Kızlar şimdi size birşey sormak istiyorum ben kim haklı bilemiyorum şimdi bizim bi evimiz var 3 katlı 30 senelik bina bir kiracı var bir tanesinde 15 senedir evli bi ablam var o oturuyor bir tanesindede annemler biz 5 kardeşiz bu arada 3 tane evli 2 tane bekar şimdi bu depremden sonra babam evi mütehayite vercek diyelimki bize 3 daire vercekler bir taneisnde gene annem b,r tanesinde gene ablam bvir tanesinde kiraya vercekler bizim binada oturan ablamın evi var yanlız kirada ama senelerdir bizle oturuyo babam annem köyde oldugu için yılın yarısı evde olan kardeşlerime yardım ediyo evi temizliyo mutfak masrafını karşılıyo evin bazı ihtiyaçlarınıda karşılıyo senelerdir annemlerin kendide bizde yiyo zaten şimdi bir tane ablam ev yapılınca onun oturmasına razı gelmiyo şimdi haksızlık oluyo evi var burdada oturcak kira vermiycek diyo bende veliyim bu arada daha 7 sene borcum var sana haksızlık olmuyomu o zaman diyo hepimizin hakkı geçiyo böyle razı değilim diyo daha kimsenin haberi yok bana söyledi bunları ben konuşucam diyo bizde çalıştık kaç sene diyo bu ablamda bekar bu arada çalışmıyo ben arada kaldım 2 tarafda haklı gibi napıcamı şaşırdım birini seçsem diğeri küsücek büyük bi kavga çıkıcak evde diye korkuyorum