Vaayy her gün leg drop yapıyorum ama sabit bu şekilde durmuyor tabi yarın hemen başlıyorum kaptanım teşekkür ederim bilgi içinÇok basit bir yöntem önereyim hemen.
Bizzat denenmiştir ve %100 sonuç alınmıştır.
- Her gün yapmalısın.
- Sırtüstü uzan. Kolların bedeninin yanında. Bacakların birbirine bitişik. Karnından nefes al. Ayaklarını yerden 10 cm yukarı kaldır. O şekilde dayanabildiğin kadar tut. Nefesini yavaşça ver. Tekrarla. Toplam 5 set.
- Püf noktası: Ayakların havadayken midenin yandığını hissetmeye başlaman gerekiyor. Yanmıyorsa hareketin bir yerinde hata yapıyorsun demektir.
Canım ben geçenlerde 1.5 ay pilates annesinin videosu var 30 dk onu yaptım üzerine abs videosu yaptım 10 dk gerçekten muhteşem bir sıkılaşma oldu karın kası bile yaptımAynen canım mezun oldum belgemi aldım60.5 şimdi kilom. Epey sıkılaştım ama alt göbek biraz daha erimeli. Chloe ting yapıyorum şimdi low abs videolarına yöneldim onlardan belirgin fark alamazsam pilates eklerim çalışmama. Belli bir sayfa var mi pilateste takip ettiğin ?
Niye takımda devam etmiyorsun. Ben özlerim ki seni.Dimi ya bence de hedef kilom 2.5 kilo kaldı sonrasında burda devam ederdim
Hangi videosu acaba?Canım ben geçenlerde 1.5 ay pilates annesinin videosu var 30 dk onu yaptım üzerine abs videosu yaptım 10 dk gerçekten muhteşem bir sıkılaşma oldu karın kası bile yaptım
Ama ramazandan dolayı hiç halim olmuyor şuanda spor yapmıyorum
Ramazandan sonra tekrar başlayacağım daha çok sıkılaşmak için
Canım bu programı yaptım pilates sonrası ya da leslie sonrasıHangi videosu acaba?
YouTube de aratinca 6 günlük Karin yag yakma videosu buluyorum. 17dklik videolar asagi yukari
Tesekkur ederim. Pilates annesi diyince onun videolari sandim :)Canım bu programı yaptım pilates sonrası ya da leslie sonrası
Pilates annesi ile yapmıştım zatenTesekkur ederim. Pilates annesi diyince onun videolari sandim :)
Chloe heryerde cikiyor Karsima
sedulu bu artik evrenden bana bir mesaj herhal
Chloe disinda her videoyu yaparim No problem
Yapıcaz el mecbur sedum
Bencede oyle diyorYapıcaz el mecbur sedum
Arrietty_ dün diyetisyen de aynı videoyu gönderince ben pes ettim artık
Bence chloe sizsiz olmaz diyor, o evrene mesaj gönderiyor
Mezunum ama asil hedefime var dahaKızlar sizde mi hep mezunsunuz
Ben haftaya diyetisyene gideceğim koruma listesi almaya burda da paylaşırım isterseniz
Ama mezun olduğumdan beri çok yemeye başladım
Birde herkesin yeter artık çok incesin zayıfsın demesi herhalde birqz rahatlattı beni
Yavrum koruma listesi aldın mı ?Kızlar sizde mi hep mezunsunuz
Ben haftaya diyetisyene gideceğim koruma listesi almaya burda da paylaşırım isterseniz
Ama mezun olduğumdan beri çok yemeye başladım
Birde herkesin yeter artık çok incesin zayıfsın demesi herhalde birqz rahatlattı beni
Aldım kuzum yaaaa ama bildiğin diyet yapacağım yine aç kalacağımYavrum koruma listesi aldın mı ?
Ben yine standart besleniyorum spor yapmaya devam ediyorum.
Yani yine diyet usulü deseneAldım kuzum yaaaa ama bildiğin diyet yapacağım yine aç kalacağım
Aslında günlük ne ile ne kadar besleneceğim ve değişimler var şimdi kahvaltı yapıyorum birqzdan atarım listeyi
Haftada 1 gün kaçamak hakkım var
Ama ben bayağı saldım bikaç kilo alma payı bıraktım kendime sonrasında tekrar dikkatli olacağım
Ahhhh keşke bende yiyemesem hergün kalkınca az yiyeceğim diyorum ama daha çok yiyorum sporu da bıraktım zaten ancak 1.5 ay yapmışımdırYani yine diyet usulü desene
Ben pek salamıyorum ya midem de almıyor zaten artık
Geçen eşim bacaklarında ne güzel kaslar olmuş dediSpor delisi bi insan oldum resmen
Alt göbekte gelişme var ama daha tam istediğim kıvamda dümdüz değil
Bende mezunlar olarak menüleri filan buraya yazalimAhhhh keşke bende yiyemesem hergün kalkınca az yiyeceğim diyorum ama daha çok yiyorum sporu da bıraktım zaten ancak 1.5 ay yapmışımdır
Alt karın bende de var biraz
Özelden atıyorum sana foto
Ben 2. Kez mezun oldum 3. Ye kalbim dayanamzBende mezunlar olarak menüleri filan buraya yazalim
Yoksa 2. /3./4. Kez mezun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?