kilosu 69 dan başlayıp 58 kg görmek isteyenler buraya

Günaydın canım bir dilim borek yada bir dilim kek yiyebilirsin.biraz daha cok su içersen eritirsin.aksama sporda yaparsın hiçbişey kalmaz

ayyy ilk günden kaçamak yapmış olacağım ama olur mu ki vicdanım sızlar benim

o
ayyy ilk günden kaçamak yapmış olacağım ama olur mu ki vicdanım sızlar benim
cubuk kraker yiyebilirsen oda olur..Maksat acligini bastirsin..irade çok önemli bişeyi yerken nerde durmamiz gerektiğini öğrendiğimiz an kilolar akıp gidiyor..Bu sabah tartildim 64 u gördüm.sadece 3 hafta önce başladım 68 le suan bu kilodayim..inşallah hepbirlikte kilo vermeye devam edicegiz.ilk hafta biraz sıkıntılı gecebilir..moralini motivasyonunu düşürme yeterki..

Meraba kızlar giremedim bir kaç gündür
Bu sabah tartıdaki kilom bir değişik çıktı. bir tartıldım. 64.1 dedi bir tartıldım 64.6 diğerinde 64.8. ama daha fazla demedi. dün 65.5tum. ilerliyoruz kızlar

kızlar öğle yemeğinde bir kase mercimek çorbası bir yemek kaşığı pilav 5 kaşı nohut ve çeyrek kase cacık vardı. işyerinde tabldot var mutfak olmadığından getirip ısıtma opsiyonum yok maalesef

birde saat 11:30'da dayanamadım 1 adet kekstra yedim kızlar çilekli

Selamlar,

Eski kullanıcılardan biriyim ben de. Bu sene içerisinde Nisan ayında evlendim ve 7 ayda 8 kilo aldım maalesef
Artık bir yerden başlamam gerekiyor benim de. Yaşım 25 ve sizlerle ben de çabalamak istiyorum.
Hedefim 58 öncelikle. Sonrasında da inşallah tabi 55 olabilmek.

Kilom 69.5 tu bu sabah.
Sabah iş yerine gelince kepek ekmeğine kaşarlı tost yedim sadece. Öğlen yemeğinde ise bir kase mercimek çorbası içtim bir dilim ekmek ile.
Biraz önce de 2 adet kuru kayısı yedim ara öğün olarak.
Her gün yazmaya ve sizi takip etmeye çalışacağım inşallah

Hayırlı günler herkese

Tebeikler canım 64 çok iyi benimde öncelikli hedefim 63 64

Kahvaltıda 4 tane haşlanmış sosis biraz ekmek peynir zeytin ve nescafe 3 ü bir arada tükettim
Öğlen az bi yumurta yedim yağda yumurta
Akşam fırında patates biber domates ve 1 tane baget yedim yanında salata ve şalgam suyu içtim
2.5 litre su içtim
Yatmadan süt içerim

Merhaba kizlar. Dun misafirim geldi yemekli, cok yogun gecti gunum. Giremedim menu de paylasamadim. Gerci guzel bi menum yok ama onemli olan toparlamak.
Sabah: hersey guzel basladi. Ilık limonlu su.
Kahvalti: 2 yumurta, 1 havuc, 1 kk peynir,5 zeytin, 3 ceviz.
Ogle: yarim tabak karnabahar yemegi
Karalahana salatasi
Aksam: misafirlerle beraber yedik. 2 kepce mercimek corba
4 yk pilav
4 yk et sote
1 dilim borek
Salata ayran. Maalesef tatli
Ara: muz, 2 mandalina.
Yatarken de süt icip yattim. Gece uyandim 1 muz ve yarim kase yogurt yedim. Normalde ekmek arasi yerdim benim icin gelisme var. Midem kuculse istahim azalsa hersey daha iyi olacak.
Kilo bildirimim pazartesi icin 74.4
selin_01

gunaydin kizlar menulerinizde ufak tefek kacamaklar olsada kendimden biliyorum tek tek hepsinden vazgeciyorsunuz.ilk hafta alisma suresi gibi oldugu icin sIkIntI olmaz.ama yinede menuleriniz guzel..yeni bir arkadasimiz daha gelmis@tuuubaaa hosgeldin aramiza..hayirli olsun bu arada evliligin....

E Erenyigit tesekkur ederim canim..sen yeter ki iste 63 te olur 58 de ..ben onumudeki pazartesiye hedef koydum kendime 63 u gormeyi ..ona gore hareket edip yapacagimi dusunuyorum.sizlerde kendinize her hafta bir hedef secip kendinizi hirslandirabilirsiniz canim

Günaydın herkese.
Teşekkürler @selin01 hoşbuldum :) kahvaltıda 1/4 neredeyse çok küçük bir parça ekmek yedim. Çok az peynir, 2 zeytin, dünden kalma arpa şehriye salatası vardı. 2-3 kaşık da ondan yedim. 2 bardak da şekersiz çay.
Erken kalktığım için kahvaltı da erken oldu ve acıktım bile.
Yanıma arpa şehriye salatasından aldım yine. Öğle yemeği olarak sadece onu yesem çok mu az olur acaba.

Emin olamadım.

mrb canım evet tek Şehriye salatası sanki az gibi birde kocaman büyük bir bardak ayran icebilirsenn ..sanki daha doyurucu ve besleyici olur gibi ..

Vazgeçip yemek yedim :) Salatamı da ara öğüne bıraktım.
Öğle yemeğinde ise bir kepçe domates çorbası, 3 ızgara köfte ve 2 kaşık bulgur pilavı yedim. Yanında da 2-3 kaşık yoğurt yedim.
Bir de belki yemekhanede çıkan sütlacın tadına birazcık bakmış olabilirim

afiyet olsun güzel menü..ne işle mesgulsun canım

bugünkü menümü veriyim..
sabah
10.30 1 bardak şekersiz çay
3 yemek kaşığı melemen
10 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün
1 yeşil elma
saat 15.30
1 kepçe patates yahnisi
1 kase yoğurt
ekmek yok
akşam yemiyorum..
spor henuz yapamadım 30 dk yatmadan yaparım
su 8 bardak ...yatana kadar daha içerim..
bugunude atlattık kazasız belasız bakalım...

Bugun sabah da 64.8 cıkmıstım. Bakalım haftaya kadar kac olacak kızlar:)

kızlar kızlar napiyorsunuzz...sohbetinizede doyum olmuyor valla...

Bugunki menum.
Kahvalti 1 yumurta 5 zeytin 1 ceviz
Ogle sebze yemegi. Salata
Aksam corba 1 kepce. 2 kasik pilav 2kasik et sote. Sebze yemegi ve yogurt.
Ara ogunlerde ayva yedim toplamda 2 tane. Gun icinde de kucuk bi kurabiye ikram ettiler onu yedim ama kucuk ve ev yapimiydi. Su 2lt.

iyi aksamlar canım ..menu gayet güzel..Bu şekilde devam edersen vede sporuda ekleyebilirsen çok güzel kilo verebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…