Az değil 3 hafta tatilmiş 1 haftası annenizle kalacaksanız diğer 2 haftayı dolu dolu geçirmek için siz bir plan öne sürün eşinizi mutlu edecek , onunda anlayış göstermesi gerekir teyze yeğen gibi bir yakınınız da yoksa annenize yakın onunla kalabilecek mecbur gideceksinizKızlar selam. Eşimle bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Sizlerden bir yorum rica ediyorum.
Biz ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Benim bu üç hafta boşluğum var. Babam bu haftasonu yurtdisina gidecek bir proje ile. Tek çocuğum ve annem diyabet hastası. Yani babam gittiğinde annem evde tek kalacak. Şekeri oynak biraz bir düşüyor bir yükseliyor. Babam annemin yanında kalmamı rica etti bir hafta kadar. Eşim bu duruma bozuldu, babamın emrivaki yaptığını düşünüyor. Babamla konuşmuyor, babamın kendisini dikkate almadığını düşünüyor. Şeker hastası eşini bırakıp gitmesine ben de kızıyorum. Bu arada babam her yıl yurtdisina çıkan biri. Bu durumlarda genelde ben annemle kalırdım. Ama eskiden bakardım tabi karışan olmazdı. Şimdi esim var. Doğrusu ben eşimin abarrtigini düşünüyorum. Ciddi şekilde tripli ve tartışma çıktı evde. Sinirim çok bozuk. Ne yani ben anne babamın ihtiyacı olduğunda yanında olmayacak miyim? Sakinligimi korumaya çalışıyorum sizce kim haklı? Ve eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor şuan mutfakta bir şeyleri çarpa çarpa bulaşık yerleştiriyor asabım bozuldu
Kızlar selam. Eşimle bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Sizlerden bir yorum rica ediyorum.
Biz ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Benim bu üç hafta boşluğum var. Babam bu haftasonu yurtdisina gidecek bir proje ile. Tek çocuğum ve annem diyabet hastası. Yani babam gittiğinde annem evde tek kalacak. Şekeri oynak biraz bir düşüyor bir yükseliyor. Babam annemin yanında kalmamı rica etti bir hafta kadar. Eşim bu duruma bozuldu, babamın emrivaki yaptığını düşünüyor. Babamla konuşmuyor, babamın kendisini dikkate almadığını düşünüyor. Şeker hastası eşini bırakıp gitmesine ben de kızıyorum. Bu arada babam her yıl yurtdisina çıkan biri. Bu durumlarda genelde ben annemle kalırdım. Ama eskiden bekardım tabi karışan olmazdı. Şimdi esim var. Doğrusu ben eşimin abarrtigini düşünüyorum. Ciddi şekilde tripli ve tartışma çıktı evde. Sinirim çok bozuk. Ne yani ben anne babamın ihtiyacı olduğunda yanında olmayacak miyim? Sakinligimi korumaya çalışıyorum sizce kim haklı? Ve eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor şuan mutfakta bir şeyleri çarpa çarpa bulaşık yerleştiriyor asabım bozuldu
Bu korkunç bir şey karşı taraf için, gidip üç hafta annesinde kalsa daha iyiEğer eviniz uygunsa, anneniz siz de gelip kalsa 3 hafta, böyle bir imkanınız var mı?
Gideceğim zaten gitme dese de giderim. Eşim ona sorulmamasini dert ediyor ama babam eşimden izin mi alacak Yani benden bir şey isterken. Gerçekten anlayamıyorum neye triplendiginiAz değil 3 hafta tatilmiş 1 haftası annenizle kalacaksanız diğer 2 haftayı dolu dolu geçirmek için siz bir plan öne sürün eşinizi mutlu edecek , onunda anlayış göstermesi gerekir teyze yeğen gibi bir yakınınız da yoksa annenize yakın onunla kalabilecek mecbur gideceksiniz
Kalıyor ama böyle bir ihtiyaç olmadı annesi katarakt ameliyatı oldu gitmedi bile. Doğru düzgün aramadı da. Ben git dedim yine de gitmedi. Benim aram iyi değil zaten onun ailesi ile. Ben pek gitmiyorum artık ailesineEşiniz hiç anne babasında kalmiyor mu?
Hiç gitmiyor musunuz?
Yok gelemez yani gelir ama uçakta şekeri düşerse diye korkarım ben Aklım kalırEğer eviniz uygunsa, anneniz siz de gelip kalsa 3 hafta, böyle bir imkanınız var mı?
Kendisi öyle ise size haksızlık yapmiyor aslında.Kalıyor ama böyle bir ihtiyaç olmadı annesi katarakt ameliyatı oldu gitmedi bile. Doğru düzgün aramadı da. Ben git dedim yine de gitmedi. Benim aram iyi değil zaten onun ailesi ile. Ben pek gitmiyorum artık ailesine
Başta ben eşime hak vermek gibi bir hata yaptım. Babam aynı yıl içerisinde birkaç kez çıkıyor bazen yurtdisina. Geçtiğimiz aylarda da çıktı ama o zaman süre kısaydı ve gitmedim annemin yanına. Babamın annemi bırakıp gitmesine ben de kızıyorum ama imkanım olsa proje ile ben de giderim doğrusu. Her şeyi proje karşılıyor sonuçta. Eşim, baban anneni nasıl tek bırakıyor ya dediğinde haklısın dedim. Bundan mı yüz buldu bilmem şimdi ben neyim bana neden sorulmuyor falan diyor yani çok garip. Odaya gidip kapıyı falan kitliyor gerçekten regl oldu galiba yani gülüyorum artıksiz haklısınız.
anneniz şeker hastası diye bahane üretmenizede gerek yok. 1 hafta annenizde kalmak için illa muhtaç hasta vs olması lazım değil.
ben olsam dalga geçerdim. evde tek kalmaktan korkuyorsan sende gel.. çakmakla oynarım evi yakarım diye mi düşünüyorsun? vs vs..
Neden gönlünü alayım ki orayı tam anlayamadım. Başta eşime hak vermiştim biraz emrivaki gibi söyledi babam ama şuan çocuk gibi yatak odasının kapısını falan kilitledi az önce elime örtümü verdi. Ayrı yatacakmisim oturma odasına kovuldum resmen ay şaka gibiKendisi öyle ise size haksızlık yapmiyor aslında.
En azından çifte standart yok, burada çoğu kadın annesinden çok kayınvalidesini görüyor.
Yine de bence bir gönlünü alın, bu zamanda böyle eş az bulunur.
Bence de öyle ama esimde hep bir babamın bizi yönlendirdiği ve emir verdiği izlenimi var. Gerçekten çok zorlanıyorum babamla arasını bulmakta. Babam birkaç kez tartismamizi duymuş ve eşime kızmış ve bagirmistı. Kızımı alıp götürürüm gibi şeyler söylemişti eşim hâlâ buna mı bilendi acaba geçmedi mi diye düşünüyorum.Eşiniz sizin veliniz değil ki .
Babanız niye ona sorsun.
Sen haklısın ama eşine de haber verilmeliydi. Babanın aklına gelmemiş olabilir sen yumuşat durumu. Ya da annen gelsin sizinle kalsın.Kızlar selam. Eşimle bir anlaşmazlık yaşıyoruz. Sizlerden bir yorum rica ediyorum.
Biz ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz. Benim bu üç hafta boşluğum var. Babam bu haftasonu yurtdisina gidecek bir proje ile. Tek çocuğum ve annem diyabet hastası. Yani babam gittiğinde annem evde tek kalacak. Şekeri oynak biraz bir düşüyor bir yükseliyor. Babam annemin yanında kalmamı rica etti bir hafta kadar. Eşim bu duruma bozuldu, babamın emrivaki yaptığını düşünüyor. Babamla konuşmuyor, babamın kendisini dikkate almadığını düşünüyor. Şeker hastası eşini bırakıp gitmesine ben de kızıyorum. Bu arada babam her yıl yurtdisina çıkan biri. Bu durumlarda genelde ben annemle kalırdım. Ama eskiden bekardım tabi karışan olmazdı. Şimdi esim var. Doğrusu ben eşimin abarrtigini düşünüyorum. Ciddi şekilde tripli ve tartışma çıktı evde. Sinirim çok bozuk. Ne yani ben anne babamın ihtiyacı olduğunda yanında olmayacak miyim? Sakinligimi korumaya çalışıyorum sizce kim haklı? Ve eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor şuan mutfakta bir şeyleri çarpa çarpa bulaşık yerleştiriyor asabım bozuldu
Bence tatlı gayet, sizsiz yapamiyor demek ki.Neden gönlünü alayım ki orayı tam anlayamadım. Başta eşime hak vermiştim biraz emrivaki gibi söyledi babam ama şuan çocuk gibi yatak odasının kapısını falan kilitledi az önce elime örtüsü verdi. Ayrı yatacakmisim oturma odasına kovuldum resmen ay şaka gibi
Ay bu mesajı okuduktan sonra fikrim değişti. Al çantanı git çocukla mi evlendin kapı kilitlemek falan. Ne saçma gereksiz hareketler ya en sevmediğim huy derdin neyse konuş ya çocuk gibi küsmek ne ?Neden gönlünü alayım ki orayı tam anlayamadım. Başta eşime hak vermiştim biraz emrivaki gibi söyledi babam ama şuan çocuk gibi yatak odasının kapısını falan kilitledi az önce elime örtümü verdi. Ayrı yatacakmisim oturma odasına kovuldum resmen ay şaka gibi
Bekar misiniz ? Evlilikte hiç de tatlı değil odaya kapanıp kilitlemek yatak ayırmak çocuğu egitmiyorlar artık böyle.Bence tatlı gayet, sizsiz yapamiyor demek ki.
Hep yanında olun istiyor
Nasıl yumusaticam bilmiyorum ki. Kendisini yatak odasına kilitledi sonra da neden gelmedin diye söylenip tekrar kilitledi. Konuşmama izin vermiyor kendisiyle ufacık konu nerelere geldi tadım tuzum kaçtıSen haklısın ama eşine de haber verilmeliydi. Babanın aklına gelmemiş olabilir sen yumuşat durumu. Ya da annen gelsin sizinle kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?