Günaydın yasemin evet gerçekten çok kacirmissin yediklerini..Özellikle ColaBugün benim menü berbat kızlar
Kahvaltıda 1 poğça 1 bardak kola
Öğlen 1 poğça zeytin peynir çay
Akşam patates köfte kızarma
1 kase nestle kahvaltılık gevrek ve meyve
Su 2 litre
Günaydın eda evet canım çok yersen aldirir ama öyle 5 yada 6 adetten bişey olmaz tabii..Arkadaşlar yer fıstıgı kilo aldırır mı ya
rica ederim canim..yagli bir kuruyemis ya ondan kalorisi yuksek..Ayy teşekkür ederim canım ben baya yiyordum çok hoşuma gidiyor ne yapim(
Geçmiş olsun canımmrb kızlardeniz diyette canım evet aklımda pazartesiye kalmadan yapicam..Bugün cok rahatsizlandim daha yeni yeni kendime geliyorum..Bu arada menünde çok güzel..afiyet olsun..iyi geceler canım..
Günaydın...teşekkür ederim canım...Geçmiş olsun canım
Günaydın Tuba ...menu güzel bi tık sadece fazla..yavaş yavaş duzene girecektir..alışma haftasında genelde kaciyor bazen yemekler..Günaydınlar,
Dün fırsat bulamadım yazmaya.
Dünkü menüm şu şekildeydi;
Sabah yarım kepekli ve kaşarlı tost ve çay.
Öğlen mezgit, zeytinyağlı barbunya va 1 kase çorba. Bu biraz fazla kaçmış olabilir
Akşam ise evde var olduğu için avuç içinin yarısı kadar fırın makarna yemek zorunda kaldım.
Sonrasında ise çay keyfi.
Gün içerisinde de yaklaşık 2kg su içtim.
Dün biraz fazla kaçırdığım için bugün sabahtan çok az başladım.
@selin_01 özel bir şirkette mühendisim :) Sen ne işle meşgulsün acaba?
Hayırlı günler.
Kaç çocuğun var canım kaç yaşındalardiğer arkadaşlar nerdesiniz...pesmi ettiniz ilk haftadan...pes etmeyin istediğiniz hedefinize ulaşan kadar biraz disinizi sıkın arkadaşlar...
mrb canim iki tane oğlum var birisi 5 birisi 2,5Kaç çocuğun var canım kaç yaşındalar
Allah bağışlasınmrb canim iki tane oğlum var birisi 5 birisi 2,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?