Valla mayıs sonunda açmış konuyuIkinci alintilamadan sonra anlafim
Adamin da umurunda degil
Allam ne tuhaf bi iliski
ŞimdiO kismini bende anlayamadim
Adam hakkinda duzgun yorum yapmak icin iliskilerinin suresini falan da bilmek lazim
Ama bana konu sahibi cok ustune dusup boguyor gibi geliyor
Tatil oncesi adamin gorusmek istememesi bunun gostergesi
Konu sahibinin kendiaini geri cekmesi.lazim
Al bendende o kadar. Azıcık düzgün anlaşılır yazın lütfen yaa.4 kere okudum, olayları toparlamam konuyu anlamam için bir kaç kez daha okumam lazım sanırım.
Aynen oyleValla mayıs sonunda açmış konuyu
Hani bundan ayrılıp başkasıyla başlamadıysa aynı adamdır.
Bu adamı aldatmış oda affetmiş gibi yapıp bunun tüm hayatını kısıtlamış bi nevi intikam alıyor. O konuya da yazmıştım ama herkes tercihlerini yaşar neticede biz ne desek boş.
Bende dumur oldum
Allah allah bekar adama, çocuğu da yokken ne jestiymiş bu. Belki de adam taşlandı, bir şey ima etmeye çalıştığınızı bile sanmış olabilir. Saçma bir jest yapmaya çalışmışsınız zaten de olmamış. Bunalmıştır büyük ihtimal. İnsanlara sadece onları ilgilendiren günlerde jest yaparsanız böyle olaylarla da karşılaşmazsınız.Hayır ! Tamamen jest
Böyle jest mi olur? Adam da fark etmiş olabilir mi böyle bir olaya girisecegini o yüzden görüşmüyor sanki. O sana anneler gününde ne yaptı?Erkek arkadasım , jest olsun diye bunda neyi anlamadınız?
Erkek arkadaş ve babalar günü ne alaka? Babanız mı erkek arkadaşınız mı karar verin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?