- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
Hayır canım.. çok uzun süre sürdüm ben lahana yağını, kıllanma etkisi görmedim.beni anlayan biri çıktı sonundaaaa:) ne güssel :) haklısın içki içeceksem yanında abartmamalıydım, bu haftanın şımarıklığı oldu artık, mezuniyet sevinci diyelim... lahana yağını da ekliyeyim o halde ben de kürüme, azimle devam etmeyi planlıyorum..evimin altında aktar var neyseki uzun süre sürdürebilirim. fakat aklıma takılan bi durum var umarım bu yağlar minik kıl köklerini besleyip zor duruma sokmaz beni:26::26:
haklısın aslında, bu 5 günlük bi süreç olarak tasarlandı sadece..zaten 3. gün de bitti, sonrasında normal beslenme düzenime geçeceğim inşallah ... rica ederim, yazacağın hiç bir şeyi olumsuz algılamam, karışman hoşuma gider bilhassa
tamam söz 2 gün sonra sağlıklı beslenme düzenime dönüyorum. o 3 paket cipsin ceremesini çekmeliydi bu beden... sakın ağlama sen, kıyamam :)
Sen de benim gibi kendine ceza veren kişiliktesin.. o yüzden fazla bişey demeyeyim artık..
Ay çok takıntılıymış arkadaşın.. Ben de hevesle bekliyorum şu diyet dönemim bitsin de tartıyla olan ilişkimi asgariye indireyim diye..lahana ve biberiye yağının tüyleri besleyici bir etkisi yok bildiğim kadarıyla lucicim
süre az kaldı haklısın cnmm ama ben başaracağına inanıyorum benim arkadaşımda yemek öncesi ve sonrası mutlaka tartılır fark 500 gr ı geçerse diğer öğün dengeler o çok takıntılı
takım açma konusundaki uyarıların için tşk ederim gerçekten ben de çok düşündümm yaz döneminde girebilirmiyim düzenli diye fakat cepten girerim tatile gitsem bileherhangi bir sağlık sorunum olmadığı sürece yapabilirim diye düşünüyorum püsküütcüm:26:
düşüncelerinde haklısın canımcımmbende çok düşündüm özellikle yaz dönemini sonıç olarak bir karara vardım inşallah hayırlı olur kararım
Önemli olan senin bu işin altından kalkacağına inanman sweetcim ki işin içindesin zaten..
Düğünde içmeme sözü.. hmmm.. zor yahu!günaydınlar kızlaaar :) bu haftasonu düğünümüz olmasına rağmen cumartesi akşamı içmemek üzere kendime söz vermiş bulunmaktayım bakalım sözümü tutabilecek miyim.. pazar günü de açık büfe piknik organizasyonuna davetliyiz, kaçamak yapacaksam pazar yapmayı uygun gördüm kendime... içki ödem yapıp su tutuyor vücutta çünkü, hemen tartıya yansıyor... hepinizi öpüyor, kontrollü bir hafta sonu diliyorum
Düğünde içki içip, ertesi gün karbonhidrat yasağı koyabilirsin..
Vaaaay! Süpersin daha ne diyeyim..Günaydınnnn canımmmmm sözünü tutacağına eminimmmm hadi bakalım kolay gelsin iyi eğlenceler
merakla bekliyoruz raporunu cnaım kaçma allahın izniyle git
300 gr daha vermişim ben yuppiiiiiiiii
Teşekkürler tatlım.. Ay resmen günde 100 gr. vererek bitecek bu iş inşallah.. :18:süper gitmiş püsküütüm 800 gr müthişşş tbrklerrrrr sıkıyönetime devammm haftada 700 gr versen bitti bu işş:13:
Ayyyy ben bayıldım bu mesaja. Üst üste beğenemiyorum ama seni çok beğeniyorum Püsküüt' çümBenimde acilen senin gibi sıkıyönetime girmem gerekiyor ama bir türlü başaramıyorum. Seni örnek alacağım. Süper bir tablo olmuş hiç + yok. Kocaman bir maşallah sanaaaa
Çok tatlısın sen yaa..
Aman diyeyim + falan olmasın da.. Zaten azıcık zaman kaldı önümde..
Desteğin için çok teşekkürler..
Ama hadi...... seni de bekliyoruz..
....................
Ayh kayıp göründü..canım tebrik ederim. esneme aralığına gelmişsin. toplamda 6 kilo vermiş olacaksın. ipin ucu kaçınca bir an once toparlamak en doğrusu. bende + 5 kiloyu görmüştüm en son ve o gün dönüm noktası oldu benim için.
güncel kilom 53.9. hedefim 52 li rakamları görmek . daha aşağıya inersem yüzüm kocakarı gibi oluyor.
Ama neyseki güzel haberlerle gelmişsin.. Kilon güzel olmuş..
O dediğin sorun bende de var.. Alt limitim 58 o yüzden.. Hatta 60 da daha iyiyim de.. İşte cıvıklık payı olarak iki kiloyu koymak zorundayım..
cemrem kısaca özetlersek ;ipin ucunu kaçırınca tekrar çekiyorsunbir aşagı bir yukarı belli bir aralıkda gidiyorsun .. benim için kilo korumak böyle bişi