Şimdi böyle düşünüyorsunuz ama sizin evliliğiniz bir bayramlık ya da bir kaç günlük değil. Bugun sorun olarak karşınıza bu çıkar yarın daha fazlası. O yüzden şimdiden konuşup çözüm aramaniz gerekir.
Canım bak brn daha 4 bucuk aylık evliyim. Birlikte gidip geliyoruz her yere. Normalde dışarı çıkarım ederiz ama uzun yola bende hiç çıkmadım. Ha korkumdan değil gitsem eşim bindirir babam alırdı ama esimin ailesine bende geliyorsam oda benim aileme gelmek zorunda bence. Yoksa yolumuzun ustuydu benim memleketim
Eşim bindirir , babam alır. Kendi ayakların üstünde dur kimseye güvenmeden. Gelmek zorunda tabi ama Yapmamışlar işte eşin bindirmemiş, çocuk avutur gibi avutmuş. Beklemeyecektin eşinş
Eşim bindirir , babam alır. Kendi ayakların üstünde dur kimseye güvenmeden. Gelmek zorunda tabi ama Yapmamışlar işte eşin bindirmemiş, çocuk avutur gibi avutmuş. Beklemeyecektin eşinş
Bir pis bencil de burada işte.
Kendi gitmek istemiyor otobüs diye.
Seni de göndermiyor.
Sen de erim bilir deyip oturup ağlıyorsun öyle mi?
Ailen de bayramda evlat beklesin garip garip.
Böyle olmaya devam edin.
Tebrikler.
Daha çok haksızlık görürsünüz.
Yani iki gün sonra başına kaksam e seni götürdüm ya diyecek.
Bugun de gidemeyeceğiz araba hala tamir olmadı.
Şu dakika nasıl çıkıp gidiyim ki gitmeye kalksam otobüs seferleri dolu.
Konuştuk daha yeni telefonda tartistim. Senin derdine mi yaniyim arabanın derdine mi diyor. Ben haksız çıktım şaka gibi
Daha yeni geldi konuştuk biraz.
Oda üzüldüğünü soyledi. Ayni şey senin memleketinde olsaydı yine aynısı olurdu dedi. Başka zamanda götürdü bayram haricinde bana surpriz yaparak 2 kere götürdü.
Bilmiyorum başım ağrıyor.
Benim elimde değil diyor. Beni bilmiyor musun yine götürürüm seni başka zamanda götürürüm goturmedim mi dedi.
Yapacak bisey yok. Bu saatten sonra.
Geçti artık. Yarın cikabilirsek çıkacağız yola
Tabiki siz haklisiniz. Bencilliginde boylesi. Babaniz aliyim demis bide sizi. Ailenizde bayramda sizi gormek istemistir. Tek aile kocanizin ailesi miymis acaba? Benimde icime otururdu kesinlikle.
Boyle hastalıklı kıskanç erkekler cok ürkütücü
Asla katlanazdim sanirim.
Cok.haklisiniz ama siz bir anne olarak bir erkegin sizi yonetmesine neden izin veriyorsunuz ki?
Yerinizde ben olsam su an coktan memleketimde sohbet çayındaydım.
Hic dinlemem, izin zaten istemem, basar giderdim.