- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ahhh sweetcim hiç sormaa, ama bak cezalıyım 3 gündür ve cumaya kadar sürecek cezamnelere katlandım dediğin gibi, sonlara yaklaşınca şımarmak mı istiyorum ne, ama kilo durduğu yerde durmuyor, zıplayıveriyor hemen... bu ara motivasyonum çok düşük aslında...cezalıyım diye yemiyorum ve bu hafta 5 günde 5 kg diyeti uyguluyorum ceza olarak ama aklım fikrim yemeklerde...tatlı sevmeyen ben yürüyüşe çıktığımda tatlı dükkanlarının önünde yalanırken buluyorum kendimi... offf korumak daha zor vermekten sanırım
canım vucuduna bu kadar yüklenme 5 günde 5 kilo pek sağlıklı değil ne kadar hızlı giderse o kadar hızlı geliyor bir şey yerken sadece aklına şunu getir acaba ben bunu yersem kaç saat spor yapmalıyım böyle düşününce hemen bırakıyorsun inan banaevet korumak hakikaten zor asıl başarı korumakta ben ce gr gr alıyoruz bir bakıyoruz yusyuvarlak olmuşuz eski günlere dönmeyelim bitanem toparla kendini
canım zaten 5 günde 5 kilo vermek değil hedefim zaten veremem de.. ama beslenmemi düzene koyan bir diyet bu diyet o sebeple bunu uyguluyorum. tüm gün tek şeyle beslenecek olmak kaçamak yapmamı engelliyor. bugün et günüydü mesela sadece tavuk yenilecek. oradan 1 çatal makarna atayım 1 kaşık tatlı yiyeyim olmadığı için bunu uyguluyorum. tüm gün tavuk yenilecek, yedim bitti! gibi :) zaten sürekli de kalori hesabı yapıyorum tatlım..dönmeyelim inşallah asla arzu etmem o sebeple bu katı cezayı uyguluyorum ya
anladım canım kolay gelsin o zaman eski günlere dönmek yokk inşallah
cipslere hakikatennnn kızdım lucicimmmsen ki isveç diyetindeki işkence ye bile katlandın ne olur dikkat et tatlım kilo almamız o kadar kolay ki hele ki bünyemiz müsait olunca vicdan çorbasını duymamıştım aklımda olsun cnm tşkler bende verebilirsen ne ala veremezsem bu kilomu koruyayım yeterli dün sadece bol karadut yedim kaçamak olarak cuma günü belli olacak bakalım
biberiye yağını sürmen güzel fakat streç filmle sarmıyorsun inşteninle temas ettirmemeye çalış cnm inş faydasını görürsün bir ara da lahana yağı çok söylenirdi ama denemedim ne desem yalan olur
inş bitanemm son olur evet haklısın ben bunu düşünememiştim fakat ihtiyaç halinde göreve hazırım o zaman
Evet hmcim.. Dönem dönem böyle sıkıcı işler çıkınca hemen ekliyorum listeye..Püsküütcüm çok beğendim ben bu liste işini tebrik ederim. Sevmediğin şeyleri aradan çıkarmak da iyi oluyordur, ben bir liste yapsam 20 maddelik hoş olur aslındaBen bu işi haftalık yapabilirim sanırım önümüzdeki aylarda fikir için teşekkür ederim.
Ben de artık 5. takıma geri döndüm tıpış tıpış vereceğim kilolarımı ..
Tatlım her gün tartılmaya bu hafta başladım, sürem az kaldı ya ondan..Hadi hayırlı olsun tatlımmm takım ruhu kilo vermede büyük etken bence sağlıklı bir şekilde vereceksin inşş
Ahhh püsküütümm ne severdim nasılda hüpletirdim o şuruplu tatlıları bir bilsennn kendimde süper yaparım ev baklavası oklava burmasııı bu kilolar boşuna gelmedi dimitabiki artık hayatımdan hepsi çıktı yediğimin kalorisini yakmak şartıyla tadımlık çokkkk nadir yiyeceğim bundan sonra sevmediğin için çok şanslısınn bu haftasonu senin açından güzel geçmişş acıbiberi bizim sülaledeki 2 yaş grubu bile çerez gibi yer bende var bir terslik sanırım
listede benim için de en büyük ceza olabilecek şey araba yıkamak evde ne kadar titizsem araba da o kadar pasaklıyımallahtan rengi gri de yağmur yağınca yıkanıyor kışın abim fırça atmasa yıkatmaya bile götürmem inan
listeden bir numara eksildi o zaman ceza aldığına göreama her gün tartılman doğrumu moral bozukluğu yapmasın:44:
bu liste işini tuttum ben de kendime bir ceza listesi hazırlayayım en iyisi :13: inş cuma günü tartı yüzünü güldürür cnm
plana gelince cuma yarışmalarına çok şey borçluyum bu yüzden kapalı takımlardan birini açmayı düşündüm şirinem eriğim de destekledi yaşadığım bu mutluluğu ihtiyacı olan bütün arakadaşlarımın yaşamasını istiyorum kabul görürse tabikii:26:hem ben de kilomu korumuş belki de daha çok vermiş olurumm
Ay bu da benden..vallahi sayende püsküütcüm gerçekten desteğin önemi büyükmüş, sorumluluk hissederek daha bi asıldık diyete ve spora :)
bana gelinceee, geçen cuma çok şükür mezun oldum ve aranıza geldim lakin ben sersemi her haftasonu olduğu gibi bu sevinçle cumartesi akşamı içki içinde boğulup pazar sabahı da mükellef bi kahvaltı yaparak hooop 2 kilo artıyı pzt tartıda gördüm(( 3 gündür spor ve aç gezerek 68 e geri dönmeyi başardım, oysa belki 65 leri görecektim bendeki akla bak ki oturdum yarım saat hesap yapıp içeceğim votka miktarının kalorisi ile bira miktarının kalorisini ölçüp sözde votka içtim ama yanında yenen 3 paket cipse ne demeli??? neyseki azıcık hafifledim. bu tarz durumlar için dilara koçakın vicdan çorbası var. özellikle çok yenilen ve içki içilen günün ardından bünyeyi rahatlatarak ödemi atmaya yardımcı oluyor..mutlaka biliyorsunuzdur ama ufak hatırlatma olmuş olsun benden.
koruma sürecime devam ederken kilo verme isteğimi de sürdürmekteyim.şöyle 60 ı görsem hiç fena olmaz aslında. dün aktardan biberiye yağı aldım, karın ve bel bölgem için.sürüp sarmalanıp spor yapıyorum, fayda görürsem bildiririm size de...
şimdilik benden bu kadar hepinizi kocaman öpüyor, bol eksiler diliyorum
Kendi adıma çok ama çok ama çoooook yanlış buluyorum böyle diyetleri..ahhh sweetcim hiç sormaa, ama bak cezalıyım 3 gündür ve cumaya kadar sürecek cezamnelere katlandım dediğin gibi, sonlara yaklaşınca şımarmak mı istiyorum ne, ama kilo durduğu yerde durmuyor, zıplayıveriyor hemen... bu ara motivasyonum çok düşük aslında...cezalıyım diye yemiyorum ve bu hafta 5 günde 5 kg diyeti uyguluyorum ceza olarak ama aklım fikrim yemeklerde...tatlı sevmeyen ben yürüyüşe çıktığımda tatlı dükkanlarının önünde yalanırken buluyorum kendimi... offf korumak daha zor vermekten sanırım
canım vucuduna bu kadar yüklenme 5 günde 5 kilo pek sağlıklı değil ne kadar hızlı giderse o kadar hızlı geliyor bir şey yerken sadece aklına şunu getir acaba ben bunu yersem kaç saat spor yapmalıyım böyle düşününce hemen bırakıyorsun inan banaevet korumak hakikaten zor asıl başarı korumakta ben ce gr gr alıyoruz bir bakıyoruz yusyuvarlak olmuşuz eski günlere dönmeyelim bitanem toparla kendini
canım zaten 5 günde 5 kilo vermek değil hedefim zaten veremem de.. ama beslenmemi düzene koyan bir diyet bu diyet o sebeple bunu uyguluyorum. tüm gün tek şeyle beslenecek olmak kaçamak yapmamı engelliyor. bugün et günüydü mesela sadece tavuk yenilecek. oradan 1 çatal makarna atayım 1 kaşık tatlı yiyeyim olmadığı için bunu uyguluyorum. tüm gün tavuk yenilecek, yedim bitti! gibi :) zaten sürekli de kalori hesabı yapıyorum tatlım..dönmeyelim inşallah asla arzu etmem o sebeple bu katı cezayı uyguluyorum ya
Arkadaşım ben belki yanlış düşünüyorumdur bence sen yine bir Püsküütün fikrini al belki farklı bir şey söyler ..
Ay bu da benden..
Aynı hayat.. Cumartesi içki.. pazar sabahı çılgın kahvaltı.. daha bi kaç gün önce yazdım aynı şeyi..
Bak ben içki içtiğimde yanında çok hafif bişiler yiyorum.. Yeme hakkımı Pazar sabah kahvaltısına aktarıyorum.. Sonra da Pazar günü acıktıkça yoğurt ve salata yiyorum.. Böylece hafta sonu toplam kaçamağın etkisi maksimum 1 kilo oluyor ki sonrasında dikkatli beslenmeyle gidiyor.. Ekstra bişey yapmadan yani..
Kendini aynada sen görüyorsun, hangi kiloda iyi olacağına d sen karar verirsin.. Çok yüklenme ama bu aralar, öncelikle kiloyu oturtma tecrübesini kazan.. sonra yeniden hız kazanırsın, diye düşünüyorum..
Kilolu olduğum dönemlerdeki tecrübemi paylaşayım.. Lahana yağı sürüyordum ben.. Aynen bahsettiğin şekide, sonra birileri biberiye de ekle dedi, onu da ekledim yarı yarıya karıştırıp sürüyodum.. İşe yarıyo mu yaramıyo mu derken.. bi gün yağlar bitti, ben aktara gitmeye üşendim.. Şimdi yalan olmasın sanki böyle bi üç hafta falan sürmeden geçti zaman.. Bi de baktım ki göbek bıngıldamış.. Oradan anladım ki bu işe yarayan bi yöntem..
Kendi adıma çok ama çok ama çoooook yanlış buluyorum böyle diyetleri..
Neden biliyo musun..
Mahvediyosun metabolizmanı da ondan.. Bozulduktan sonra da o sistem bi daha oturmuyo..
Karışmak olarak algılamazsın umarım.. Sağlığına verebilecek zarara girmedim bile.. Lüppen ama lüppen yapma böyle şeyler..
Ya ama.. sahiden de
Doğru beslenmenin tek anahtarı var o da şu:
Günde beş çeşit gıda gurubu tüketilmeli..
Karbonhidrat / Süt+Yoğurt / Meyve / Protein / Sebze
Sen kilona, mevcut sağlık durumuna vs. ne göre bu gurupların bütün içerisindeki oranlarını ayarlıyosun.. Tek gıda yiyerek ne sağlık olur, ne de beslenme düzene girer..
Üzdün beni akşam akşam.. Bak hala ağlıyom..
beni anlayan biri çıktı sonundaaaa:) ne güssel :) haklısın içki içeceksem yanında abartmamalıydım, bu haftanın şımarıklığı oldu artık, mezuniyet sevinci diyelim... lahana yağını da ekliyeyim o halde ben de kürüme, azimle devam etmeyi planlıyorum..evimin altında aktar var neyseki uzun süre sürdürebilirim. fakat aklıma takılan bi durum var umarım bu yağlar minik kıl köklerini besleyip zor duruma sokmaz beni:26::26:
haklısın aslında, bu 5 günlük bi süreç olarak tasarlandı sadece..zaten 3. gün de bitti, sonrasında normal beslenme düzenime geçeceğim inşallah ... rica ederim, yazacağın hiç bir şeyi olumsuz algılamam, karışman hoşuma gider bilhassa
tamam söz 2 gün sonra sağlıklı beslenme düzenime dönüyorum. o 3 paket cipsin ceremesini çekmeliydi bu beden... sakın ağlama sen, kıyamam :)
Evet hmcim.. Dönem dönem böyle sıkıcı işler çıkınca hemen ekliyorum listeye..
Çok sevindim geri dönme kararına, dilerim sağlıkla verirsin kilolarını bi'an evvel..
Tatlım her gün tartılmaya bu hafta başladım, sürem az kaldı ya ondan..
Yoksa üç gün tartılıyodum.. Ondan önce de çok uzun bi süre haftada bir kez tartılıyodum yetiyodu.. ama bu sene iki tatil üst üste olunca bu durumu yaşadım maalesef..
Takım açma konusunu bin kere daha düşün.. böyle bi heves açıp da bırakıp giden kaptanlar gördük.. sonra allak bullak oluyo her şey.. Çok büyük bi sorumluluk neticede.. Sana bir sürü kişi bel bağlamış oluyo.. İyice düşün diyorum ben kendi adıma.. Ama kendini de disipline etmek adına mantıklı bi karar..
Ay bu da benden..
Aynı hayat.. Cumartesi içki.. pazar sabahı çılgın kahvaltı.. daha bi kaç gün önce yazdım aynı şeyi..
Bak ben içki içtiğimde yanında çok hafif bişiler yiyorum.. Yeme hakkımı Pazar sabah kahvaltısına aktarıyorum.. Sonra da Pazar günü acıktıkça yoğurt ve salata yiyorum.. Böylece hafta sonu toplam kaçamağın etkisi maksimum 1 kilo oluyor ki sonrasında dikkatli beslenmeyle gidiyor.. Ekstra bişey yapmadan yani..
Kendini aynada sen görüyorsun, hangi kiloda iyi olacağına d sen karar verirsin.. Çok yüklenme ama bu aralar, öncelikle kiloyu oturtma tecrübesini kazan.. sonra yeniden hız kazanırsın, diye düşünüyorum..
Kilolu olduğum dönemlerdeki tecrübemi paylaşayım.. Lahana yağı sürüyordum ben.. Aynen bahsettiğin şekide, sonra birileri biberiye de ekle dedi, onu da ekledim yarı yarıya karıştırıp sürüyodum.. İşe yarıyo mu yaramıyo mu derken.. bi gün yağlar bitti, ben aktara gitmeye üşendim.. Şimdi yalan olmasın sanki böyle bi üç hafta falan sürmeden geçti zaman.. Bi de baktım ki göbek bıngıldamış.. Oradan anladım ki bu işe yarayan bi yöntem..
Kendi adıma çok ama çok ama çoooook yanlış buluyorum böyle diyetleri..
Neden biliyo musun..
Mahvediyosun metabolizmanı da ondan.. Bozulduktan sonra da o sistem bi daha oturmuyo..
Karışmak olarak algılamazsın umarım.. Sağlığına verebilecek zarara girmedim bile.. Lüppen ama lüppen yapma böyle şeyler..
Ya ama.. sahiden de
Doğru beslenmenin tek anahtarı var o da şu:
Günde beş çeşit gıda gurubu tüketilmeli..
Karbonhidrat / Süt+Yoğurt / Meyve / Protein / Sebze
Sen kilona, mevcut sağlık durumuna vs. ne göre bu gurupların bütün içerisindeki oranlarını ayarlıyosun.. Tek gıda yiyerek ne sağlık olur, ne de beslenme düzene girer..
Üzdün beni akşam akşam.. Bak hala ağlıyom..
Arkadaşım ben belki yanlış düşünüyorumdur bence sen yine bir Püsküütün fikrini al belki farklı bir şey söyler ..
günaydınlar kızlaaar :) bu haftasonu düğünümüz olmasına rağmen cumartesi akşamı içmemek üzere kendime söz vermiş bulunmaktayım bakalım sözümü tutabilecek miyim.. pazar günü de açık büfe piknik organizasyonuna davetliyiz, kaçamak yapacaksam pazar yapmayı uygun gördüm kendime... içki ödem yapıp su tutuyor vücutta çünkü, hemen tartıya yansıyor... hepinizi öpüyor, kontrollü bir hafta sonu diliyorum
Haftalık raporumu paylaşıp hemen kaçıyorum kızlar, hiç vaktim yok..
Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]23-30 Mayıs[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 3,2 kilo
Hedefe Kalan: 2,1 kilo
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1137090
Güncel Kilo Verme Grafiği:
Eki Görüntüle 1137091
GÜNCEL DURUM:
Pirinç lapası yapmama gerek kalmadı. Bu haftayı başarılı geçirdim.
Sıkıyönetim planına bu hafta da aynen devam..
Kaldı 3 hafta!
:18:
Günaydınnnn canımmmmm sözünü tutacağına eminimmmm hadi bakalım kolay gelsin iyi eğlenceler
merakla bekliyoruz raporunu cnaım kaçma allahın izniyle git
300 gr daha vermişim ben yuppiiiiiiiii
günaydın tatlııım, tutacağım inşallah bu hafta... geçen hafta gelenleri atmam oldukça zor oldu :) tebrik ederim canım senii, koruma sürecinde kilo vermek müthiş bir şey :)
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23-30 Mayıs[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1137090
Eki Görüntüle 1137091
GÜNCEL DURUM:
Kaldı 3 hafta!
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23-30 Mayıs[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Güncel Tartı Fotosu:
Eki Görüntüle 1137090
Eki Görüntüle 1137091
GÜNCEL DURUM:
Kaldı 3 hafta!
herkese merhaba bu kilo korumayı nasıl yapıyorsunuz bende 5 kilo fazlam kaldı onları verince korumaya geçicem de..
ben dietisyenle verdim kilolarımı ama artık gitmiyorum korumayı nasıl yapıyorsunuz bilig verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?