- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
O kadar yorum içerisinde bir tek kişi konu sahibini haklı buldu. Yorumlarda gözüme çarpmıştı o olmasın ?Beni gaza getirme bulmak için elimden geleni yaparım ama
1. üyeliğinizi sakladığınıza göre aktif bir üyesiniz. Tüm mesajlarınızı okuyup bir karakter tiplemesi çıkarabiliriz. Aktif üyelerden benzer kelime seçimleri noktalama işaretleri vs buluruz belki
O kadar yorum içerisinde bir tek kişi konu sahibini haklı buldu. Yorumlarda gözüme çarpmıştı o olmasın ?
yanlış anlama var aramızdabenim yazdığım mesaja konu sahibinin verdiği cevaba göre siz ne yazmışsınız okudunuz mu , aldatmayı haklı gösterdiğinizi yazmışmıyım ben? Atarlanmıyorum, size de iyi günler
öyle bir şey yapsam mune direk engeller o kadar salak değilim :))1. üyeliğiyle buraya yazıyorsa o zaman yönetim buna dur demeli.Yapmıyordur diye düşünüyorum. Hafta sonu boş vaktim olursa bakacağım.
Şunu eklemek istiyorum bir başak aslaa o kaf dağındaki burnunu indirip bakim beya resim at demezama akrep olabilir bir tanıdığım düzenli olarak karısının yazışmalarına konuşmalarına bakıyor
Öyle demeseydin biraz kırıldımhaksızsın ya valla benim bile hayat enerjim çekildi. yalnız kalmayı hakediyosun.
sorun değil ; )yanlış anlama var aramızda
ben sizin mesajınızdan çok konu sahibinin şu yazdığına odaklanıp cevap yazdım "onlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani"
ben diğer ilişkilerimde sevgilimi sorgulamadığım için mi aldatıldım diye sorduğunu düşündüğüm için böyle bi cevap yazdım çünkü aldatacak adam sorgulama morgulama dinlemez demek istedim
kusura bakmayın yanlış anlamış olabilirim.
Öyle demeseydin biraz kırıldım
Nasil yani? Her telefon konusmasindan sonra ekran resmi cekip birbirinize mi gonderiyorsunuz kanit olarak? Iyide adam pekala konustugu kisinin ismini degistirip de gonderebilir. Resimlere inanmak yerine birlikte oldugunuz insana guvenmeyi deneseniz keske. Bu kadar suphe kiskanclik ve baski. Olmaz yani. Cok hastalikli hareketler bunlar.ciddi misin eski sevgilimle sürekli fotoğraf atardık
hala geri dönmek isteyen bir sevgilim var ona da böyle yapıyordum ailesi arıyor lütfen geri dön diye çokta kötü değilim demek ki ya hem bilerek isteyerek yapmıyorum ki kendimi frenlemeye çalışıyorum olmuyorkırıl bacım. bir değil iki değil, bu kadar da olmaz. bu gidişle zaten yalnız kalırsın. kimse çekmez bu tripleri valla.
resimlerde kişilerin numaraları bende de vardı biliyordum yani kim olduğunuN
Nasil yani? Her telefon konusmasindan sonra ekran resmi cekip birbirinize mi gonderiyorsunuz kanit olarak? Iyide adam pekala konustugu kisinin ismini degistirip de gonderebilir. Resimlere inanmak yerine birlikte oldugunuz insana guvenmeyi deneseniz keske. Bu kadar suphe kiskanclik ve baski. Olmaz yani. Cok hastalikli hareketler bunlar.
zaten bitirdik iyi çocuktu aslında fotoğraf atsa sorun yoktusizin bu iş yaş gözüküyor
hala geri dönmek isteyen bir sevgilim var ona da böyle yapıyordum ailesi arıyor lütfen geri dön diye çokta kötü değilim demek ki ya hem bilerek isteyerek yapmıyorum ki kendimi frenlemeye çalışıyorum olmuyor
o da biraz sorunluydu zaten ondan ayrıldımadam mazoşist filan o zaman. evliliğin ilk yılında harakiri yapar.
adam mazoşist filan o zaman. evliliğin ilk yılında harakiri yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?