enter? paragraf başı?
melisaas, bence mail adresi gb özel bilgileri msjlara yazmayın
acıkcası anlamkta basta zorlandım ne olur bole diye galiba seninle oyun oynamaya calişmiş numaranı buln kişi bazi insanlar sırf arkadaslrının eski sevgililerini elinden almk için yaparlar bole tarz seyler ve arkadaslrı ınanmaz yapmaz der ama her seferinde aynı seyı yaparlar bence ikisiylede aranıza mesafenizi koyun konusmayın ole insanlr sizin adinizla bircok sey derler
istersen yıllarca arkadaslık et arada kıskanclık varsa yapar arkadsına ihanet eder. cagtay dediğin kişi bunun farkına varmamıs olabilir benim en samimi oldgm arkadasım beni kısakndıgından dolayı surekli masmın altına kagıt yazar bırakırdi sen boylesin soylesin diye gozumle gordugum dahi olurdu en onemlisi yazısından anlardım ama hep inkar ederdi tanıyamıyorsun insanlar hemen cagtay sizden ozur diledi diye hersey halledılmıs gibi davranmayın derim ben
Tabikide şüphelerim var belkide cagatay gercek arkadasını farkına varamadı ve gerckten bılmıyodu dıyelım peki konuşmaları?? biz görşcektık hani demesi iki arkadaş gibi konuşması msnden yazmıştım sana neden cevap vermedin diye soruşları bundan 10 gün önce tekrar beni araması ama tabi duyamamam teli bunlar ne demek oluyor
artık yazdım okuyanlar bunu hor görüp yazımı değil olayı yorumlarlarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?