Kim haklı şimdi ?

Varoşluk diz boyu

Bu nasıl dört aylık bir ilişki bu adam seni istemiyor belli şuan yada yedekte tutuor bence sende çok sık bogaz ediyorsun boşver gitsin

Bu ne haklı veya haksiz adamı çok darlamissin.Kim bu kadar söylenen dırdır eden kadına ilgi gösterir.O sana 2 mesaj atıyorsa sende az atarsın.Erkege merak duygusu birakmamissinki.Surekli adamın ensesinde boza pişirmişsin.

Üzgünüm ama bu kadar dırdıra adam cevap vermiş sonunda da özür dilemiş, helal olsun.
İnsan net olmalı.
Yazarsın bir mesaj, verilecek tek bir cevap olur ya düzelir ya biter, bu kadar.
Sürekli ama şu yok bu yok hissizsin merak etmiyorsun, eee orada ne işiniz var o zaman?
Söylemekle olacak şey mi bu?
Hemen de başka biri yapıştırmışsınız, komik yani.
Çalışıyorum diyor, yok devam.
Hediye alacaktım bla bla, üfff.
Azıcık kendinize değer verin yahu.

Kız sende de ne motivasyon varmış.
Birisi bana ilgi göstermiyor mu?
Hadi yallah. İlgi dilenicek değilim senden derim.
Ondan daha soğuk olurum
Türk kızı tripli diye boşa demiyorlar valla

A
Sevgi arsızı

Hayalinizde kurduğunuz ilişkiyi adam yapmayabilir . Aramayabilir mesaj atmayabilir. Kendisi demek ki bu. Hoşunuza gitmiyorsa bu durum sizde aramayın inceldiği yerden kopsun . Kimse beni ara dedi diye aramaz insanın içinden gelecek. Bu triplerle arayası varsa bile aramaz aşırı zorsunuz bunaltıcı olur

Cok darlandim okurken. Baslarda tamam gayet normal ama zamanla yavas ilerler. Asiri ilgi odagina baglisin sanirim. Biraz dozunda yasamaya calis. Erkek arkadasinin beklentinin altinda ise ayril ne var bunda? Iliskiyi zorla devam ettirmenin anlami yok. Baski falan bende hic gelemem kusura bakma siz baya baya skntilisin.

Ne iş yapıyor bu arkadaş bukadar meşgul arayıp yazamıyor?üzgünüm ama ihtiyaç için sizi hayatında tutuyor sevgi yok olsa hissedersiniz zaten ,beklentileriniz bukadar yüksekken bu adamla olmaz ayrılın

Ay bunca yıllık kocam mesajlarla beni şöyle darlasa kaçar giderim ya boğuldum okurken ilgi göstereceğim varsa da göstermezdim

Merve gayet normal hislerin, her iliski bi sure sonra yavaslar evet ama sevgi baki kalir, hisler istekler guzel sozler baki kalir. Adam seninle iletisimi kesmis. Burda sevgi mevgi yok, baskalari var. Uzme kendini buyuk ihtimalle yasin kucuk daha, fazla beklenti uzer, elma agacindan cilek vermesini bekleyemezsin

Bugün buluştuk çocuk yolda yürürken bile bazen elimi tutuyor bunlar normal mi ben mi abartıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…