tsk lerAllah size de versin inşallah en kısa zamanda benim için önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması
daha iyi ya, o kadar erkek varken insan neden erkek isterki, yani kaynanana daha da şaşırdım şuan, 4 oğlu olan normal bi babaanne genelde kız torun ister
ya şimdi senin 3 de eltin olcak demi, durum daha vahim bi hal alcak onların erkek çocukları olursa, malesef bizi toplumda hala böyle gariplikler oluyor, erkek çocuğu çok olanın üstün görülmesi gibi
Ya bu proje mi.3 çocuk olacak 2 si erkek biri kız.ama ilk iki çocuk erkek olacak sonrası kız olacak.Eee eşinin zihniyetine göre,onu da yetiştiren kaynana olduğu için çokta şaşırmmamalısın.Kayınvaliden de bir şey dememiş zaten.Olsun olsun demekte ne var.İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
böyle yapınca ne oluyor biliyor musunuz?
dırdırcı eş siz, iyi niyetli anne kv niz
yapmayın lütfen bunu bundan sonra bir daha
o annenizin her dediğini size söylese üzülmez miydiniz?
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ama benim her gün şükrettiğim bir şey için beni şükürsüzlükle suçlayamazsınız evet gördüm mesajınızı teşekkürlerkırıcı değil gerçekçi oldum.ikinci mesajımda renk renk belirttim hatalarınızı.bana göre tabi.
Normalde de alınganımdır ama abarttım galiba iyice haklısınız ben çok takılırım cümlelere belki düz mantık olmalı birazbence de yanlışlık yok.
kimin ne dediğine takılırsak. istediğimiz gibi cumle kurmadı vs dersek ohooo. bu dünyayı toptan değğiştirmemiz lazım ki o da mümkün değil.
bence hamilelik nedeniyle alıngan davranıyorsunuz
Hala erkek evlat diye direnen kaldı mı ya
Yanlış anlaşilmasında doğuda genelde daha bir erkek isterler ama simdi doğulu arkadaşlarımla konuşuyoruz onlar bile kız sevdalısı oldu
Allah evladın hayirlsiini versin ama kız evlat candır kurban olayım kizima.
Bide bunun genelde dindar aileler söylüyor ben şok ya peygamber efendimizin sav bile soyu kızından devam etmişken...
gozunuz aydın inşaallah o kızı hayırlı bir şekilde yetistirirsiniz kim ne derse de desin Allahın hikmetine kim karışabilir
kız evlat gibisi yoktur. Allah hepsine ömür versin inşallah .Normalde de alınganımdır ama abarttım galiba iyice haklısınız ben çok takılırım cümlelere belki düz mantık olmalı biraz
İyi günler herkese 16 haftalık hamileyim Allah nasip ederse bir kızım olacak. Eşim hep derdi ki 3 çocuğumuz olsun en küçüğü kız olsun yanımızda daha çok durur hem de diğer ikisi ona abilik yapar. Ama Allah böyle kısmet etti asla üzülmedi kız olduğunu duyunca Allah evlat verdi ya ama ilk çocuğum erkek olsun isterdim dedi.
Dün kayınvalidem beni aradı kızım kızın olacakmış hayırlı olsun dedi ben de sağ ol anne öyleymiş hayırlısı dedim o da teselli eder gibi "olsun olsun" dedi kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama bence yanlış bir cümle kullandı eşime bunu söyledim bunda yanlışlık yok ne varmış dediyse benim oğlum olsun da istemiş olabilirler kötü bir şey dememiş diyor ben de diyorum tamam kötü bir şey demedi ama yanlış cümle kurdu, hayır bir yanlışlık yok diyor dün bunun için bayağı tartıştık aramız da bozuk sizce ben mi abartıyorum o mu ?
Ben de evlat evlattır diye düşünüyorum Allah sağlıklı ve hayırlısını versin üzülmedim de üzülmem de.Hangi devirdeyiz yahu benim kızım olacak kayınvalide kız olduğunu duyunca sevinçten çığlık attı, ben erkek istiyodum kocam kız istiyodu kızım olacağını duyunca sevindim hayırlısı olsun dedim. Karnımı seviyorum güzel kızım diye ikinciye de oğlum olsun isterim ama kızım olursa da üzülmem evlat evlattır.
Allah hepsine sağlık versn de kızım abla olmasa canavar erkek kardeşi ile tek başıma başedemezdimiki erkek kardeşi oldu , ama iyiki kızım var, yaramaz olan oğlum ilk olsaydı tek çocukta kalırdım muhtemelen
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gerisi boş aslında
Kız torunları da var çok da sever onları neden öyle dedi anlamadım.
3 eltim var zaten ikinin hem kızı hem oğlu var birinin kızları var ama üstün görülme gibi bir şey sezmedim
Proje değil hayal diyelim ben de evlenmeden hayal kurardım kızım olsun cicili bicili giydireyim falan diye yoksa Allah bunu nasip ederse Allah başka evlat verir mi bilmiyorum diyelim ki 3 tane oldu üçü de kız olabilir Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Ben sadece yanlış cümle kurduğunu düşündümYa bu proje mi.3 çocuk olacak 2 si erkek biri kız.ama ilk iki çocuk erkek olacak sonrası kız olacak.Eee eşinin zihniyetine göre,onu da yetiştiren kaynana olduğu için çokta şaşırmmamalısın.Kayınvaliden de bir şey dememiş zaten.Olsun olsun demekte ne var.
Belki de olabilir belki de benim de eşim gibi erkek olmasını istediğimi düşündü ondan dedi oysa ikimiz için de önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmasıee canım o zaman kaynanan oğlunun erkek istediğini bildiği için öyle söyledi, yani bence bu durumda kötü niyet yok, herhalde üzüldüğünüzü düşünüp teselli amaçlı söyledi kendince
Ben cümleye takıldım sadece yoksa Allah vermiş kimse karışamaz ben Allah nasip ederse bir evladım olacağına şükrediyorum cinsiyet hiç önemli değilBakın Fransada yaşamıyoruz burası Türkiye. Malum ülkemizin bi "pipi" sevdası var. Kaynanalarla kocalar hep önce erkek olsun ister geneli böyle. Herkes normal olup da seninkiler böyle yapsa otur kafaya tak derim de ülkece zaten anormal bi milletiz yani takılmana gerek yok.
Üzülme tabi kızın büyüsün mervelere ders çalışmaya gitsin senin bütün hıncını alı onlardanBen de evlat evlattır diye düşünüyorum Allah sağlıklı ve hayırlısını versin üzülmedim de üzülmem de.
Yok bunu öğreneli 3 gün olmuştu dün anlık tepki değil. Kinayeli konuşmadı konuşmaz da zaten öyle birisi değil kayınvalidem belki aklından bile geçmedi niyeti kötü değil biliyorum ben fazla alınganlık yaptım galibaHerhalde eşiniz ve ailesi "erkek çocuk" diye garanti bakıp birden kız olduğunu duyunca böyle bir tepki vermişler. Belki şaşkınlıktandır. Olsun olsun demiş alt tarafı aaa tüh dememişler sonuçta. Tabi ses tonunda ki vurgulamadan kinayeli bir şey çıktıysa bilemem ama bence kafanıza takacak bir şey göremedim.
AnammmÜzülme tabi kızın büyüsün mervelere ders çalışmaya gitsin senin bütün hıncını alı onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?