Yalancının mumu!
Nerdeee.. Hala 60 lı kilolardayım.. kimi zaman 61 e dayanıyorum hatta..
Ve işin kötüsü Salı sabahı tatile çıkıyorum.. Dönüş için bilet almadım.. yuvarlanarak dönerim artık..
ve sıkıldım bu muhabetten.. şimdi her kim okuya bu satırları şahit yazdırsın kendini..
Bak hem de kocaman yazıyorum..
Haziran başında 58-59 arasında olmazsam kapalı olan takımlardan birini açıyor ve kaptan oluyorum..
Demek ki neymiş.. Haziran başında tartı fotosu ekliyoruz buraya Püsküüt insanı..
Kayıtlara geçmiştir efemYazdığım bu mesaj üzerine bir tatil ve bi sürü mama geçti.. He tabii iz bırakmadan geçeydi iyiydi ama öyle olmadı..
Mesajımda söylediğim hedef geçerli sadece tarihte bir revize yapacağım.. Bunalıma girmeden vermek istiyorum çünkü aldığım kiloyu.. 21 Haziranda düğünümüz var.. Bana da manken olmak yakışır..
Bu sebeple hedefimi 21 Haziranda 58 olmak üzere revize ediyorum.. Bu sabahki kilom 63,3 (okuyun ve unutun bunu tamam mı)
Haftada üç gün tartılıcam.. (Pazar..Salı..Perşembe)
21 Hazirana 10 hafta var. Her hafta vereceğim kiloyu, ödüllerimi ve cezalarımı belirledim. Her Cuma da burada haftalık raporumu vericem.. Bugün foto çekmeyi akıl edemedim.. Ama haftaya cuma terazi fotomu da ekliyorum..
Bakalım 5,5 kiloyu 21 Hazirana kadar verebilecek miyim.. Bu topiği açmamın da bi faydası dokunsun di mi ama..
Veremezsem sözüm söz.. Kapalı olan bir takımı açıyorum. :122:
Sen bana hep uğur getiriyosun aebenim.. hassas böreğim..Kayıtlara geçmiştir efemVERİRSİN PÜSKÜÜTÜM hiç şüphem yok
....
Aldığım kiloyu verene kadar ceza olarak her Cuma burada rapor yayımlamaya karar verdim..
Başlayalım bakalım..
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
Birinci Hafta Raporu:
Başlangıç (18 Nisan) : 63,3 kilo
Bitiş: (24 Nisan) : 62,1 kilo
Verilen : 1,2 kilo
Kalan: 4,1 kilo
Tartı fotosu:
Eki Görüntüle 1086777
Kilo verme grafiği:
Eki Görüntüle 1086780
maşallah 1,2 kg tebrik ederimmm püsküüt üm
tebrik ederim... güzel vermişsin.
kilo bir tek yüzde güzel duruyor bence.
bende senin durumundayım.
1- 1,5 kilo kadar verdim, gözlerimin altı siyahlaştı. tipim kaymaya başladı. ama bundan sonra 55 in üstüne çıkmak istemiyorum.
bu sabah 54.9 görünüyordum. 1 kilo daha vermek istiyorum . bu 1 kilo esneme payı olsun.
kilo verince fizik güzel oluyor ama yüz kötü oluyor. gerçekten sağlıksız görünüyor insan.. kendimde bizzat gördüm bunu. aslında aylardır 2-3 kilo vermek isteyipte veremeyişimin altında bilinçaltından gelen bu yüzüm çok çökecek korkusu vardı sanırım...
ah birde düzenli spor yapabilsem. süper olacak:)))))))
yüz yogasının sonuçlarını bende bekliyorum. takipteyim...
senin spor programın nasıl, ilham vermesi açısından biraz anlatabilir misin?
Teşekkürler.. o kadar uzun zamandan beri sporla uğraşıyorum ki kendi çapımda amatörlüğümü attım sanırım..tebrikler. çok güzel bir program olmuş bence. tam profesyonel işi :)))
ben bir hevesle başlıyorum, 2-3 hafta düzenli yapıyorum. o zaman bile baklavalarım yağların altından belli olmaya başlıyor. sonra salınca vücut da kendini salıyor tabii.
düzenli yaptığım tek şey, haftada en az 3 -4 gün 45-50 dk yürüyüş. tek başına yeterki değil tabii ama hiç birşey yapmamaktan iyidir.
kendimi iyice motive edip; bölgesel çalışmalara başlamam lazım. malum yaz geliyor. kısa kollu giyineceğiz artık.öncelikle kolları toparlamak lazım...
Kesinlikle yanlış bilgi..yazmayı unutmuşum. Tibet yogası nı bu forumda duyup merakla yapmıştım. sanırım 5. hareketdi, belimi çok zorlamştı,hemen bıraktım. bel bizde çok sıkıntılı çünkü.
önce sağlık...
Bence de hızlı yürüyüşün.. Doğru belirtiler bunlar çünkü..teşekkür ederim bilgilendirme için...
tibet yogasını bir ara doğru düzgün yaparım belki.topiği okuyunca gaza gelmiştim.
yürüyüşüm hızlı bence. çünkü eve geldiğimde atletim ıpıslak oluyor. bir kaç gün ara verip tekrar yapınca baldırlarım ağrıyor...
İkinci Hafta Raporu:
İlk başlangıç (18 Nisan) : 63,3 kilo
Bitiş: (1 Mayıs) : 61,9 kilo
Toplam Verilen : 1,4 kilo
Kalan: 3,9 kilo
Tartı fotosu:
Eki Görüntüle 1097421
Kilo verme grafiği:
Eki Görüntüle 1097425
puskuutcum :) kizma ama gonlumden senin bir takimi acip kaptan olman geciyor benim ya :) ama 50 gunde verilir 4 kilo cok rahat :)
Verilir di mi..
Gönlüne teşekkürler bu arada..
Inanamadim cidden super bir program . Biz kilo verme grubunda bu sporu yapamıyoruz sen koruma grubunda yapiyirsun mükemmel valla nazar degmesin. Ayrica bilgi almak adina soruyorum bizde şöyle bi korku vardir cok spor kas yapar kilo verilmez diye kas kutlesi artikca kilo incelirsin yag yskarsin ama tarti zor oynar bu durumda senin tarti nssil kolay oynamis ayrica fotolarinda hic te öyle kas yigini gibi degilde aksine gayet orantili ve fitsinHemen anlatayım tatlım..
Havaların ısınmasıyla koşuyu yeniden düzenli ekleyince diğer egzersizleri her gün farklı kas gurubunu çalıştırmak adına az da olsa düzenledim.
1) Her gün yaptığım hareketler:
Tibet Yogası
Yarım mekik (100)
Çapraz mekik (5 li 3 set)
Şinav (5 li 3 set)
Bisiklet (150 kalori - yaklaşık 15 dakika)
Bu guruptakileri dediğim gibi haftanın her günü yapıyorum.
Bunlara ek olarak da..
2) Haftada üç gün:
Uzun süredir ara verdiğim için henüz istediğim randımanda değil koşu işi..
Şu andaki durum 3 kilometre yürüyüş+3 kilometre koşu (haftaya yürüyüş azalıp koşu artacak)
60 kilonun altına inince bu gurubu haftada iki güne indirip, 1 günü yüzmeye ayırıcam..
3) Haftada dört gün:
İki ayrı gurup kas hareketlerini ekliyorum rutin sporuma.
Birinci gurup: Bacak kasları için olan ayakta yapılan hareketler ve pilateste popo ve bacak
İkinci gurup: Yerde yatarak yapılan bacak hareketleri ve dambıl hareketleri
hic umutlsnma vazgecmek yok o cezanin gerceklesmeyecegi belli ekinoksta puskuut hedefe ulasir
İkinci Hafta Raporu:
İlk başlangıç (18 Nisan) : 63,3 kilo
Bitiş: (1 Mayıs) : 61,9 kilo
Toplam Verilen : 1,4 kilo
Kalan: 3,9 kilo
Tartı fotosu:
Eki Görüntüle 1097421
Kilo verme grafiği:
Eki Görüntüle 1097425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?