- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Babam benim kızım orda mutsuzken ben burda nasıl mutlu oluyum demiş. Gelecegiz diye babam 2 gün sonra çıkacaktı. Ama şimdi gerek kalmamıştır yarın giderBaban oradaysa git derim yoksa gitme evine git zaten son gün millet evine dönmüştür .
Adam o kadar duygu sömürüsü yapıyor ki.Başlığın kim haklı şeklinde olması da bir garip yani. Sen haklısın çok belli
Bence de . Geçti artık. Gidiyim mi sence memlekete. Sacmalik olur mu şu saatten sonra gitmek2 saatlik yol için otobüs sevmiyorum demek tam anlamıyla bahane
Ya 10 saatlik yol olsa derim ki benimle gelecek geri tek dönüp arabayı alip gelecek derim ama değil ki .Tek gitsenize, ben hayatta eşimin keyfine durmam. Zaten öyle bir saygısızlık yapamaz da ne münasebet benim aileme otobüs sevmiyorum bahanesiyle gitmemek. Bildiğin gitmemek için bahane. "Ben biletimi alıp gidiyorum sen artık arabada mı yatarsın ne halt edersen et" der biner giderim. İsterse yol 10 saat olsun. Kaldı ki 2 saatlikmiş mesafesi.
Ya 10 saatlik yol olsa derim ki benimle gelecek geri tek dönüp arabayı alip gelecek derim ama değil ki .
Beni tek göndermez.
Valla bilmem yapar mi.Bence sen bu adam müsveddesinin burnunu iyi bi sürt ve de ki bir dahaki bayram mı olur tatil mi artık kendi ailesini unutsun. Gidip sadece sizin ailenizin yanında geçirin tüm tatili. O zaman belki anlar
Şuan gitme bidahaki tatilde 5 6 gün ailenizin yanında oturt onu görsün Gerçi bilmiyorum kabul eder mi
Ya 10 saatlik yol olsa derim ki benimle gelecek geri tek dönüp arabayı alip gelecek derim ama değil ki .
Beni tek göndermez.
Niye saçmalık olsun Anne babanı görmüş olursun.Bence de . Geçti artık. Gidiyim mi sence memlekete. Sacmalik olur mu şu saatten sonra gitmek
Ama kalacağım bir gün.Niye saçmalık olsun Anne babanı görmüş olursun.
Yok gondermez öyle tek başıma otobüsle gidemem. Şimdi napiyim ben. Gelse diyecek ki hadi senin memlekete gidelim. Gitmek ıstemiyorum diyeceğim. Evime gitmek ıstiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?