Kim haklı?

yahu neden tek başına otobüsle gidemiyorsun? hepi topu iki saatlik yol, biz lisedeyken gezmeye gider gelirdik o kadar yolu, insanlar okuluna, işine gidiyor 2 saatte...
gerçekten gitmek istesen çoktan giderdin.
Canım ben daha once de gitmezdim.
Birlikte nereye istersek oraya giderdik ailem le.
Çok isteseydin deme lütfen günlerdir o kadar üZülüyorum ki karnım geriliyor sürekli. Sirtima ağrılar giriyor.
Bugun de çıkarmayacağız arabayı belli oldu.
Bu saatten sonra da gidip napiyim

Bi de bu adam icin o kadar konu açtın KKda..
Değmez anam
Değmiyor işte!
Ertesi sabah kendin gitseydin
Izin almak ne demek ya

Kocan bencil olmasına bencilde, siz neden kocanızı bekliyorsunuz? Binin otobüse tek başınıza gidin . Kocalarınıza yapışık gibi yaşamayı bırakın yahu
Canım bak brn daha 4 bucuk aylık evliyim. Birlikte gidip geliyoruz her yere. Normalde dışarı çıkarım ederiz ama uzun yola bende hiç çıkmadım. Ha korkumdan değil gitsem eşim bindirir babam alırdı ama esimin ailesine bende geliyorsam oda benim aileme gelmek zorunda bence. Yoksa yolumuzun ustuydu benim memleketim

Bi de bu adam icin o kadar konu açtın KKda..
Değmez anam
Değmiyor işte!
Ertesi sabah kendin gitseydin
Izin almak ne demek ya
Normalde yapıldığı anda çıkacaktık ama bu zamana kaldi hep belirsiz adam dedi şu gün yaparım o gün geldi yok dedi adam . Bekleye bekleye bugün oldu.
Olan da bana oldu.

evden çıkıp durağa/otogara her neyse bineceksin, indiğin yerden de baban alacak seni,
yapma lütfen 2 saatlik yol diyorsun ki, 20 saat olsa ne olur yetişkin bir kadınsın artık, bu kadar özgüvensiz olma.
senin yerinde olsam saat kaç olursa olsun giderdim, ki 2 saat dediğin nedir? istanbul gibi büyük şehirlerde çoğu insanın işine/okuluna gitmesi 2 saati buluyor hatta geçiyor.
ben yapamam, gidemem dersen böyle ömür boyu kocanın ağzına bakarsın beni götürsün diye...

Arabanin bayram günü tamir edilmeyecegini tahmin etmeniz gerekirdi. Belki de kocan seni oyalamak için öyle söyledi bilmiyorum. Bir dahaki bayramda da tümüyle sizin tarafta gecirir odesirsiniz artik yapacak birsey yok bos yere aglama bebeğine yazik

Şu saatten sonra eşinin yüzüne baksan ne bakmasan ne , onunda çok umrundaydi sanki...Ailesinin yaninda bütün bayramı geçirdiya sen üzülmüssün çokta tın...
Hatanın büyüğü sende ama,onun yaptığı bu simarikliga tek yapabildigin oturup ağlamak olmuş...Ne demek iki saatlik yolu gidememek ya,ne ayıp şey...Hadi beyefendi kendi gelmiyor,seni ne hakla göndermiyor ve sende bu kafaya uyup aileni orda mahzun bırakıyorsun,aferin sana...
Gerekirse çingar çıkarıp ailene gidecektin,bu adamda bir daha nasıl davranması gerektiğini anlayacakti.

elmas kusura bakma ama haklıysan hakkını söke söke alacaksın

sen çocuk değilsin, koskoca kadınsın. eşin götürmüyorsa "gelmezsen gelme" diyip kapıyı çarpıp gideceksin

"göndermiyor" ne demek? kaç yaşındasın sen, 10 mu da kocan göndermeyince aileni ziyarete gidemiyorsun?

tüm yorumlarını okudum, hakikaten sinirim bozuldu

ya oturup ağlamaktan başka hiçbir şey yapmaz, ömrünce bu hayatı çekersin;
ya da kalkar hayatında bir şeyleri değiştirirsin

Çok haklısın abla düşünmesi lazımdı.
Şimdi ne yapiyim peki gidiyim mi memlekete
Git babanı anneni gör canım hatta çalışmıyorsan kal 3-4 gün .önemli olan ailenle zaman geçirmen boşver bayramı .akılları sende kalmıştır şimdi

Git babanı anneni gör canım hatta çalışmıyorsan kal 3-4 gün .önemli olan ailenle zaman geçirmen boşver bayramı .akılları sende kalmıştır şimdi
Kalmaz mi hiç.
Ailemle aynı sehirdeyim ama akrabalarim bir başka. Bana çok düşkünler. Hepsi beni soruyormuş.
Gelirlerse bize de gelsin mutlaka diyorlarmış.
Gözümde koydu.
Kaynanam daha bugün yapilsa bile yarin giderler diyor . Afedersin g.tunde oturtsun istiyor. Ama gitmem anlamsiz zaten. Gitsem kalacagim 1 veya 2 gün. Herkez evine dönmüş kimse yok ki

gidersen ananı babanı göreceksin. 1-2 gün de olsa.
kocana karşı dik durmuş olacaksın, "ben senin kölen değilim, yetişkin bir kadınım" demiş olacaksın.
gitmen anlamsız falan değil

gidersen ananı babanı göreceksin. 1-2 gün de olsa.
kocana karşı dik durmuş olacaksın, "ben senin kölen değilim, yetişkin bir kadınım" demiş olacaksın.
gitmen anlamsız falan değil
Iyi ama adı seninde memleketine gittik k olacak. O ne olacak?

Bence abartılacak bir durum değil
Arac bozuksa ben kendim gtmeyelim diye teklif ederdim
Arabaya alısan biri otobüste yapamaz
Arabanız cıkınca gidin ne olacak ki?

4 aylık evli olmak her yere birlikte gitmeyi gerektirmez ki. Kiskancliksa herkesin eşi kıskançtir. Fazlası ve kontrol edilemeyen kıskançlik normal değildir ve tedavi olunması gerekir. Bence siz eşinizle bu konuyu ayrıntılı konuşun ve belki bu kararında ailesinin de etkisi olmuş olabilir.

anlamadım?
ben sana çık git şu dakika diyorum
Yani iki gün sonra başına kaksam e seni götürdüm ya diyecek.
Bugun de gidemeyeceğiz araba hala tamir olmadı.
Şu dakika nasıl çıkıp gidiyim ki gitmeye kalksam otobüs seferleri dolu.
Konuştuk daha yeni telefonda tartistim. Senin derdine mi yaniyim arabanın derdine mi diyor. Ben haksız çıktım şaka gibi

Konussam da giden günler gitti ne fark eder ki

Konussam da giden günler gitti ne fark eder ki
Şimdi böyle düşünüyorsunuz ama sizin evliliğiniz bir bayramlık ya da bir kaç günlük değil. Bugun sorun olarak karşınıza bu çıkar yarın daha fazlası. O yüzden şimdiden konuşup çözüm aramaniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…