- 26 Temmuz 2015
- 68
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi polyanna2402
-
Baba tarafım çok sıkıstıriyo babam da sıkıntiya giriyo yani bi ciddiyet istiyo ben de hak verdim o konuda ama iste bana da erken gibi geldi babama soyledigimde ben sadece adi konsun istiyorum seni erkenden vermem zaten dedi hak verdim o yuzdenkonuyu tabıkı erkek tarafı acar
babanızı annenız ıkna etmelı daha okul var acelesı yok arkadas onlar desın
okul bıtsın ıse baslayın cocuk askere gıtsın bı once
Gerildimmm zor islermis yaniTabiki erkek tarafı söyler
Sen sevgiline söyle oda ailesine söylesin
Kız evi naz evi
Bende uzarsa zorlasir diye bi yandan istemiyorum ama iste karisik durumlar erkem basladik evet ama bagliyiz birbirimize belki sacma gelmis olabilir size ama mutluyum iliskimde erken yasta baslayan iliskiler bitcek ya da ciddiyetsiz diye bi durum ger iliski icin gecerli degil benceEvlenmemize cok var demissiniz . Bence soz nisan olayınahic girmeyin. Bence cok erken. 5 bucuk yillik iliski evet cokkkk uzun bir sure ama 15 yasinda baslayan bi iliski de yani ne bileyim biraz sacma yaa. 20 de tanisip su an 25 olsaydınız daha farklı ciddiyet görürdum iliskinizde. 20 soz icin de olsa cok erken bi yas
Bende uzarsa zorlasir diye bi yandan istemiyorum ama iste karisik durumlar erkem basladik evet ama bagliyiz birbirimize belki sacma gelmis olabilir size ama mutluyum iliskimde erken yasta baslayan iliskiler bitcek ya da ciddiyetsiz diye bi durum ger iliski icin gecerli degil bence
kız tarafının böyle bir talepteBenim 5.5 yillik bi iliskim var yasim 20 ve ailelerle tanisildi onlar bize geldi bugun de biz onlara yemege gittik babam söz yapilsin istiyo ama konusu acilmiyo yani erkek tarafinin demesi lazim biz nasi diyelim ki soz yapilsin diye diyo bizim evlenmemize cok var yani en azindan daha okulumuz bitmedi yani ama babam en azindan söz olsun istedi evlenmeden once de nisan olur falan dedi bir ciddiyet olsun istiyor. Ama bu konuyu erkek tarafi mi acar yani benim ailem dese konusunu acsa ters mi olur
Benim 5.5 yillik bi iliskim var yasim 20 ve ailelerle tanisildi onlar bize geldi bugun de biz onlara yemege gittik babam söz yapilsin istiyo ama konusu acilmiyo yani erkek tarafinin demesi lazim biz nasi diyelim ki soz yapilsin diye diyo bizim evlenmemize cok var yani en azindan daha okulumuz bitmedi yani ama babam en azindan söz olsun istedi evlenmeden once de nisan olur falan dedi bir ciddiyet olsun istiyor. Ama bu konuyu erkek tarafi mi acar yani benim ailem dese konusunu acsa ters mi olur
Benim 5.5 yillik bi iliskim var yasim 20 ve ailelerle tanisildi onlar bize geldi bugun de biz onlara yemege gittik babam söz yapilsin istiyo ama konusu acilmiyo yani erkek tarafinin demesi lazim biz nasi diyelim ki soz yapilsin diye diyo bizim evlenmemize cok var yani en azindan daha okulumuz bitmedi yani ama babam en azindan söz olsun istedi evlenmeden once de nisan olur falan dedi bir ciddiyet olsun istiyor. Ama bu konuyu erkek tarafi mi acar yani benim ailem dese konusunu acsa ters mi olur
Bizde ancak en erken 24 25te falan evleniriz sanirim bende cok istemiyorum hemen iliskiye yuklenmek ama babama kendince hak veriyorum cunku butun ailem akrabalarim biliyo onlar konusup durdugu icin babam sıkıntiya giriyor ama ben biliyorum kimseyi ilgilendirmez daha erken dese de benimle bu durumu konustugunda nisan olmasin ama bi soz yapalim artik dedi ben de acelesi yok daha cok var dedim ama bizim sülale laf yapan cinsten o yuzden uzuluyorum yoksa erken geliyo bana daEvlenebilecek duruma gelmenize ne kadar var? Şimdi söz yapsanız bir sürü yükümlülük binecek üstünüze; daha yaşınız da küçük, herkes bir taraftan sıkıştıracak. Yok bayram, yok anneler günü, yok bilmem ne; seneler öncesinden kendinizi sıkıntıya sokmayın. Babanız ailesine "Benim kızım daha küçük, önünde yıllar var" diyebilir. Evlilik hazırlıkları öyle sadece adı konulmakla olmuyor çünkü, dediğim gibi bir sürü yükümlülük oluyor insanın üzerinde.
Biz eşimle 19 yaşında tanıştık, 25 yaşında evlendik. İsteme, söz, nişan, hepsini 24 yaşında tek seferde yaptık.
Hayatın akısina cok da karisamiyo insan bizimkisi farkli deyio iliskimi övemem ama erken basladigimiz icin uzun yillar oldu babam da ben senin disari cikmana izin veriyosam taniscaz dedi basta yuzuk konusunu hic acmadi bana karsi sadece tanisalim bilmek istiyorum ailesini falan dedi ama olay boyle gelisti dedem de bi yandan konusmaya basladi o yuzden biraz karisti ortalik yani sizin kirici degil yapici olmaniz gerektigini dusunuyorum erkenden evlenmeye niyetli olanlardan da degilim zaten ama iliskim erken basladi diye de hayatımı heba ettigimi dusunmuyorum sevgilimle oncelikli hedef okul bitince soz yapmakti ama aileler isin icine girince haliyle degisti tanisma da bana bagli bi durum degilEvlenmene çok var madem ne demeye aileleri soktunuz işin içine? daha yaş 20 ne demeye bu kadar ciddiyet? ya eninde sonunda evleneceksiniz neden bu özgür yıllarınızı böyle heba edersiniz hiç anlamam
Teşekkur ederim haklisiniz da ama bende babamin tepkisine karsi saskin oldugum icin mantikli dusunemedim sizlere danismak istedimErkek tarafı açar tabi.. kızlarını hemen vermek istiyolar derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?