Mezun etmeseydim keske 55 e dusene kadarOhhhh çok iyi canım benim
Ekmek ve cola benim zorlandığım şeyler her öğün 1 tüm ekmek yiyorum günde 2 litre de cola
Keşke yaaaaaaaaa sırf mezun olmak için 2 gün resmen aç gezmiştimMezun etmeseydim keske 55 e dusene kadar
Yarın yüzleşeceğim
Yavrum hadi ekmek 3 öğün yesen 3 dilim yapar da cola çok fena yaOhhhh çok iyi canım benim
Ekmek ve cola benim zorlandığım şeyler her öğün 1 tüm ekmek yiyorum günde 2 litre de cola
Kız dilim değil 1 tüm ekmek her öğündeYavrum hadi ekmek 3 öğün yesen 3 dilim yapar da cola çok fena ya
NeeeeKız dilim değil 1 tüm ekmek her öğünde
Stadyumu 3 tur kos anca yakarsinKız dilim değil 1 tüm ekmek her öğünde
Tabi beyaz ekmekStadyumu 3 tur kos anca yakarsin
Ne ettin sen Kuzu
Beyaz ekmek mi birde
Zipzip- kaptanim yarin mezun uyeniz donus yapcak herhal
Ahhhh Kaptanım mm beni bir sen anlayabilirsinKmsl Hnd yeni mezun oldu sayılır free listeye aliriz ama dikkat edince cok guzel kilo veriyor
1 ekmek konusuna gelince bende oturunca cok rahat yiyebiliyorum
Görmezden gelmek lazim o durumlarda ama yapamiyoruz,neyse yarin dikkat etmeye basla birde spor ekle canim eminim yine istediign kiloya gelirsinAhhhh Kaptanım mm beni bir sen anlayabilirsin
Aslında bu rahatlık herkesin çok zayıfladın demesi ile geldi
Kendimi gaddar kaptan gibi hissettimGörmezden gelmek lazim o durumlarda ama yapamiyoruz,neyse yarin dikkat etmeye basla birde spor ekle canim eminim yine istediign kiloya gelirsin
Yaaaaa canım kaptanım senin bu motive etmen çokkk iyiiiiiiiiiGörmezden gelmek lazim o durumlarda ama yapamiyoruz,neyse yarin dikkat etmeye basla birde spor ekle canim eminim yine istediign kiloya gelirsin
Allah ım süper menüüüGünü 1,5 saat once kapadim
13 de
Yarim mango
1 yk yogurt yedim
16.30 da
1 kase kabak corbasi
Yarim dilim ketojenik katmer
Simdi 20bin adim tamamlamak icin yurume bandina ciktim
Su Simdilik 2 L civari
Yatmadan 3 L tamamliyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?