Kim doğruyu söylüyor bilmiyorum

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
anlatmaya başlıyorum biraz uzun olcak ama çok heyecanlıyım anlatmadan duramıcamm:) Yonja diye bi yer vardı eskiden öyle profilim vardı benim orda face gibi bir şey ama sadece arkadaşlık teklifi yapmadan konuşabiliyorsun hiç girmiyordum 2 gündür bakıyordum öyle. Dün öyle bi ara baktım ki bana 4 tane mesaj gelmiş aynı kişiden ben aslında öyle mesajları çok okumam bi kişi 10 kere yazdıysa ama baktım sonuna kadar ne hikmetse ilk mesajlar yalaka mesajlardı son mesajda ben seni kadiköy carrefourda spora giderken gördüm ki ben kadiköyde nautiluse gidiyorum sonra kadiköyde carrefour yokki diye yazdım sonra resimlerine bakıyordum bu arada çağatay tuzlada oturuyor bi baktım cocuk cafede dışarda bi yerde arkasına dikkat ettim tuzla belediyesi yazıyordu çaktım bişi var diye sonra sordum ne zaman gördün falan diye o da 2 ay önce dedi . sonra ben cagataya bi telefon vermiştim önceden rehberi de bende kayıtlı kalmıstı baktım yüksel altun diye biri de var dedim acaba o mu sonraaa face yok dedı kullanmıorum msn istedim msni neydii?? yükselaltunn@hotmail.com şok oldum çağatayın arkdşı çıktı sonra msnde konuşmaya başladık..işte benle ilgili her şeyi biliyoo o kadar belli ediyo ki onu işletmeyi bile beceremedi daha sonra konuştuk tuzlada oturuyorum dedi falan bişi diyordum altında bişi arıyodu falan:) ben anladım işletiliyorum numarsınnı verdi bi baktım aynı numara sonra aradı beni ben hiç bişi bilmiyorum gibi davrandım sonraa:)) o ama hala belli ediyordu şebnem bana neyse sonra kapadı bu ama ben hala meraklıyım dedim bu oyunu sonlandırıyım mesaj cektım cagataya soyler mısın rehberi bende kalmış diye o da ne yazsın tamam söylerim ben sinirlendim yzdım ne grk vardı bunlara diye o da dedi ki cagatay bılmıyor zaten senle konustugumu zaten nerde oturduguma kadar belli ettim mesajını bekliyordum cagatay bılmıyormus sözde.. neyse ben de dedm ki o zaman cagatyı arym o dedi ki arama cagataya soledm ben biz arkadaşlarlayız .. ben daha da sınırlendım msj cektım cagatyaa ne kadar midesizsin ? sizin orda eski sevgililerinizi birbirinize mi ayarlarsınız bunu beklemezdim senden dlaga gectın aklın sıra günler sonrasında yazdım. o da 20 dk snra aradı ev telinden uyuyodum ne diyosun noldu diye dedim uyuyosun öyle mi eminimim öyledir dedim.o da dedi ki gercekten uyuyordum kim ne yapmış ne diyorsun arkadaşın benden hoşlanıyormuş buluşmak istiyormuş ya yazdım o da ne diyosun sen kim demeye başladı .. Kuran çarpsın ölmüş babamın üzerine yemin ederim bilmiyorum nasıl yani diye şok oldu nasıl bagrıyo kapadı teli 5 dk sonra aradı arkadaşını aramış sonra yine aradı beni işte şu an çok kötüyüm 10 yıllık arkadaşım benim nasıl böyle bişi yapar numaranı nasıl buldu falan filanlara başladı bişiler dedi kapadı sonra yine aradı. çok özür dilerim senden bütün kalbimle özür diliyorum nasıl bunu yapabilir ben uyuyamıcam bu gece falan ama nasıl üzgün dedim ben gecenin bi saatinde böyle şeylerle uğraşmak zorunda değilim sen o günde aradın msj cekınce ben cevap vermedin dedim bu yüzden yine dalga gecıyosun sandım evet aradım dogru hatrını sormak ıcın arkadaşıma söylemiştim ben gidince cevap versin sana diye dedi. sonra bilemiyorum ilgilendirmiyor zaten ama böyle konulr gecınce sınırlendım haliyle dedim. o da özür diledi tekrar sonra napıyosun dedi falan sonra biz hani görüşcektik sana msnden faceden yazdım cvp vermedin dedi işim vardı dedim hım anladım dedi sonra anlattı işini falan ara sıra gülüyodu dşün ben gayet normal konuştum sonra neyse sabah erken kalkıcaksın dedim tamam tekrar özr dilerim konuşuruz yine öpüyorum iyi geceler dedi ve kapadık olay bu ama ben hala kim doğru soyluyor bilmiyorum nasıl herseyımı biliyordu o çocuk 10 yıllık insan o kadar insan arasından beni bulup nasıl sulandı diye dusunuyorum mantıgıma yatmıyor acaba gercekten cagatay bılmıyormuydu dıyorum ısın ıcınden cıkamadım ne yaptıgını da anlamadım ben:S ama öyle hani görüşcektk falan dıyınce mtlu oldm:) ama kim dogru soyluyor bılmıyorum işlettimi egrcekten yoksa blmıyormuydu acaba nasıl toparlıcagını bılmedı boyle bır oyun mu yaptı ama bi insan bu kadar ben cagatayın arkadaşıyım diye gözüme sokcaktı nerdeyse sizce gercekten dogru mu soyluyor yoksa amacı neydi?

acıkcası anlamkta basta zorlandım ne olur bole diye galiba seninle oyun oynamaya calişmiş numaranı buln kişi bazi insanlar sırf arkadaslrının eski sevgililerini elinden almk için yaparlar bole tarz seyler ve arkadaslrı ınanmaz yapmaz der ama her seferinde aynı seyı yaparlar bence ikisiylede aranıza mesafenizi koyun konusmayın ole insanlr sizin adinizla bircok sey derler

acıkcası anlamkta basta zorlandım ne olur bole diye galiba seninle oyun oynamaya calişmiş numaranı buln kişi bazi insanlar sırf arkadaslrının eski sevgililerini elinden almk için yaparlar bole tarz seyler ve arkadaslrı ınanmaz yapmaz der ama her seferinde aynı seyı yaparlar bence ikisiylede aranıza mesafenizi koyun konusmayın ole insanlr sizin adinizla bircok sey derler

Bu insanlar kaç senelik arkadaş. Böyle bir şey yapsalar bile cagatayın o kadar özr dilemesinin yeminler etmesinin amacı ne olabilir madem beni piyon olarak gördüler.. Bu kadar üstünde durmazdı bence

istersen yıllarca arkadaslık et arada kıskanclık varsa yapar arkadsına ihanet eder. cagtay dediğin kişi bunun farkına varmamıs olabilir benim en samimi oldgm arkadasım beni kısakndıgından dolayı surekli masmın altına kagıt yazar bırakırdi sen boylesin soylesin diye gozumle gordugum dahi olurdu en onemlisi yazısından anlardım ama hep inkar ederdi tanıyamıyorsun insanlar hemen cagtay sizden ozur diledi diye hersey halledılmıs gibi davranmayın derim ben

istersen yıllarca arkadaslık et arada kıskanclık varsa yapar arkadsına ihanet eder. cagtay dediğin kişi bunun farkına varmamıs olabilir benim en samimi oldgm arkadasım beni kısakndıgından dolayı surekli masmın altına kagıt yazar bırakırdi sen boylesin soylesin diye gozumle gordugum dahi olurdu en onemlisi yazısından anlardım ama hep inkar ederdi tanıyamıyorsun insanlar hemen cagtay sizden ozur diledi diye hersey halledılmıs gibi davranmayın derim ben

Tabikide şüphelerim var belkide cagatay gercek arkadasını farkına varamadı ve gerckten bılmıyodu dıyelım peki konuşmaları?? biz görşcektık hani demesi iki arkadaş gibi konuşması msnden yazmıştım sana neden cevap vermedin diye soruşları bundan 10 gün önce tekrar beni araması ama tabi duyamamam teli bunlar ne demek oluyor

Tabikide şüphelerim var belkide cagatay gercek arkadasını farkına varamadı ve gerckten bılmıyodu dıyelım peki konuşmaları?? biz görşcektık hani demesi iki arkadaş gibi konuşması msnden yazmıştım sana neden cevap vermedin diye soruşları bundan 10 gün önce tekrar beni araması ama tabi duyamamam teli bunlar ne demek oluyor

??????????????????????

ben bırşey anlıyamadım çoook karışık olmuş

bırde çocuğun msnını sıl barı ordan, mesaj düzenleme dıye bı kutucuk var bak ılk mesajının orda oraya bas msnı sıl
herkes görüyor sonuçta adamı kaparlar :1:

neyse ne!
Cocuk senden ayrilmis olay bitmis gitmis. halaaaaa sen biseylere anlam yuklemeye calisiyorsun. Barismak istese gelir soylerdi adam gibi. Cikart su adami hayatindan artik. Utanmazlar sana arkadaslarla gelmeye baslamislar artik. daha ne olsun!

Back
X