Kim haklı kim haksız?

daha bugün salı yarın akşam buluşun. olmuyorsa da zorlamayın biraz özleyin bence

Tam olarak sorun bu işte bende şunu diyorum hediye aldım buluşalım bahane yani bulusmak için. Bende burdan bunu cıkardım zaten.
Tamm sizin konunuz cok farkli
Hediye olayi ise olayi abarttiginizi gosteriyor
Bakin bu adama cok baski yapiyorsunuz , ustune dusmeyin , agir taraf siz olun
Boyle yaparak bir iliskiyi yurutemezsinjz
Erkekler boyle canlilar degildir

Gerçekten
Karşındakinin isteğine uygun hediye almak başka, kendi isteğine uydurmak başka
Sevgilinin baba olmak istediğine kendi çapında karar verip ona göre hediye almak normal mi
Konu sahibinin iliskisinde ciddi sorunu var
Bu adamin kacip gidesi var bu iliskiden

Konu sahibinin iliskisinde ciddi sorunu var
Bu adamin kacip gidesi var bu iliskiden
Ben şunu da anlamadım, adam olayı anlayıp da mı reddetmiş anlamadan mı reddetmiş
Tam da anlatılmamış
İki türlü de bıkkın gibi bence de

Teyzeminki bir örnek. Benim kendi çocuk hastama hediye verdiğim de oldu. İçinden gelen istediği kişiye istediği an hediye verebilir bana göre. Büyük küçük fark etmez. Sonuçta kimse kötü niyetle hediye almaz karsisindakine. Ben kalıplara sokulmasına karşıyım. Bana göre olur olmaz diye bir durum yok. Konu sahibinin de evlenelim diye verdiğini düşünmüyorum. Erkek ya ilerde baba adayı olabilecek biri. Ondan dolayı onu bahane etmiş. Cok takilinacak gibi gelmedi bana.

Erkek arkadaşım bana anneler günü hediyesi alsa ben gerçekten "ne yapıyor bu" diye düşünürüm, hatta alay bile edebilirim
Çünkü anne olmak gibi bir isteğim yok mesela. Yani hediyenin de bir yeri, zamanı, anlamı olmalı. İnsan karşısındakinin olmasını istediği kalıba göre karşısındakine hediye alıyorsa o çok düşünceli bir şey olmuyor, komik oluyor

Mesela sizin doğum gününüz Temmuz'da ama ben size Kasım ayında "doğum günü hediyesi" diyerek hediye alıyorum. Kötü niyetli değilim sonuçta. Komik değil mi?

Bana göre ise tuhaf, sakil bir durum. Ama sizin görüşünüze saygı duyuyorum.

Ne kadar saçma ya. Bunun jestle falan alakası yok. Ben mesela çocuk istemiyorum, eşim sevgiliyken alsaydı anneler gününde bana hediye,çok kızardım. Belki hiç evlenmeyeceğim, belki istesem olmayacak. Cidden çok çok gereksiz.

Ben şunu da anlamadım, adam olayı anlayıp da mı reddetmiş anlamadan mı reddetmiş
Tam da anlatılmamış
İki türlü de bıkkın gibi bence de
O kismini bende anlayamadim
Adam hakkinda duzgun yorum yapmak icin iliskilerinin suresini falan da bilmek lazim
Ama bana konu sahibi cok ustune dusup boguyor gibi geliyor
Tatil oncesi adamin gorusmek istememesi bunun gostergesi
Konu sahibinin kendiaini geri cekmesi.lazim

Misal erkek arkadaşının doğum günü 10 mayıssa sen doğum gününü 20 ekimde kutlamazsın dimi?
E baba olmayan bi adamın hangi akla hizmet babalar gününü kutluyacaktın?
Üstelik seni bu kadar kolay kıran azarlayan birine de jest yapmayıver. Zira haketmiyor.

Eski konusundan

Artık sevgililere anneler günü babalar günü kutlaması da mı yapılıyor ?
Bide biraz karışık yazmışsınız pek anlaşılmadı ama çok üstüne düşüyorsunuz sanırım şimarmış bırakın kendi haline.

Deştikçe çıkıyor hediye haketmeyen adam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…