Zaten olan tamamen bu benım hediye almam degıl yada almamam biseyi düşünüp gerceklestırememem. Bunun karsılıgında da yine azarlanmam trip atıyorum diye.sevgiliniz haklı ya. ne gerek var ki böyle sürprizlere. normal olarak hediye alıp tatilden önce görüşme ayarlayabilirdiniz tabi. o da arkadaşlarıyla iftar yapacakmış açıkçası bunda da öküzlük göremedim yapsın ama madem kırıldınız anlayıp gönlünüzü almalı
Bu biraz şey gibi. Ortaokul öğrencisine öğretmenler günü hediyesi almak. İleride bir gün öğretmen olursun belki falan diyerekHanımlar anlamıyorum hiç mi böyle jestler yapmıyorsunuz adam asmışım gibi tavırlarınız var.
Mesele hediye almak almamak değil neden oraya takıldık ben onu anlamadım mesele kırılmam bu kadar ince düşünüp üstüne azarlanmam..Bu biraz şey gibi. Ortaokul öğrencisine öğretmenler günü hediyesi almak. İleride bir gün öğretmen olursun belki falan diyerek
Adı üstünde "babalar" günü. Yani baba olan kişilerin günü. Öğretmen olmayan birinin öğretmenler gününü kutlamak yaşlı birinin çocuk bayramını kutlamak kadar saçma olmuşHayır ne alaka ya ? Jest olsun diye hepsi bu , görüşcektik hediye alcaktım bahane.
Erkek arkadaşa babalar günü hediyesi nedir ya
Yoksa bu bir evlenme teklifi mi
Sin binim giliciktiki çiciklirimin bibisisin
Ooooy oy...Mesele hediye almak almamak değil neden oraya takıldık ben onu anlamadım mesele kırılmam bu kadar ince düşünüp üstüne azarlanmam..
Jest yapıyoruz elbette ama inanın hiçbir sebep yokken hediye almak, şu yaptığınızdan daha anlamlı. Adam baba değil, geleceğin babası düşüncesiyle mi alacaktınız hediyeyi? Valla anlamak için soruyorum. Şimdiden böyle davranmanız bile insanda baskı yaratabilir. Yani sizin ince düşünce dediğiniz şey, erkek arkadaşınız tarafından anlamlı bulunmadığı gibi bir de ona baskı hissettirmiş olabilir. Bunun dışında da genel tavırları böyleyse bu adamın, ha o zaman tam bir öküzmüş, niye üstüne düşüp, kendini bir halt sanmasını sağlıyorsunuz derim, orası ayrı.Hanımlar anlamıyorum hiç mi böyle jestler yapmıyorsunuz adam asmışım gibi tavırlarınız var.
ama bilmiyor güzel bir şey düşündüğünüzü? sevgilinizin açısından ele alıyorum konuyu. çalışıyorum işteyim sevgilim bir bahaneyle adres istiyor (öyle anladım ben) ben de vermedim. o tatile gidecek ben de gideceğim akşam arkadaşlarımla iftar yapacağım ve bana trip atıyor. kızarım tabi sebepsiz yere trip diye. hem nerden biliyorsunuz belki o da iftardan sonra sizinle birşeyler yapmak istedi siz de bunu bilmiyorsunuz? empati lazım biraz tek taraflı bakmayınZaten olan tamamen bu benım hediye almam degıl yada almamam biseyi düşünüp gerceklestırememem. Bunun karsılıgında da yine azarlanmam trip atıyorum diye.
Hayır iftardan sonra direk eve geçicem dedi . Zaten bahanesiydi olayın ama görüşmek için. Yani tek persembe sabah görüşebiliriz dedi başta oda nasıl olcaksa falan dedi bende neyse özleriz dedim. Sonra ben bugün bulusalım dedim.ama bilmiyor güzel bir şey düşündüğünüzü? sevgilinizin açısından ele alıyorum konuyu. çalışıyorum işteyim sevgilim bir bahaneyle adres istiyor (öyle anladım ben) ben de vermedim. o tatile gidecek ben de gideceğim akşam arkadaşlarımla iftar yapacağım ve bana trip atıyor. kızarım tabi sebepsiz yere trip diye. hem nerden biliyorsunuz belki o da iftardan sonra sizinle birşeyler yapmak istedi siz de bunu bilmiyorsunuz? empati lazım biraz tek taraflı bakmayın
Anlamamiz mumkun degilYa sanırım anlatamıyorum oda benımkini kutladı, bu evlenmekle alakası yok bunu anlamıyor sanırım burdakiler.
10 gün sehir dısındayım ben. Ondan hepsi bahane yani benımde sevgi gösterme şeklim bu.
Tam olarak sorun bu işte bende şunu diyorum hediye aldım buluşalım bahane yani bulusmak için. Bende burdan bunu cıkardım zaten.Anlamamiz mumkun degil
Hediye almak icin bahaneye gerek yok
Istediginiz insana istediginiz zaman hediye alabilirsiniz
Ama baba olmayan bir erkege babalar gunu hediyesi alinmaz , bu sacma otesi bir davranis
Evlide olsaniz cocugunuz yoksa alinmaz
Anne olmayan kadinin da anneler gunu kutlanmaz
Bari boyle ozel gunleri rahat birakin cilkini cikarmayin
Ayrica tatil oncesi sizi gormek istemiyorsa ortada zaten buyuk sorun var demektir
Adam sizi istemiyor bizim burdan gozuken bu
Benim teyzemin hastalığından dolayı hiç çocuğu olmadı ama anne olmak askiyla yanan biriydi. Ve anneler gününde ona hediye aldım diye çok ama çok mutlu olmustu. Anne değil diye almayacak mıydım? Ben öyle kalıplara sokulmasına karşıyım. İsteyen istediğine hediye alır bana göre.Anlamamiz mumkun degil
Hediye almak icin bahaneye gerek yok
Istediginiz insana istediginiz zaman hediye alabilirsiniz
Ama baba olmayan bir erkege babalar gunu hediyesi alinmaz , bu sacma otesi bir davranis
Evlide olsaniz cocugunuz yoksa alinmaz
Anne olmayan kadinin da anneler gunu kutlanmaz
Bari boyle ozel gunleri rahat birakin cilkini cikarmayin
Ayrica tatil oncesi sizi gormek istemiyorsa ortada zaten buyuk sorun var demektir
Adam sizi istemiyor bizim burdan gozuken bu
Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
İyi de bu adam baba olmak istiyor mu bakalım? Ne alaka ki örneğinizle.Benim teyzemin hastalığından dolayı hiç çocuğu olmadı ama anne olmak askiyla yanan biriydi. Ve anneler gününde ona hediye aldım diye çok ama çok mutlu olmustu. Anne değil diye almayacak mıydım? Ben öyle kalıplara sokulmasına karşıyım. İsteyen istediğine hediye alır bana göre.
Sizin teyzenizin durumuyla bu konu bir mi sizce?Benim teyzemin hastalığından dolayı hiç çocuğu olmadı ama anne olmak askiyla yanan biriydi. Ve anneler gününde ona hediye aldım diye çok ama çok mutlu olmustu. Anne değil diye almayacak mıydım? Ben öyle kalıplara sokulmasına karşıyım. İsteyen istediğine hediye alır bana göre.
Bende anlayamadim ornegiİyi de bu adam baba olmak istiyor mu bakalım? Ne alaka ki örneğinizle.
Benim teyzemin hastalığından dolayı hiç çocuğu olmadı ama anne olmak askiyla yanan biriydi. Ve anneler gününde ona hediye aldım diye çok ama çok mutlu olmustu. Anne değil diye almayacak mıydım? Ben öyle kalıplara sokulmasına karşıyım. İsteyen istediğine hediye alır bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?