- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Aynı şehirdeyiz.Aynı şehirde değilsiniz anladığım kadarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şehirdeyiz.Aynı şehirde değilsiniz anladığım kadarıyla
Erken doğum riskim var şu an doğarsa çok sıkıntılı bir süreç olur hem bebeğim hem bizim için. Ne kadar daha idare edebilirsem böyle temkinli kar benim ve yavrum için.Ablanızın koca azmine hayran kaldım,sizinle ilgili konuyu yok sayıyorum. Kendi başına bile büyük bir saçmalık, babası ile vakit geçirip idare edemeyen bir kız evlenecek koca bir evin sorumluluğunu nasıl alacak demiş bir arkadaş katılıyorum. sizin de daha 4 ay var görünüyor ,nedir rahatsızlığınız ?
Keşke düşünülen virüs olsaydı. Başında ben neden acele ediyorlar ertelesin ne olacak dediğimde annemden aldığım cevap herkes olumlu konuşmuş,hayırlı işi ertelemeyin demiş bir ben takılmışım bu kadar ! Bu cahilce düşünceyi annem de destekliyor. Bana geleceği konuya da virüsün adını ağzına almıyor kocam varmış benim ihtiyacım yokmuş.Yanlış anlamayın, konuda haklısınız ama siz de ablanız da annenizi rahat bıraksın, karantinada kalın doğuma kadar. Eğer anneniz gelecekse de bilin ki beraber en az bir - bir buçuk ay kalacaksınız. Ablanızın da resmen polise şikayet edilmek için aday, bu sıkıntıda neden cahilce hareket eder ve tehlikeye sokar insanları.
Hepinize iyi geceler güzeller
Biraz canım sıkkın.
Ailemle yakın zamanda bir olay yaşadık bunu anlatmak istiyorum.
Ben yakın zaman önce erken doğum riskinden hastaneye yattım. Malum virüs olduğu için bu süreçte kimsenin hastaneye gelmesini istemedim.
Hastaneden çıktım. Virüs dolayısıyla ailemden bir beklentim yoktu fakat ablamın nişan hazırlıkları ve her şeye rağmen iptal etmeyip nişanı daha erkeni çekmesi bende son nokta oldu.
Ailem de bu olaya çanak tuttu. Hayırlı iş ertelenmez vs.
Bende annemle telefonda konuşurken gerçek anlamda istemesem de ona ihtiyacım olduğunu gelip biraz benimle kalmasını istedim. Kendisinden aldığım cevap ne kadar kalmamı istiyorsun bilmiyorum ki ..... derken arkadan ablamın sesini duydum. Ben babamı idare edemem o zaman evime giderim!
Yani annemin bende olduğu süre içerisinde babama bir tas yemek yapamayacakmış idare edemeyeceği olay bu. Annem de bak ablanda böyle söylüyor deyince tamam deyip kapattım.
Ablama da böylesine ciddi salgın olan bir dönemde nişan yapabilecek kadar cahil olduğunu,üstüne benim ve yeğeninin sağlığı söz konusuyken yaptığı ablalık için de teşekkür eden bir mesaj gönderdim.
Şimdi annemle konuşuyoruz mesafeli bir şekilde ama ablamla konuşmuyoruz. Ben haklı olduğumu düşünüyorum ve bir açıklama yapar diye düşünürken kendisi de şu an haklıyım modunda anladığım kadarıyla. Yani ne bir arama ne bir mesaj. Benden el yardım istese şöyle bir durum da hayır diyemem hanım efendi kendisinden değil annemden istediğim yardıma bile kendine pişireceği yemeği babama koymam diye prenseslik yapıyor(vicdansızlık)
Hayır anlamadığım ben adım atmazsam böyle nereye kadar devam edecek. Doğum yapınca güle güle büyüte de arayıp gelmez o zaman.
Açıkçası ben adım atmayı düşünmüyorum. Bu konu benim için çok hassas. Başka konularda çok iltimas gösterdim ama bunda yapamıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Annem ikinci gün ablan yanlış anlamış doğuma kadar kalacağımı sanmış ondan birden öyle söylemiş dedi ama hiç tatmin olmadım bu açıklamadan ve açıkçası samimiyetsiz geldi annem anlatmaya çalıştığı için kendisi arasa neyse
en nefret ettiğim şey insanları denemek isteyen insanlar, siz kimsiniz de deniyosunuz?Ben tamam geleyim deseydi bile kabul etmeyecektim. Sadece tepkisini vereceği cevabı merak ettim. Bahanelerini duymak istedim.
Çok ilginç insanlar var yav zaten size gelmesin bence. Dışarıda rahat rahat geziyorlar. Allah korusun size de virüs bulaşır, hamilelik zaten hassas bir dönem.Keşke düşünülen virüs olsaydı. Başında ben neden acele ediyorlar ertelesin ne olacak dediğimde annemden aldığım cevap herkes olumlu konuşmuş,hayırlı işi ertelemeyin demiş bir ben takılmışım bu kadar ! Bu cahilce düşünceyi annem de destekliyor. Bana geleceği konuya da virüsün adını ağzına almıyor kocam varmış benim ihtiyacım yokmuş.
Virüs çıktı çıkalı evimizdeyiz. Onlar nişan alışverişi planları yapıyorlardı en son.
Keske denemeseydiniz. Kendinizi üzmek için yer aramışsınız ama sizde. Olmamış.en nefret ettiğim şey insanları denemek isteyen insanlar, siz kimsiniz de deniyosunuz?
Zaten üzülüyordum.Keske denemeseydiniz. Kendinizi üzmek için yer aramışsınız ama sizde. Olmamış.
Sağlık herşeyden önce gelmez mi ?Ne anne denemesi yahu
Burada genelde konular aynı minvalde oldugundan artıl ciğere kadar bılıyoruz
Asıl sorun ablanınki ertelenmedi onun yanında ama benım yanımda değil sorunu
benim annem 3 çocuk doğurdu ne annesi ne kardeşi ne başka biris geldi
Zaten çağırmadı da
Şu donem de zaten gelmesin de
Anneme alınırdım yalan değil ama ablama öyle bir mesaj atmazdım
Herkesin işi kendine önemli
Herkes kendisine yardım arıyor
ki nişan yapmak için virüsten dolayı ilginç bir zaman
Ama virüs olmasaydı da bu durum aynen böyle olacaktı
herkes annesini yanında istiyor
Herkese göre kendi durumu önemli
Hepinize iyi geceler güzeller
Biraz canım sıkkın.
Ailemle yakın zamanda bir olay yaşadık bunu anlatmak istiyorum.
Ben yakın zaman önce erken doğum riskinden hastaneye yattım. Malum virüs olduğu için bu süreçte kimsenin hastaneye gelmesini istemedim.
Hastaneden çıktım. Virüs dolayısıyla ailemden bir beklentim yoktu fakat ablamın nişan hazırlıkları ve her şeye rağmen iptal etmeyip nişanı daha erkeni çekmesi bende son nokta oldu.
Ailem de bu olaya çanak tuttu. Hayırlı iş ertelenmez vs.
Bende annemle telefonda konuşurken gerçek anlamda istemesem de ona ihtiyacım olduğunu gelip biraz benimle kalmasını istedim. Kendisinden aldığım cevap ne kadar kalmamı istiyorsun bilmiyorum ki ..... derken arkadan ablamın sesini duydum. Ben babamı idare edemem o zaman evime giderim!
Yani annemin bende olduğu süre içerisinde babama bir tas yemek yapamayacakmış idare edemeyeceği olay bu. Annem de bak ablanda böyle söylüyor deyince tamam deyip kapattım.
Ablama da böylesine ciddi salgın olan bir dönemde nişan yapabilecek kadar cahil olduğunu,üstüne benim ve yeğeninin sağlığı söz konusuyken yaptığı ablalık için de teşekkür eden bir mesaj gönderdim.
Şimdi annemle konuşuyoruz mesafeli bir şekilde ama ablamla konuşmuyoruz. Ben haklı olduğumu düşünüyorum ve bir açıklama yapar diye düşünürken kendisi de şu an haklıyım modunda anladığım kadarıyla. Yani ne bir arama ne bir mesaj. Benden el yardım istese şöyle bir durum da hayır diyemem hanım efendi kendisinden değil annemden istediğim yardıma bile kendine pişireceği yemeği babama koymam diye prenseslik yapıyor(vicdansızlık)
Hayır anlamadığım ben adım atmazsam böyle nereye kadar devam edecek. Doğum yapınca güle güle büyüte de arayıp gelmez o zaman.
Açıkçası ben adım atmayı düşünmüyorum. Bu konu benim için çok hassas. Başka konularda çok iltimas gösterdim ama bunda yapamıyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Annem ikinci gün ablan yanlış anlamış doğuma kadar kalacağımı sanmış ondan birden öyle söylemiş dedi ama hiç tatmin olmadım bu açıklamadan ve açıkçası samimiyetsiz geldi annem anlatmaya çalıştığı için kendisi arasa neyse
[/QUO
1-annenizle telefonda konuşup gerçek anlamda istemesenizde onu evinize çağırmanız sizin bencilliğiniz. (Gerçek anlamda istemediğiniz bişeyi samimiyetsizlikten yaparız malesef)Ayrıca hastalık bu virüs geçmeden nişan olursa sakın gitme birsurede ailenle görüşme bebeğin daha önemli.