Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

O kadar yorum içerisinde bir tek kişi konu sahibini haklı buldu. Yorumlarda gözüme çarpmıştı o olmasın ?

benim yazdığım mesaja konu sahibinin verdiği cevaba göre siz ne yazmışsınız okudunuz mu , aldatmayı haklı gösterdiğinizi yazmışmıyım ben? Atarlanmıyorum, size de iyi günler
yanlış anlama var aramızda
ben sizin mesajınızdan çok konu sahibinin şu yazdığına odaklanıp cevap yazdım "onlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani"
ben diğer ilişkilerimde sevgilimi sorgulamadığım için mi aldatıldım diye sorduğunu düşündüğüm için böyle bi cevap yazdım çünkü aldatacak adam sorgulama morgulama dinlemez demek istedim
kusura bakmayın yanlış anlamış olabilirim.

Kusura bakmayın ama çok darlamışsınız adamı daha 10 günde

Şunu eklemek istiyorum bir başak aslaa o kaf dağındaki burnunu indirip bakim beya resim at demez ama akrep olabilir bir tanıdığım düzenli olarak karısının yazışmalarına konuşmalarına bakıyor

Akrep değildir o
Akrepler güçlü insanlardır, dürüst, sadık, öz güveni yüksek
Saçmalayabilemezler

Bence sizin bir rahatsizliginiz var,...bu kadar darlamaya kapida kopek ols ab durmaz yav

sorun değil ; )

N
ciddi misin eski sevgilimle sürekli fotoğraf atardık
Nasil yani? Her telefon konusmasindan sonra ekran resmi cekip birbirinize mi gonderiyorsunuz kanit olarak? Iyide adam pekala konustugu kisinin ismini degistirip de gonderebilir. Resimlere inanmak yerine birlikte oldugunuz insana guvenmeyi deneseniz keske. Bu kadar suphe kiskanclik ve baski. Olmaz yani. Cok hastalikli hareketler bunlar.

kırıl bacım. bir değil iki değil, bu kadar da olmaz. bu gidişle zaten yalnız kalırsın. kimse çekmez bu tripleri valla.
hala geri dönmek isteyen bir sevgilim var ona da böyle yapıyordum ailesi arıyor lütfen geri dön diye çokta kötü değilim demek ki ya hem bilerek isteyerek yapmıyorum ki kendimi frenlemeye çalışıyorum olmuyor

resimlerde kişilerin numaraları bende de vardı biliyordum yani kim olduğunu

adam mazoşist filan o zaman. evliliğin ilk yılında harakiri yapar.

Tam cildirmalik bi kizsin.
Haksizsin.
" fotograf atsaydi tamamdi" ne demek?
Tamam frlan degl.
Sen yine ayni halti edicektin bidahakine.

Seni gorunce aklima elifff_ geldi.
Bilirmisin elifi?
Seni ikinci elif ilan ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…