- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi polyanna2402
-
Bence siz babanızla konuşun kımınle gorustugunu ailesını tanıyor.. Ama evlenmenıze madem daha var o halde resmıyete dokulmesın derım.. Sorumlulukları vs derken bunun agırlıgı ile ilişkinizi oturtamayabılırsınız. Acele etmeyın
Bizde oyle bi durum olmaz zaten sevgilim en buyukleri bi de kucuk kiz kardesi var yani bi de ailesi laf yapcak insan degil surekli gelsin gitsin hizmet etsin demezler yani o konuda sıkınti yasamam da iliskimize agir gelirse diye korkuyorum sonucta evlencek yasta degilim o beni urkutuyo. Tesekkur ederim :))Yüzük takinca resmen gelinleri olursun.Kv ve görümce seni bayrama, hasta ziyaretine, düğüne nişana her şeye beklerler.Diğer gelinlerle kiyaslanirsin.Başlamadan biterse şaşmam zira 4-5 yil uzun bir zaman...Sevgiliden kimse bir şey beklemez ama
Sevgilin de korkabilir...Gerek yok yüzüğeBizde oyle bi durum olmaz zaten sevgilim en buyukleri bi de kucuk kiz kardesi var yani bi de ailesi laf yapcak insan degil surekli gelsin gitsin hizmet etsin demezler yani o konuda sıkınti yasamam da iliskimize agir gelirse diye korkuyorum sonucta evlencek yasta degilim o beni urkutuyo. Tesekkur ederim :))
Su an benim dusuncem de erken oldugu yonunde ama sevgilim istiyo yani babamin bu konuyu actigini ona soylemedim ama bama kendi dile getirmisti ama teseklur ederim yoeumlariniz icin :)Sevgilin de korkabilir...Gerek yok yüzüğe
Iliskime olan yorumunuz icin tesekkur ederim ama kalkip iliskimi savunacak degilim zaten iliskimim arkasinda olmasam ailemle tanistirmazdim mevzu iliski yorumlamak segil yani su yaptiginiz bana destek olmuyo daha da cok moralimi bozuyo erken diyebilirdiniz ama sert bi dille elestirmeyi ben dogru bulmuyorum acikcasi evet erken basladik biz farkindayim da ama hayatin kime ne getircegi belli olmaz belki mutlu olurum olmam onu bilemem ama evliyseniz ya da nisanliysaniz boyle konularin yani soz vb. Konularin ha oldu ha olmadi oldugu asamalarda insanin ne kadar gergin oldugunu bilirsiniz yani en azindan empati yapabilirseniz iyi olur yine de tesekkur ederim14,5 yasinda mi basladiniz yani???
Daha da egitim hayatiniz devam ediyor,mezun olup is guc sahibi olunca 14-15 yasinda baslamis iliski ne kadar yurur bilemedim ben.Hakkinizda hayirlisi..
Yani ben 20yasinda oldugum icin babamin soz isticegini dusunmedim ve benim kizim kimle disari cikiyo ben onu bilcem dedigi icin tanistirdik aileler de birbirini bilsin diye istedik babamin icinin rahat olmasini istedi bana da normal geldi istegi ve zaten erkek arkadasimin ailesi de ailemi tanimak istedi tek tarafli bi durum yoktusöz nişan vs olmıycaksa aileler neden tanıştı?
Benim 5.5 yillik bi iliskim var yasim 20 ve ailelerle tanisildi onlar bize geldi bugun de biz onlara yemege gittik babam söz yapilsin istiyo ama konusu acilmiyo yani erkek tarafinin demesi lazim biz nasi diyelim ki soz yapilsin diye diyo bizim evlenmemize cok var yani en azindan daha okulumuz bitmedi yani ama babam en azindan söz olsun istedi evlenmeden once de nisan olur falan dedi bir ciddiyet olsun istiyor. Ama bu konuyu erkek tarafi mi acar yani benim ailem dese konusunu acsa ters mi olur
Iste ben nasil olmasi gerektigini bilmedigim icin danismak istedim bu isler nasil yuruyo bilmiyorum yani ama tesekkur ederim yani ben bize bagli oldugunu dusunmedim acikcasi ama rahatladim yorumunuzla :))Siz kendi aranızda konuşmadıysanız, erkek tarafı neden söz yapalım desin ki? Bu gençlerin işine karışmak olmaz mı? Neden böyle bir müdahale istiyorsunuz ki? Siz kendi aranızda halledin, ikiniz ne zaman istiyorsanız o zaman olsun.
Iste ben nasil olmasi gerektigini bilmedigim icin danismak istedim bu isler nasil yuruyo bilmiyorum yani ama tesekkur ederim yani ben bize bagli oldugunu dusunmedim acikcasi ama rahatladim yorumunuzla :))
Çok tesekkur ederim gercekten bana yardimci oldunuz aslinda ben daha erken oldugunu babama belirttim bu konuda ama iste aile geneli sıkıstiriyo ve bi de soyle bi durum var babanem 8ay kadar once vefat etti ve beni her gordugunde senin sozunu gorcem tanistircaz yapcaz deyip duruyodu yani o derece herkes duymustu agzi bos kuzenim yuzunden yani ve babanemi kaybettigimiz icin aile geneli bunu kendilerine borc bildiler o psikolojiyle halami gordugumde de annem cok isterdi keske yasasaydi gorseydi diyo ve ben yorum bile yapamiyorum acikcasi o yuzdenİkinizin ne zaman sözlenmek istediğinize önem vermeden tarihi kendileri belirlerlerse saygısızlık yapmış olurlar. Babanız belki siz istiyorsunuz da onlar yanaşmıyor sanıyordur. Henüz istemediğinizi anlatırsanız belki rahatlar. Anneniz daha iyi bilir nasıl ikna edebileceğinizi. "Kız evi naz evi, öyle hemen tanışır tanışmaz söz yapmayalım. Önce bir tanıyalım" vs diyebilirsiniz.
Aslinda yazarken sert elestirdigimi dusunerek yazmamistim.Okuyuncada sert bulmadim acikcasi ama yurur mu diye sorgulamam sizi uzdu sanirim ki zaten haklisiniz sizin sorunuz farkli..Iliskime olan yorumunuz icin tesekkur ederim ama kalkip iliskimi savunacak degilim zaten iliskimim arkasinda olmasam ailemle tanistirmazdim mevzu iliski yorumlamak segil yani su yaptiginiz bana destek olmuyo daha da cok moralimi bozuyo erken diyebilirdiniz ama sert bi dille elestirmeyi ben dogru bulmuyorum acikcasi evet erken basladik biz farkindayim da ama hayatin kime ne getircegi belli olmaz belki mutlu olurum olmam onu bilemem ama evliyseniz ya da nisanliysaniz boyle konularin yani soz vb. Konularin ha oldu ha olmadi oldugu asamalarda insanin ne kadar gergin oldugunu bilirsiniz yani en azindan empati yapabilirseniz iyi olur yine de tesekkur ederim
Çok tesekkur ederim gercekten bana yardimci oldunuz aslinda ben daha erken oldugunu babama belirttim bu konuda ama iste aile geneli sıkıstiriyo ve bi de soyle bi durum var babanem 8ay kadar once vefat etti ve beni her gordugunde senin sozunu gorcem tanistircaz yapcaz deyip duruyodu yani o derece herkes duymustu agzi bos kuzenim yuzunden yani ve babanemi kaybettigimiz icin aile geneli bunu kendilerine borc bildiler o psikolojiyle halami gordugumde de annem cok isterdi keske yasasaydi gorseydi diyo ve ben yorum bile yapamiyorum acikcasi o yuzden
O zaman, mutluluklar dilerim canimSu an benim dusuncem de erken oldugu yonunde ama sevgilim istiyo yani babamin bu konuyu actigini ona soylemedim ama bama kendi dile getirmisti ama teseklur ederim yoeumlariniz icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?