Kim haklı?

Baban oradaysa git derim yoksa gitme evine git zaten son gün millet evine dönmüştür .
Babam benim kızım orda mutsuzken ben burda nasıl mutlu oluyum demiş. Gelecegiz diye babam 2 gün sonra çıkacaktı. Ama şimdi gerek kalmamıştır yarın gider

Tek gitsenize, ben hayatta eşimin keyfine durmam. Zaten öyle bir saygısızlık yapamaz da ne münasebet benim aileme otobüs sevmiyorum bahanesiyle gitmemek. Bildiğin gitmemek için bahane. "Ben biletimi alıp gidiyorum sen artık arabada mı yatarsın ne halt edersen et" der biner giderim. İsterse yol 10 saat olsun. Kaldı ki 2 saatlikmiş mesafesi.

Bence sen bu adam müsveddesinin burnunu iyi bi sürt ve de ki bir dahaki bayram mı olur tatil mi artık kendi ailesini unutsun. Gidip sadece sizin ailenizin yanında geçirin tüm tatili. O zaman belki anlar

Şuan gitme bidahaki tatilde 5 6 gün ailenizin yanında oturt onu görsün Gerçi bilmiyorum kabul eder mi

Ya 10 saatlik yol olsa derim ki benimle gelecek geri tek dönüp arabayı alip gelecek derim ama değil ki .
Beni tek göndermez.

Beni göndermiyor nedemek ya ? Siz çocuk musunuz ? Bukadar ezik olmayın,dik durmayı öğrenin yoksa daha çok ağlarsınız.

Ya 10 saatlik yol olsa derim ki benimle gelecek geri tek dönüp arabayı alip gelecek derim ama değil ki .
Beni tek göndermez.

Çocuk musun canım ne demek tek göndermez. Bayram günü ailene gitmek için eşinin keyfini mi bekleyeceksin? Bu kafayla eşinin ailesine gider gelirsin hizmet edersin sadece.

Valla bilmem yapar mi.
Guya buraya ben zorladım .
Babam kenara çekmiş de oğlum o senin anan baban beklerler demiş. Buna rağmen böyle oldu. Kendi bilir. Bakmiycam yüzüne

Terbiyesizlik yapmış sen kendin gitseydin keşke, o da arabasıyla kalsaydı. Bir sonraki bayram ilk kendi ailenize gidin.

E kendin gidemiyor musun? O zaman ağlamaya sızlamaya hakkın yok kusura bakma, ne demek göndermez. Ailemi göreceğim bu kadar.

Yok gondermez öyle tek başıma otobüsle gidemem. Şimdi napiyim ben. Gelse diyecek ki hadi senin memlekete gidelim. Gitmek ıstemiyorum diyeceğim. Evime gitmek ıstiyorum

yahu neden tek başına otobüsle gidemiyorsun? hepi topu iki saatlik yol, biz lisedeyken gezmeye gider gelirdik o kadar yolu, insanlar okuluna, işine gidiyor 2 saatte...
gerçekten gitmek istesen çoktan giderdin.

Kocan bencil olmasına bencilde, siz neden kocanızı bekliyorsunuz? Binin otobüse tek başınıza gidin . Kocalarınıza yapışık gibi yaşamayı bırakın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…