Günaydın canım bir dilim borek yada bir dilim kek yiyebilirsin.biraz daha cok su içersen eritirsin.aksama sporda yaparsın hiçbişey kalmaz
cubuk kraker yiyebilirsen oda olur..Maksat acligini bastirsin..irade çok önemli bişeyi yerken nerde durmamiz gerektiğini öğrendiğimiz an kilolar akıp gidiyor..Bu sabah tartildim 64 u gördüm.sadece 3 hafta önce başladım 68 le suan bu kilodayim..inşallah hepbirlikte kilo vermeye devam edicegiz.ilk hafta biraz sıkıntılı gecebilir..moralini motivasyonunu düşürme yeterki..ayyy ilk günden kaçamak yapmış olacağım ama olur mu ki vicdanım sızlar benim
Tebeikler canım 64 çok iyi benimde öncelikli hedefim 63 64o
cubuk kraker yiyebilirsen oda olur..Maksat acligini bastirsin..irade çok önemli bişeyi yerken nerde durmamiz gerektiğini öğrendiğimiz an kilolar akıp gidiyor..Bu sabah tartildim 64 u gördüm.sadece 3 hafta önce başladım 68 le suan bu kilodayim..inşallah hepbirlikte kilo vermeye devam edicegiz.ilk hafta biraz sıkıntılı gecebilir..moralini motivasyonunu düşürme yeterki..
mrb canım evet tek Şehriye salatası sanki az gibi birde kocaman büyük bir bardak ayran icebilirsenn ..sanki daha doyurucu ve besleyici olur gibi ..Günaydın herkese.
Teşekkürler @selin01 hoşbuldum :) kahvaltıda 1/4 neredeyse çok küçük bir parça ekmek yedim. Çok az peynir, 2 zeytin, dünden kalma arpa şehriye salatası vardı. 2-3 kaşık da ondan yedim. 2 bardak da şekersiz çay.
Erken kalktığım için kahvaltı da erken oldu ve acıktım bile.
Yanıma arpa şehriye salatasından aldım yine. Öğle yemeği olarak sadece onu yesem çok mu az olur acaba.
Emin olamadım.
afiyet olsun güzel menü..ne işle mesgulsun canımVazgeçip yemek yedim :) Salatamı da ara öğüne bıraktım.
Öğle yemeğinde ise bir kepçe domates çorbası, 3 ızgara köfte ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim. Yanında da 2-3 kaşık yoğurt yedim.
Bir de belki yemekhanede çıkan sütlacın tadına birazcık bakmış olabilirim
Kimsecikler yok kuzucum. Herkes hayat sarkisi izliyor galiba :)kızlar kızlar napiyorsunuzz...sohbetinizede doyum olmuyor valla...
iyi aksamlar canım ..menu gayet güzel..Bugunki menum.
Kahvalti 1 yumurta 5 zeytin 1 ceviz
Ogle sebze yemegi. Salata
Aksam corba 1 kepce. 2 kasik pilav 2kasik et sote. Sebze yemegi ve yogurt.
Ara ogunlerde ayva yedim toplamda 2 tane. Gun icinde de kucuk bi kurabiye ikram ettiler onu yedim ama kucuk ve ev yapimiydi. Su 2lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?