Canım ben daha once de gitmezdim.yahu neden tek başına otobüsle gidemiyorsun? hepi topu iki saatlik yol, biz lisedeyken gezmeye gider gelirdik o kadar yolu, insanlar okuluna, işine gidiyor 2 saatte...
gerçekten gitmek istesen çoktan giderdin.
Canım bak brn daha 4 bucuk aylık evliyim. Birlikte gidip geliyoruz her yere. Normalde dışarı çıkarım ederiz ama uzun yola bende hiç çıkmadım. Ha korkumdan değil gitsem eşim bindirir babam alırdı ama esimin ailesine bende geliyorsam oda benim aileme gelmek zorunda bence. Yoksa yolumuzun ustuydu benim memleketimKocan bencil olmasına bencilde, siz neden kocanızı bekliyorsunuz? Binin otobüse tek başınıza gidin . Kocalarınıza yapışık gibi yaşamayı bırakın yahu
Normalde yapıldığı anda çıkacaktık ama bu zamana kaldi hep belirsiz adam dedi şu gün yaparım o gün geldi yok dedi adam . Bekleye bekleye bugün oldu.Bi de bu adam icin o kadar konu açtın KKda..
Değmez anam
Değmiyor işte!
Ertesi sabah kendin gitseydin
Izin almak ne demek ya
Canım ben daha once de gitmezdim.
Birlikte nereye istersek oraya giderdik ailem le.
Çok isteseydin deme lütfen günlerdir o kadar üZülüyorum ki karnım geriliyor sürekli. Sirtima ağrılar giriyor.
Bugun de çıkarmayacağız arabayı belli oldu.
Bu saatten sonra da gidip napiyim
Git babanı anneni gör canım hatta çalışmıyorsan kal 3-4 gün .önemli olan ailenle zaman geçirmen boşver bayramı .akılları sende kalmıştır şimdiÇok haklısın abla düşünmesi lazımdı.
Şimdi ne yapiyim peki gidiyim mi memlekete
Kalmaz mi hiç.Git babanı anneni gör canım hatta çalışmıyorsan kal 3-4 gün .önemli olan ailenle zaman geçirmen boşver bayramı .akılları sende kalmıştır şimdi
gidersen ananı babanı göreceksin. 1-2 gün de olsa.Kalmaz mi hiç.
Ailemle aynı sehirdeyim ama akrabalarim bir başka. Bana çok düşkünler. Hepsi beni soruyormuş.
Gelirlerse bize de gelsin mutlaka diyorlarmış.
Gözümde koydu.
Kaynanam daha bugün yapilsa bile yarin giderler diyor . Afedersin g.tunde oturtsun istiyor. Ama gitmem anlamsiz zaten. Gitsem kalacagim 1 veya 2 gün. Herkez evine dönmüş kimse yok ki
Iyi ama adı seninde memleketine gittik k olacak. O ne olacak?gidersen ananı babanı göreceksin. 1-2 gün de olsa.
kocana karşı dik durmuş olacaksın, "ben senin kölen değilim, yetişkin bir kadınım" demiş olacaksın.
gitmen anlamsız falan değil
anlamadım?Iyi ama adı seninde memleketine gittik k olacak. O ne olacak?
Kocasi tek gondermiyormus sen hala cik git dik durusunu goster diyorsun arkadasimanlamadım?
ben sana çık git şu dakika diyorum
Yani iki gün sonra başına kaksam e seni götürdüm ya diyecek.anlamadım?
ben sana çık git şu dakika diyorum
Konussam da giden günler gitti ne fark eder ki4 aylık evli olmak her yere birlikte gitmeyi gerektirmez ki. Kiskancliksa herkesin eşi kıskançtir. Fazlası ve kontrol edilemeyen kıskançlik normal değildir ve tedavi olunması gerekir. Bence siz eşinizle bu konuyu ayrıntılı konuşun ve belki bu kararında ailesinin de etkisi olmuş olabilir.
Şimdi böyle düşünüyorsunuz ama sizin evliliğiniz bir bayramlık ya da bir kaç günlük değil. Bugun sorun olarak karşınıza bu çıkar yarın daha fazlası. O yüzden şimdiden konuşup çözüm aramaniz gerekir.Konussam da giden günler gitti ne fark eder ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?