• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim haklı

Bana yardımcı olmayı yeglemedıgı ve bunun ustune sorun cıkaracak tavırlar gosterdıgı ıcın asıl ben trıp atardım...

Ay bir kahve ya ne olacak diyen kadınlardan da bana gına geldi.
Yahu konuda sofrayı toplayan, artıkları ayarlayan bir kadın var. Adım gibi eminim o sofrayı da o kurmuştur, yemeği de o hazırlamıştır. Paşa hazretleri kahvesini tam zamanında istiyor ya yapıverseymiş kadın ne olacakmış. Önce adam poposunu kaldırıp, yemeğin hazırlanmasına, toplanmasına yardım etsin, o adama kahvesi hemen yapılsın.

İyi geceler herkese..bir saat önce mutfağı topladım ben her gece çöpün arkasındaki toprak tepeciğe hayvanlar için artan yiyecekleri bırakırım.eşim benden kahve istedi bende "artıkları dökeceğim,sen dök ben kahveyi yapayım"dedim o yok uğraşamam dedi.o zaman ben dökmeye gidiyorum deyince kahve öyle git dedim ben hem dökmeye gitme hem hemen iste dedim neyse döktüm geldim kahve istitormusun dedim bana dişlerinin arasından git dedi öbür odada trip yapıyor konuşmuyor.

Önce kahvesini yapacakmışsın sonrada gece gece çöpü dökecekmişsin.Yoksada trip çekeceksin.Çok alıştırmışsın .Beyzade kesilmiş başına , daha fazla yüz verme.

Allah var yapar belki de yaptigim icin karsiligini aliyorum gel su bulasiklari durla desem hemen yanima gelir durlar hadi bi kahve yap icelim desem yapar

Bi kahve icin boyle yapiyosa sacma yani cekemem ben ay boyle insanlari yok iyi dayaniyosunuz

Burda haklı haksız diye bir mevzu yok.Aranızda ufak bir inatlaşma geçiş.Onun canı o an kahve istemiş.Senin önceliğin çöp dökmek olmuş.O trip yapmış.Bu tür konuları (ki konu bile değil)uzatmamak gerekir.Takılma geç.

Yapıp öyle ciksaydin diyen hanımlar,bu adam aciz mi ? Kendi kahvesini yapamıyor mu ki,bu sebepten trip atıyor ? Ondan ne olacak,bundan ne olacak,yapiverseydin nolcak,diye diye totolari kalkıyor bu kocaların ,sonra kendilerini şehzade zannedip hiç bir işin ucundan tutmuyorlar.

Yapıp öyle ciksaydin diyen hanımlar,bu adam aciz mi ? Kendi kahvesini yapamıyor mu ki,bu sebepten trip atıyor ? Ondan ne olacak,bundan ne olacak,yapiverseydin nolcak,diye diye totolari kalkıyor bu kocaların ,sonra kendilerini şehzade zannedip hiç bir işin ucundan tutmuyorlar.
Durum aynen öyle maalesef,yardım nedir bilmez herşey banabakar.Kendisi doğulu değil ama kadın-erkek bakış açısı çok iğrenç,"gel dediğim zaman geleceksin lafımın üstüne laf söylemeyeceksin diyor"ben de asla o karakter de biri değilim çok kavgalar ettik baba evine gettim ama bi şekilde devam ettik.onlar da bütün erkekler öyle,hep ben tek ben diyorlar

Trip yapacak birşey yok ortada

Sürekli böyle hizmet bekliyorsa haklısın

Her zaman bu şekilde değilse kahveyi yapıpda gidebilirdin

Bende bilemedim saçma bir durum olmuş :confused:

Durum aynen öyle maalesef,yardım nedir bilmez herşey banabakar.Kendisi doğulu değil ama kadın-erkek bakış açısı çok iğrenç,"gel dediğim zaman geleceksin lafımın üstüne laf söylemeyeceksin diyor"ben de asla o karakter de biri değilim çok kavgalar ettik baba evine gettim ama bi şekilde devam ettik.onlar da bütün erkekler öyle,hep ben tek ben diyorlar

Karakter, kişilik meselesi bunlar. Doğulu filan alakasız olmuş. Ailesinde nasıl görmüşlerse evliliklerde de öyle sürdürüyorlar.

Şimdi egosunu şişirirsen sonra bin beter uğraşırsın. Bırak atsın tribini yapsın dırdırı duyma.Git yatak odasına uyu. Amaaa sonra hesabı verir.Hizmetci degilsin nihayet.

Back
X