Kime acisam başıma geliyor

Anlamıyorsa anlat.. bu durumda benden iş beklememen normal de yemen gerekenleri ama yapamadıgını söyle yani
Bugün doktor dayken aradım dedim akşam yaparım dedi. Ama once evin önce temizliği lazim aslında çok titiz değilim çabuk tiksinirim ama elimde bezle gezmem. Ama şu ara çık taktım kafaya elimde değil yerlerin silinmesi dolapların dip köşe çekilmesi lazım hep aklımda oralar var

anladım
1 seferlik çağıramaz mısınız temizlikçi
bu arada fast food falan yemeyin

Aman ne olacak ki Allah can sağlığı versin. Babanız sağ anneniz sağ, espri yapsınlar gülsünler ne güzel. Gün gelir tatlı bir anı olarak kalır.

Her akşam sabah enerjik olup evi temizlicem hayaliyle yatıyorum ama asla enerjik olmuyor sabah erken utanıyorum uyuymaiyorum geri düşünmekten ama aksama bişey yapmamis oluyorum başım dönüyor hep

Biz eşimle aynı saatte çıkıp aynı saate giriyoruz işe, ikimizde memuruz. Ama o benden (fiziksel olarak) daha yoğun çalışıyor. O yüzden kıyamıyorum ona genelde. Ama sonra da olan bana oluyor ne yazık ki... Ben çamaşır atmasam aklına dahi gelmez, bulaşık makinesini çalıştırmasam tezgahta birikene kadar aklına gelmez gene vs vs söyleyince yapar ama ya sonra der yapmaz ya da benim de kalkıp başka iş yapmam lazım o esnada ya daa saatlerce iş yapmış olmam lazım... Her şeyi yapabilecek kapasitede olmasına rağmen ne yazık ki (tek suçlu benim) evde sürekli bir sorumluluk almaz. Ne annem yakınımda ne kayınvalidem. Kimseden de yardım beklemiyorum açıkçası. Yapamasam da yaparım ben bir şekilde. Bir gün süpürürüm, bir gün silerim, bir gün toz alırım. Aynı gün olmaz ama parça parça da olsa kendim yaparım, Alah sağlık sıhhat versin yeterki.

O yüzden sen de boşver anneni, gelemiyorsa he de geç. Boşuna üzme kendini. Ne olacak parça parça yaparsın, en kötü yapamazsın kalır öyle. Çok mu dert sanki :) millet nasıl evlerde yaşıyor, üç gün temizlemesek bir şey olmaz neticede.

Bir de ek olarak, aslında kıyamamak değil pek de güzel kıymak lazım ki derdimizi anlasınlar. Bence ufaktan ufaktan eşine tekrar iş yaptır. Geç geliyor olsa bile makine yerleştirmesi 10 dk, zor bir şey değil.

Şimdi denicem elimden geleni yapmayı. Çok kırgınım anneme başka zamanda gidebilirdi. Ama alışveriş yapacak olsak geliyor bi şehir dışına çıkma işimiz vardı sinav için hemen bende gelim dedi teklifsizce bende gitmedim eşimle gezmek istiyordum dogum oncesi moral icin. Ama normalde babanı bırakamam var ağzında bende daha bişey demiyorum. Tek başıma çocuk odasini yerlestirdim. Doğumdan sonra kal diyor ama inş kendi evimde eşimle kalırım. Benim evde klozet yok diye zor olur diyor sezeryan da doktora sorucam.

Mak bosaltsa yeter beni kokusu mafediyir deterjanin.ve eğilip kalkmak. Neyse şimdi temizliğe başlıyorum bakalım gelince nolucak

Ama ne var bunda bırakın o onların muhabbetleri
Siz sağlığınız için orada bir müddet kalabilirsiniz

Bi çaresıne bakmanız lazım doguma kadar böyle gitmez sonra hiç çıkamazsınız içinden..
Destekçi olmayınca hamilelikte çile anlaşılan

Merhaba canim oncelikle temizlik filan ustun koru yapmalisin cok onemseme sakın bak bende yanlizdim hamileligim boyunca esimde yrdim ederdi diymicem herseyi kendim yapardim kan degerim dusuk diyosun kendine bakmalisin bol bol siyah üzum ye ve incirr ye kesinlikle iyi gele vede sut yapio inciri sutle kaynat ve ye hurma ye birak isin kalsin kendine bakmalisin

Viledanın robotu var ondan alın salın eve kılı tüyü topluyo hergün çalıştırırsın.
Eşinde siler sende toz alırsın

Halıları kaldırsın eşin çok daha çabuk bitiyo temizlik

Ispanak pişmiş yersen bi faydası olmaz kansızlığa çiğ yemen gerek

Ciğeride doğrayıp tencereye koy hiç yağ tuz koymadan suyunu salsın çekincede biraz yağ tuz kavur

Yada kızartma yapman gerek kesip unlayın kızgın yağa atın çok çabuk kızarıyo zaten içine kıyılmış soğan maydanoz mis

Anneniz gezsin boşverin eşinize yükşenin bebek onun

Nasıl incir kuru mu ?

Hazır yemeği almaya bile kalkamıyor musunuz

Nerede yaşıyorsun arkadaşım
Biz bir şeyler pişirip gönderelim sana
Burada her şehirden insan var, hamile bir kadına yardımcı olamaz mıyız ki, elbet vardır yakın birileri
Sanal ortam güvenmesi zor ama yol üstü bir yerlerden teslim ederiz yaptıklarımızı olmaz mı, en azından yemek işine yardımcı oluruz, diğer üye arkadaşlar da ister eminim.
Temizliğe de çok yorma kafanı, doğuma yakın bir kadın tutulur, dert etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…