldım, karın ve bel bölgem için.sürüp sarmalanıp spor yapıyorum, fayda görürsem bildiririm size de...
şimdilik benden bu kadar hepinizi kocaman öpüyor, bol eksiler diliyorum
Çok teşekkür ederim arkadaşım umarım bu son olur diyorum ..
Bu arada bu dönem takımlar pek aktif olmuyor yaz gelince daha da sakinleşiyor belki dönem ters olabilir ..
cipslere hakikatennnn kızdım lucicimmmsen ki isveç diyetindeki işkence ye bile katlandın ne olur dikkat et tatlım kilo almamız o kadar kolay ki hele ki bünyemiz müsait olunca vicdan çorbasını duymamıştım aklımda olsun cnm tşkler bende verebilirsen ne ala veremezsem bu kilomu koruyayım yeterli dün sadece bol karadut yedim kaçamak olarak cuma günü belli olacak bakalım
biberiye yağını sürmen güzel fakat streç filmle sarmıyorsun inşteninle temas ettirmemeye çalış cnm inş faydasını görürsün bir ara da lahana yağı çok söylenirdi ama denemedim ne desem yalan olur
inş bitanemm son olur evet haklısın ben bunu düşünememiştim fakat ihtiyaç halinde göreve hazırım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?