Kim haklı ?

Ne olursa olsun insan böyle bir zamanda bir teklif duymak istiyor yapılsın yapılmasın. Yanında olmak istediklerini bilmek istiyorsunuz. Ayrıca erken doğum riskim devam ediyor ama eşimle idare edebiliyoruz. Annemin manevi desteğine ihtiyacım vardı

ablanız eşinizden daha iyi durumda biriyle mi evleniyor acaba? nedense aklıma bu geldi
Keşke söylediğiniz gibi olsaydı. Ablam üniversite mezunu öğretmen sevgilisi lise mezunu doğru düzgün bir işi de yok.
Benim eşim iki üniversite mezunu mesleği olan bir birey. Diğer türlü olsa da kıskanmazdım. Kıskançlık gibi bir huyum yok. Ailede Ablam hep benim ayırt edildiğimi bana daha iyi davranıldığını her istediğimin olduğunu savunur. Ben hiç ona iyi bana kötü davrandılar diye düşünmedim mesela. Kimin daha çok önceliği varsa ona yaptılar diye düşündüm.

Bende annemle telefonda konuşurken gerçek anlamda istemesem de ona ihtiyacım olduğunu gelip biraz benimle kalmasını istedim.
gerçek anlamda istememenize ragmen neden çagırdınız ? bence hamilelikten dolayı duygusal durumdasınız ilgi alaka istiyorsunuz ve tahminimce bunu biraz sert tepkilerle gösteriyorsunuz bundan dolayıda karşılıklı yanlış anlamalar oluyordur..

Normalde ilişkileriniz nasıl?
Bu kopukluklar bir gün de olmuyor genelde.
Ben de yaşıyorum buna benzer şeyler, bir süre sonra hiç birşey beklememeyi öğreniyorsunuz, bu seferde aile olmanın ne anlamı kalıyor bilemiyorum.

Virüsden dolayı istemedim.

Normal de sık görüşür konuşur arkadaş gibi her şeyimizi paylaşırız. Çok bağlı bir aileyiz diyemem ama.

Bu durum sizin nişana gitmemenize vesile olur belki.
yani o kalabalıkta korona gezmeme ihtimali çok çok düşük.
varmış bunda da bir hayır der,oturursunuz.
hamilelik hassas bir dönem.
bunlara takılmamaya,kendinize odaklanmanıza dikkat edin derim.

doğum zaten başlı başına sıkıntılı,zor bir süreç.
ama erken doğum daha zor.
kendim yaşadığım için.
hiç kimse,hiçbişey önemli değil.
süreci sıkıntısız,huzurlu atlatmaya bakın.
güzel hayırlı doğumlarınız olsun.

Böyle bir sorun yaşamasam dahi riskimi bahane edip gitmeyecektim. Kendimi eşimi ve çocuklarımı riske atamam.
Çok teşekkür ederim

Bence haklısın ama.anneni fln çağırma. Belli ki evden de çıkıyorlar sosyallesiyorlar neden böyle bir risk aliyosun ben annemlerle iki aydır gorusemiyorum Eve.kapandik en ufak bir riski bile alamam hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…