Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Gülü seven dikenine katlanir en iyisini yapmissin basdan ipleri sıkı tutacaksinki ileride evlendiginde eşini aldatmaya cesaret edemesin merak etme sen bir duruş sergile o pesinde koşar merak etme ama sen tam tersi hataliydim diyerek altdan alir geri dönüş yaparsan ileride evlendiginde bu sorunlari yasar en ufak seyde altdan alan taraf sen olursun bu hayatda her insanin bir duruşu olmali seni kabul eden bu sekilde kabul etsin bosver geri donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamis demektir.

benden önemli kim olacak hem de akşam 22.30'da

Tanışalı 10 gün olmuş bu cümleyi kurmana hayret ediyorum.
Şimdi çocuk kaçacak senden. Şimdi böyleysen söz nişan evlilik düşünemiyorum.
Hemen güvenemezsin evet ama kırk yıllık karısı gibi moda girmişsin.

Çok şaşırdım,dışardan bi gözle konunu tekrar oku bence.

Çok haksızsın,öyle böyle değil.

oyyyy ergenler çıkmasın da birileriyle, aradım aramadı bekledim döndü dönmedi resim at dedim attı sonra atmadı at dedim atmam dedi attın dedim
ayrıldık ki zaten bitirdim yalan söyledi bence
yazının yarısına kadar ancak sabretmiştim. neyseki öyleymiş. yalan söyledi diyor hala yemin ederim sinirlerim bozuldu

Haksiz kere haksizsiniz. Dunyanin en sacma baskisi kiminle konusuyorsun foto at. Arkadasimla konustum bugun 20dk. Gerekirse 1 bucuk saatte konusurum. Esimde konusur. Bunca senelik iliski foto. At demek aklima gelmedi. Boyle bi baskiya maruz kalsam esim falan dinlemem kiyameti koparirim

Olamaz olmamalı. Ben konuyu bi noktadan sonra dayanamayıp okumamıştım. Anne de mi işin içine girip kızıma foto at demiş. Bu kadarı cidden şaka olmalı artık.

hayır benim anlamadığım resim atınca güvenebiliyomusun.resim ne yahu hazırda üç beş foto bekletir adam sıraynan atar durur aha bunla konuşuyodum diye.resme bakınca anlaşılıyomu aaa bu kişi belli benim adamla konuşmuş alnında yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…