Kilomuzu Koruyoruz!

Hayır canım.. çok uzun süre sürdüm ben lahana yağını, kıllanma etkisi görmedim.
Sen de benim gibi kendine ceza veren kişiliktesin.. o yüzden fazla bişey demeyeyim artık..

Ay çok takıntılıymış arkadaşın.. Ben de hevesle bekliyorum şu diyet dönemim bitsin de tartıyla olan ilişkimi asgariye indireyim diye..
Önemli olan senin bu işin altından kalkacağına inanman sweetcim ki işin içindesin zaten..

Düğünde içmeme sözü.. hmmm.. zor yahu!
Düğünde içki içip, ertesi gün karbonhidrat yasağı koyabilirsin..

Günaydınnnn canımmmmm sözünü tutacağına eminimmmm hadi bakalım kolay gelsin iyi eğlenceler

merakla bekliyoruz raporunu cnaım kaçma allahın izniyle git

300 gr daha vermişim ben yuppiiiiiiiii
Vaaaay! Süpersin daha ne diyeyim..

süper gitmiş püsküütüm 800 gr müthişşş tbrklerrrrr sıkıyönetime devammm haftada 700 gr versen bitti bu işş:13:
Teşekkürler tatlım.. Ay resmen günde 100 gr. vererek bitecek bu iş inşallah.. :18:

Çok tatlısın sen yaa..
Aman diyeyim + falan olmasın da.. Zaten azıcık zaman kaldı önümde..
Desteğin için çok teşekkürler..
Ama hadi...... seni de bekliyoruz..

....................
Sağ ol aebenim hassas böreğim..

Ayh kayıp göründü..
Ama neyseki güzel haberlerle gelmişsin.. Kilon güzel olmuş..
O dediğin sorun bende de var.. Alt limitim 58 o yüzden.. Hatta 60 da daha iyiyim de.. İşte cıvıklık payı olarak iki kiloyu koymak zorundayım..

cemrem kısaca özetlersek ;ipin ucunu kaçırınca tekrar çekiyorsun bir aşagı bir yukarı belli bir aralıkda gidiyorsun .. benim için kilo korumak böyle bişi

aynen sağlıklı beslenmeye devam ediyorum ben kendi adıma canım ayrıca sporsuz anında kilo aldığım için düzenli yapmaya çalışıyorum

cemrem kısaca özetlersek ;ipin ucunu kaçırınca tekrar çekiyorsun bir aşagı bir yukarı belli bir aralıkda gidiyorsun .. benim için kilo korumak böyle bişi

sevdim bunu

evet çok takıntılıdır sen nereye ben oraya püsküütüm çay molasını uzattım inş kalkabilirim sizlerin desteğiyle canımcım allah utandırmasın

aynen günde 100 gr cık sadece

Elele tutuşup dolaşsak da kaybetmesek birbirimizi..

Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]23-30 Mayıs[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD]30 Mayıs-6 Haziran[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]59,2[/TD]
[TD]900 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Toplam Verilen : 4,1 kilo
Hedefe Kalan: 1,2 kilo

Güncel Tartı Fotosu:

Güncel Kilo Verme Grafiği:

GÜNCEL DURUM:
Dört gün üst üste 59,8 ve 59,7 arasında çırpındıktan sonra son iki günde vücut direnci kırıldı.
Yalnız bu arada fotoğraf çekmek için elime cep telefonunu alınca kilom +100 gr oluyor. Yani aslında 59,1 kiloyum ama çaktırmıyorum..

Bu hafta da pirinç lapası yapmama gerek kalmadı. Son hafta silahı olarak cebimde durmaya devam etse güzel olacak..

Beslenmem aynı şekilde devam ediyor.. İki saatte bir minik porsiyonlar.. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum. 2 lt. de su içiyorum. Her gün 1,5 saat spor.

Kaldı 2 hafta!

:18:

cüperr.

Püsküütcüm tebrik ederim ne güzel vermişsin bu hafta. Bu iş artık tamamdır bence.

tebriklerrrr bitanemmmm oldu bu iş bence 100 gr da cep telinden dolayı cepte zatenn güle oynaya hedefine ulaşacaksınn

Kızlar sakın çaktırmayın Püsküüt'ü ihbar etmeye geldim..
Şimdi bu zayıfladı ya.. Cuma günü tartıda görünce güzel rakamı.. canı da ne zamandır çikoletta türü bişiler çekiyodu.. Anacım sen git şu adı masum çikoletta olan hani anneler çocuklarına alıyo ya.. hani dolapta duruyo falan.. işte sen git al ondan 4 tane..
Ben arkasından koşuyom.. hadi aldın bari 1 tane al.. ö...z müsün nesin neyine yetmiyo.. çoktan kasaya gitmiş tabe..
hoplaya zıplaya mutlu mutlu gitti evine..
Bari günde 1 tane ye.
Yoook Cumartesi 2, Pazar da kalan 2. Hooooop bitti.

Sonnacıma.. bu tartıya bi çıktı kabus.. şimdi 59,5 kilo olmuş.. Bu sabah baktım gizli gizli tartılırken..
Güya bu hafta Perşembe günü 58,5 falan olayım üstüne de lapa diyeti yapıp Cuma günü özgürlüğümü ilan edeyim diyodu..
E anacım döyle düşünüyosan ne işin var masum çikolettayla.. masum olmadığını da öğrenmiş olduk tabii bu arada..
Neyse bakalım daha iki gün var.. Belki becerir.. Karnının gurultusundan gece uyuyamıyom valla becersin de artık şu gergin ortam sona ersin.. Ne huzur kaldı ne rahat arkadaş!

Neyse.. siz çaktırmayın.. öyle içimi döktüm ben..

Ha.. bi'de bu yazıyı okuyunca silin.. Püsküüt görmesin.. Zaten pimi çekilmiş bi'halde dolaşıyo ortada.. aman diyeyim..

püsküüt böyle yaramazlıklar yapmazdı gerçi o masum görünüşlü p....... ye yenildi demekki cepteki 100 gr gitmiş fazladan 200 gr da gelmiş demekki masum değilmişşşş püsküüte söyle çok ayıp etmişşş ama söyle moralini bozmasınnn isterse başarabilir artık spora mı yüklenecek pirinç lapasına mı bilemem ben kimseye çaktırmammm için rahat olsun gerçi kaptan olarak yeni bir takımı açacaktı püsküüt bilemedim şimdiii

Birileri püsküütü o kadar sevimli ispiyonlamış ki ancak afiyet olsun diyebilirim. .

Ufak bir soru ? günaydın arkadaşlar

sizi sürekli okuyorum ama foruma düzenli girme şansım yok...
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
benim kilom çok güzel ama bayağı göbüşüm var. yağ oranım fazla yani. Ayrıca duruş bozukluğu, hafi kamburluk gibi bir durumum var. Birde yaz geldi malum, kısa kol giyiyoruz. kollarımı sıkılaştırmak istiyorum.
Kendi araştırmalarım ve önceki egzersiz deneyimlerimden yola çıkarak kendime bir program hazırladım. bir haftadır düzenli olarak uyguluyorum.
1 gün kardiyo yapıyorum. 50- 60 dk.
Ertesi gün bölgesel egzersiz yapıyorum. Dambılla kol çalışması. 20 dk kadar. 20 - 25 dk kadarda sırt, karın, bel egzersizleri.
yani haftada 3 gün alt bölgeyi, 3 gün üst bölgeyi çalıştırıyorum. 1 gün de dinlenme olacak ama o gün illaki ev işleri, market alışverişi gibi aktiviteler yapılacak. Yan gelip yatmak yok.

Aslında spor salonuna gidip, profesyonel bir program almak istiyorum ama hepimizin yaşadığı bir sürü imkansızlıklar nedeniyle şimdilik mümkün gözükmüyor...
Şartların iyileşmesini beklemektense; kendi başımın çaresine bakmaya karar verdim.

Fikirlerinizi bekliyorum :)))))))

Bence pilates veya yoga ile de destekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…