• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı?

onun ne düsündügünü ne dedigini umursamayin bence. Yaptiysaniz dogru buldugunuz icin yapmisinizdir sonucta.

Ayricaa sizi affetse nolur? önemlimi? bir degeri varmi? pismanmi olcaksiniz?
Bir önemi var çünkü niyetim buraya yerleşmek değildi ama kaçan konumuna düştüm istemeden
Ve haklımı sizce beni affetmemekte bilmek istedim

Kavgada kimin haklı olduğuna da bağlı.bir de eşiniz evi terk edince birkaç gün gelmedi mı yoksa çıkıp gitti diye hemen mı gittiniz siz de

Önceki konulari bilmiyorum hemen ertesi gün gelmek buyuk cesaret sanki adamin gitmesini bekliyormus gibi
Valla cidden oyle değil gitmesini beklemiyodum hiç aksine kavganın ustune gitti diye ofkeleme yenik düştüm bende bıraktım evimi
Şimdide diyoki belki dönerdim kalsaydın ama yaptıgın seyden sonra asla

Bu son terkedişinde kavgayı cıkaran bendim keşke olmasaydı
sen pismanlik yasiyorsun ve affedilmeyi bekliyorsun, sirf esine göre degil kendince de hatali görüyorsun kendini.

Üzgünüm ama esin sana daha cok cektirir, topu sana cevirmeyi iyi biliyor ve senin herdefasinda yeniden baslamaya caliscagina alisik.

Eski konularinizi bilmiyorum ama evimi asla terketmem isteyen gider zaten gitmis adam ne kadar seversem seveyim kac yillik kocam olursa olsun kavganin konusu her ne sebep olursa olsun hic kimse icin bir gun icinde cocuklarimin duzenini bozupta yollara dusmem.. Kiyamam onlara uzulmuslerdir

Büyük Kavga ettiniz
Eşiniz kavgadan sonra evi terketti
O sizi terkedince sizde evinizi hatta ülkeyi terkedip
Eşinizin haberi olmadan çocuklarla Türkiyeye ailenizin yanına döndünüz
Sizce bu hareketim affedilmicek birşeymi
Beni asla affetmiceni soylüyoda
O giderken iyiydi sen gidince mu suclu oldun iyi yapmissin onu alttan alma sakin

Back
X