Kilomuzu Koruyoruz!

canım vucuduna bu kadar yüklenme 5 günde 5 kilo pek sağlıklı değil ne kadar hızlı giderse o kadar hızlı geliyor bir şey yerken sadece aklına şunu getir acaba ben bunu yersem kaç saat spor yapmalıyım böyle düşününce hemen bırakıyorsun inan bana evet korumak hakikaten zor asıl başarı korumakta ben ce gr gr alıyoruz bir bakıyoruz yusyuvarlak olmuşuz eski günlere dönmeyelim bitanem toparla kendini

canım zaten 5 günde 5 kilo vermek değil hedefim zaten veremem de.. ama beslenmemi düzene koyan bir diyet bu diyet o sebeple bunu uyguluyorum. tüm gün tek şeyle beslenecek olmak kaçamak yapmamı engelliyor. bugün et günüydü mesela sadece tavuk yenilecek. oradan 1 çatal makarna atayım 1 kaşık tatlı yiyeyim olmadığı için bunu uyguluyorum. tüm gün tavuk yenilecek, yedim bitti! gibi :) zaten sürekli de kalori hesabı yapıyorum tatlım..dönmeyelim inşallah asla arzu etmem o sebeple bu katı cezayı uyguluyorum ya

anladım canım kolay gelsin o zaman eski günlere dönmek yokk inşallah

Arkadaşım ben belki yanlış düşünüyorumdur bence sen yine bir Püsküütün fikrini al belki farklı bir şey söyler ..

Evet hmcim.. Dönem dönem böyle sıkıcı işler çıkınca hemen ekliyorum listeye..
Çok sevindim geri dönme kararına, dilerim sağlıkla verirsin kilolarını bi'an evvel..

Tatlım her gün tartılmaya bu hafta başladım, sürem az kaldı ya ondan..
Yoksa üç gün tartılıyodum.. Ondan önce de çok uzun bi süre haftada bir kez tartılıyodum yetiyodu.. ama bu sene iki tatil üst üste olunca bu durumu yaşadım maalesef..
Takım açma konusunu bin kere daha düşün.. böyle bi heves açıp da bırakıp giden kaptanlar gördük.. sonra allak bullak oluyo her şey.. Çok büyük bi sorumluluk neticede.. Sana bir sürü kişi bel bağlamış oluyo.. İyice düşün diyorum ben kendi adıma.. Ama kendini de disipline etmek adına mantıklı bi karar..

Ay bu da benden..
Aynı hayat.. Cumartesi içki.. pazar sabahı çılgın kahvaltı.. daha bi kaç gün önce yazdım aynı şeyi..
Bak ben içki içtiğimde yanında çok hafif bişiler yiyorum.. Yeme hakkımı Pazar sabah kahvaltısına aktarıyorum.. Sonra da Pazar günü acıktıkça yoğurt ve salata yiyorum.. Böylece hafta sonu toplam kaçamağın etkisi maksimum 1 kilo oluyor ki sonrasında dikkatli beslenmeyle gidiyor.. Ekstra bişey yapmadan yani..
Kendini aynada sen görüyorsun, hangi kiloda iyi olacağına d sen karar verirsin.. Çok yüklenme ama bu aralar, öncelikle kiloyu oturtma tecrübesini kazan.. sonra yeniden hız kazanırsın, diye düşünüyorum..
Kilolu olduğum dönemlerdeki tecrübemi paylaşayım.. Lahana yağı sürüyordum ben.. Aynen bahsettiğin şekide, sonra birileri biberiye de ekle dedi, onu da ekledim yarı yarıya karıştırıp sürüyodum.. İşe yarıyo mu yaramıyo mu derken.. bi gün yağlar bitti, ben aktara gitmeye üşendim.. Şimdi yalan olmasın sanki böyle bi üç hafta falan sürmeden geçti zaman.. Bi de baktım ki göbek bıngıldamış.. Oradan anladım ki bu işe yarayan bi yöntem..

Kendi adıma çok ama çok ama çoooook yanlış buluyorum böyle diyetleri..
Neden biliyo musun..
Mahvediyosun metabolizmanı da ondan.. Bozulduktan sonra da o sistem bi daha oturmuyo..
Karışmak olarak algılamazsın umarım.. Sağlığına verebilecek zarara girmedim bile.. Lüppen ama lüppen yapma böyle şeyler..

Ya ama.. sahiden de

Doğru beslenmenin tek anahtarı var o da şu:
Günde beş çeşit gıda gurubu tüketilmeli..
Karbonhidrat / Süt+Yoğurt / Meyve / Protein / Sebze

Sen kilona, mevcut sağlık durumuna vs. ne göre bu gurupların bütün içerisindeki oranlarını ayarlıyosun.. Tek gıda yiyerek ne sağlık olur, ne de beslenme düzene girer..

Üzdün beni akşam akşam.. Bak hala ağlıyom..
Arkadaşım ben belki yanlış düşünüyorumdur bence sen yine bir Püsküütün fikrini al belki farklı bir şey söyler ..

beni anlayan biri çıktı sonundaaaa:) ne güssel :) haklısın içki içeceksem yanında abartmamalıydım, bu haftanın şımarıklığı oldu artık, mezuniyet sevinci diyelim... lahana yağını da ekliyeyim o halde ben de kürüme, azimle devam etmeyi planlıyorum..evimin altında aktar var neyseki uzun süre sürdürebilirim. fakat aklıma takılan bi durum var umarım bu yağlar minik kıl köklerini besleyip zor duruma sokmaz beni:26::26:

haklısın aslında, bu 5 günlük bi süreç olarak tasarlandı sadece..zaten 3. gün de bitti, sonrasında normal beslenme düzenime geçeceğim inşallah ... rica ederim, yazacağın hiç bir şeyi olumsuz algılamam, karışman hoşuma gider bilhassa

tamam söz 2 gün sonra sağlıklı beslenme düzenime dönüyorum. o 3 paket cipsin ceremesini çekmeliydi bu beden... sakın ağlama sen, kıyamam :)

lahana ve biberiye yağının tüyleri besleyici bir etkisi yok bildiğim kadarıyla lucicim

süre az kaldı haklısın cnmm ama ben başaracağına inanıyorum benim arkadaşımda yemek öncesi ve sonrası mutlaka tartılır fark 500 gr ı geçerse diğer öğün dengeler o çok takıntılı

takım açma konusundaki uyarıların için tşk ederim gerçekten ben de çok düşündümm yaz döneminde girebilirmiyim düzenli diye fakat cepten girerim tatile gitsem bile herhangi bir sağlık sorunum olmadığı sürece yapabilirim diye düşünüyorum püsküütcüm:26:

düşüncelerinde haklısın canımcımm bende çok düşündüm özellikle yaz dönemini sonıç olarak bir karara vardım inşallah hayırlı olur kararım

günaydınlar kızlaaar :) bu haftasonu düğünümüz olmasına rağmen cumartesi akşamı içmemek üzere kendime söz vermiş bulunmaktayım bakalım sözümü tutabilecek miyim.. pazar günü de açık büfe piknik organizasyonuna davetliyiz, kaçamak yapacaksam pazar yapmayı uygun gördüm kendime... içki ödem yapıp su tutuyor vücutta çünkü, hemen tartıya yansıyor... hepinizi öpüyor, kontrollü bir hafta sonu diliyorum

Haftalık raporumu paylaşıp hemen kaçıyorum kızlar, hiç vaktim yok..

Hedef: 21 Haziranda yeniden 58 kilo olmak
Ceza: Kapalı bir takımı kaptan sıfatıyla açmak

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAFTA[/TD]
[TD]TARİH[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]BİTİŞ[/TD]
[TD]VERİLEN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]18-24 Nisan[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]24 Nisan-1 Mayıs[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]1-8 Mayıs[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]8-15 Mayıs[/TD]
[TD]61,6[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]15-23 Mayıs[/TD]
[TD]61,1[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]23-30 Mayıs[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,1[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam Verilen : 3,2 kilo
Hedefe Kalan: 2,1 kilo

Güncel Tartı Fotosu:

Güncel Kilo Verme Grafiği:

GÜNCEL DURUM:
Pirinç lapası yapmama gerek kalmadı. Bu haftayı başarılı geçirdim.
Sıkıyönetim planına bu hafta da aynen devam..

Kaldı 3 hafta!
:18:

Günaydınnnn canımmmmm sözünü tutacağına eminimmmm hadi bakalım kolay gelsin iyi eğlenceler

Haftalık raporumu paylaşıp hemen kaçıyorum kızlar, hiç vaktim yok..

merakla bekliyoruz raporunu cnaım kaçma allahın izniyle git

300 gr daha vermişim ben yuppiiiiiiiii

süper gitmiş püsküütüm 800 gr müthişşş tbrklerrrrr sıkıyönetime devammm haftada 700 gr versen bitti bu işş:13:

Günaydınnnn canımmmmm sözünü tutacağına eminimmmm hadi bakalım kolay gelsin iyi eğlenceler

merakla bekliyoruz raporunu cnaım kaçma allahın izniyle git

300 gr daha vermişim ben yuppiiiiiiiii

günaydın tatlııım, tutacağım inşallah bu hafta... geçen hafta gelenleri atmam oldukça zor oldu :) tebrik ederim canım senii, koruma sürecinde kilo vermek müthiş bir şey :)

günaydın tatlııım, tutacağım inşallah bu hafta... geçen hafta gelenleri atmam oldukça zor oldu :) tebrik ederim canım senii, koruma sürecinde kilo vermek müthiş bir şey :)

evet canım bundan sonra gidenler esneme payı olacak bana tşk ederimmm söz verdin lüppennn dikkat et ama püsküütün deyimiyle

Ayyyy ben bayıldım bu mesaja. Üst üste beğenemiyorum ama seni çok beğeniyorum Püsküüt' çüm Benimde acilen senin gibi sıkıyönetime girmem gerekiyor ama bir türlü başaramıyorum. Seni örnek alacağım. Süper bir tablo olmuş hiç + yok. Kocaman bir maşallah sanaaaa

....................

canım tebrik ederim. esneme aralığına gelmişsin. toplamda 6 kilo vermiş olacaksın. ipin ucu kaçınca bir an once toparlamak en doğrusu. bende + 5 kiloyu görmüştüm en son ve o gün dönüm noktası oldu benim için.
güncel kilom 53.9. hedefim 52 li rakamları görmek . daha aşağıya inersem yüzüm kocakarı gibi oluyor.

herkese merhaba bu kilo korumayı nasıl yapıyorsunuz bende 5 kilo fazlam kaldı onları verince korumaya geçicem de..
ben dietisyenle verdim kilolarımı ama artık gitmiyorum korumayı nasıl yapıyorsunuz bilig verirseniz sevinirim

cemrem kısaca özetlersek ;ipin ucunu kaçırınca tekrar çekiyorsun bir aşagı bir yukarı belli bir aralıkda gidiyorsun .. benim için kilo korumak böyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…