Kim haklı?..

Dugunde ne ozeliymis.cok yuvarlak ici dolu cumleler bunlar dugunden kacta cikmis eve kacta geldi bilemedim gunahini almak istemem ama pek normal gelmedi

Ben öyle çok şüpheci biri değilim ama nedense aklıma tek bir sey geldi;

Gittiği düğünde eski sevgilisini görme ihtimali var mı?

valla benim esim bensiz dügüne gitmez ilginc....

şimdi bu yorumun, konu sahibine nasıl bir faydası var?
kadın eşi onu bırakıp gitti diye üzülüyor, siz "benim eşim bensiz düğüne gitmez"
aferim eşinize, şak şak şak

şimdi bu yorumun, konu sahibine nasıl bir faydası var?
kadın eşi onu bırakıp gitti diye üzülüyor, siz "benim eşim bensiz düğüne gitmez"
aferim eşinize, şak şak şak
sizde masallah her konuda hizir gibi yetisip insanlara cevap yetistiriyorsunuz. cok acik ve net. evli olan adam esiyle gitmeli ne demek sen gelme yorulursun.... bu isin icinde is var demek istedim. ayrica sizi alakada etmez cevabin size degil konu sahibine

sizin yorumunuzun altında "beğen" "çoklu alıntı" "cevapla" butonları olduğu sürece, istediğim gibi alakadar olabilirim
diğer yazdıklarınıza konuyu uzatmamak adına cevap yazmıyorum

Siz haklisiniz. Uyumak icin yanina gitmek istemiyorum demissiniz sadece bunu yapmayın. Orasi sizin de yataginiz. Gidin uyuyun. Ona sarilmak vs yakin uyumak zorunda degilsiniz.

Esim küs olduğumuz icin yanima gelmese trip atiyor derim ama yatagimiza gelip soguk olsa üzülürüm. Gidin uyuyun bence.

Ama siz bilirsiniz tabi ki. Icinizden hic gelmiyor ise gitmeyin o ayri.

Annemin bi lafı var kadınsız adamın düğünde ne işi var der . Yani evli adamın düğüne tek başına gitmesi bence annemin dediği gibi mantıklı değil . Babamla 20 yıllık evliler annemle beraber giderlerse giderler. Annem gitmezse babam tek başına gitmez .
Aynı şekilde ben evlendikten sonra da benim kendi evliligimde de bu böyle . ben olmadığım zaman eşim düğüne gitmez . gitmesi de yanlış bence .
Senin esinin yaptığı da burda yanlış oluyor yani .
Haklısın.

Kızlar hepinizzden çok özür diliyorum gece yorumlarınıza cevap veremedim. Eşim rahatsızlandı titremye başladı üşuttu sanırım birşey yapmadım ama yanıma sokuldu bnde arkami dönüp uyudum.

Eski sevgilisi olabilir mi demiş biriniz sanmıyorum kızlar olsa da ben tanımıyorum sonuçta. Büyük ihtimal düğünden çıktıktan sonra başka bir işi vardi ama işi neydi onu bilmiyorum iste.. Esimde normal de ben olmadan gitmez düğüne bu sefer götürmedigi için tepki verince götürmek zorundamıyım vs laflar etti. Kavga edince ağzından ne çıktığını bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…