Kim haklı ?

daha iyi ya, o kadar erkek varken insan neden erkek isterki, yani kaynanana daha da şaşırdım şuan, 4 oğlu olan normal bi babaanne genelde kız torun ister
ya şimdi senin 3 de eltin olcak demi, durum daha vahim bi hal alcak onların erkek çocukları olursa, malesef bizi toplumda hala böyle gariplikler oluyor, erkek çocuğu çok olanın üstün görülmesi gibi

Kız torunları da var çok da sever onları neden öyle dedi anlamadım.
3 eltim var zaten ikinin hem kızı hem oğlu var birinin kızları var ama üstün görülme gibi bir şey sezmedim

Ya bu proje mi.3 çocuk olacak 2 si erkek biri kız.ama ilk iki çocuk erkek olacak sonrası kız olacak.Eee eşinin zihniyetine göre,onu da yetiştiren kaynana olduğu için çokta şaşırmmamalısın.Kayınvaliden de bir şey dememiş zaten.Olsun olsun demekte ne var.

Haklısınız aslında benim bu kadar takılmam biraz da çocuğa bir yıl kvm gelip bizde kalıp baksın diye düşüncemiz vardı eşim de ben de çalışıyoruz o da olsun deyince ben de çocuğuma baksın diye ona bırakacağım aynı evde bir yıl duracağım o bir yılda herhangi bir şey derse ne olacak eşim hep beni mi haksız görecek buna üzüldüm.
Eşim benim ailemin dediklerini bana asla yansıtmaz ben burda hatalıyım.
Amin inşallah Allah razı olsun

Normalde de alınganımdır ama abarttım galiba iyice haklısınız ben çok takılırım cümlelere belki düz mantık olmalı biraz

Direnmek değil de istemek diyeyim
Biz de 3 kız kardeşiz evlenmeden de hep hayal kurardım kızım olsun diye gönlümden geçen de kızdı zaten tabi ki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması Allah razı olsun Allah hakkıyla yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallah Allah böyle uygun görmüş böyle olmuş

Ben olsam kv nin ağzının payını verirdim
"Olsun olsun" derken??? derdim

Ben de evlat evlattır diye düşünüyorum Allah sağlıklı ve hayırlısını versin üzülmedim de üzülmem de.

Amin Allah razı olsun Allah çocuklarınızı bağışlasın derler ya ablalar ikinci anne diye aynen öyle :)

Kız torunları da var çok da sever onları neden öyle dedi anlamadım.
3 eltim var zaten ikinin hem kızı hem oğlu var birinin kızları var ama üstün görülme gibi bir şey sezmedim

ee canım o zaman kaynanan oğlunun erkek istediğini bildiği için öyle söyledi, yani bence bu durumda kötü niyet yok, herhalde üzüldüğünüzü düşünüp teselli amaçlı söyledi kendince

Proje değil hayal diyelim ben de evlenmeden hayal kurardım kızım olsun cicili bicili giydireyim falan diye yoksa Allah bunu nasip ederse Allah başka evlat verir mi bilmiyorum diyelim ki 3 tane oldu üçü de kız olabilir Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Ben sadece yanlış cümle kurduğunu düşündüm

ee canım o zaman kaynanan oğlunun erkek istediğini bildiği için öyle söyledi, yani bence bu durumda kötü niyet yok, herhalde üzüldüğünüzü düşünüp teselli amaçlı söyledi kendince
Belki de olabilir belki de benim de eşim gibi erkek olmasını istediğimi düşündü ondan dedi oysa ikimiz için de önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması

Ben cümleye takıldım sadece yoksa Allah vermiş kimse karışamaz ben Allah nasip ederse bir evladım olacağına şükrediyorum cinsiyet hiç önemli değil

Herhalde eşiniz ve ailesi "erkek çocuk" diye garanti bakıp birden kız olduğunu duyunca böyle bir tepki vermişler. Belki şaşkınlıktandır. Olsun olsun demiş alt tarafı aaa tüh dememişler sonuçta. Tabi ses tonunda ki vurgulamadan kinayeli bir şey çıktıysa bilemem ama bence kafanıza takacak bir şey göremedim.

Ben de evlat evlattır diye düşünüyorum Allah sağlıklı ve hayırlısını versin üzülmedim de üzülmem de.
Üzülme tabi kızın büyüsün mervelere ders çalışmaya gitsin senin bütün hıncını alı onlardan

Yok bunu öğreneli 3 gün olmuştu dün anlık tepki değil. Kinayeli konuşmadı konuşmaz da zaten öyle birisi değil kayınvalidem belki aklından bile geçmedi niyeti kötü değil biliyorum ben fazla alınganlık yaptım galiba

siz oyleymis anne hayırlısı deyince o sanırım bunu erkek isterdim ama hayırlısı gibi algılamıs olsun olsun demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…