Kime acisam başıma geliyor

Özellikle çiğ değil dedi aile hekimi ama yabancı kendisi ondan mi acaba farklı yöntem bilmesi. Ciğer denicem inş. Evet annem gezsin ama başkalarına yardım etmesi zoruma gidiyor ve konuşurken ben bakicam torunuma sen is bak diyor ama artık güvenmiyorum bakici istiyorum güvenilmez diyor başkasına o da ayrı strese sokuyor beni. Biliyorum bahane bulup arada gelemicek gelse de söylenecek ben isimden olucam

Teşekkür ederim 1 aydan az varmış inş idare edicem şimdi eşimi bekliyorum durumu anlatıp evi temizleticem bende yaptım şimdi az çok. İns hafta sonu da dolaba yemek aticam eşimle yapıp. Allah razi olsun. Eşim anneme çok güveniyor yalnız olduğumuzu kabul etmesi lazım artık.

Evet canim kuru incir dogra sutle kynat ye inanilmaz sut yapiyo dogum onces basla benim sutum yerlere ekiyodu dogumdan sonrda devam et ve hurma oda kan yapio

Yıkaması seniniçin zahmetli ve kesip pişirilince içinde bişey kalmıyo

Ciğer daha basit dahada besleyici demir açısından keserken tiksinirsen kestiripte alabilirsin.

Bikaç ay idare et bebiş doğduğunda sonra sağlam birini buşursun.

Sonuçta şimdiden yarı yolda bırakmış yarın işe girdiğinde yapamıyorum diyebilir

Kesin der ama annem asla net olmaz oyalar. Temizlik için de öyle oldu yoksa yapardık hafta sonu. Bakıcı içinde son ana kadar gelicem der snra ortada kalırım. İnş eşimin işi düzelir de çocuğuma bir süre kendim bakabilirim

Eşin ne iş yapıyo sabit mi maaşı ?
Akşamları ek iş yapabilir garsonluk gibi mesela .

Eşin ne iş yapıyo sabit mi maaşı ?
Akşamları ek iş yapabilir garsonluk gibi mesela .
Sabit maasi ama işyerine tmsf el koydu malum olaylardan. Artık ne zam var ne düzenli maasi. Bir ayı bir ayını tutmuyor.4 yıllık eleman 1700 alıyor. Normalde 2 yıl önceki maasi bu. Artmyor hatta 1500 aldığı oldu bikaç ay önce. Akşam ek iş bende çok baktım ama artık 9dan önce eve gelemiyor hafta sonu sadece pazarı bos.

Biraz ayrı kalın pazarları çalışsın garsonlukta bahşiş alır broşür dağıtabilir standhostluğu yapabilir
Elinde olmayan sebeplerdenmiş ama bebek dinlemez bezi var osu busu enazından onlar çıkar

annem birinden kötü birsey görürsen Allahım onu bu dertten kurtar bizife düsürme diye dua et derdi oda biryerden okumus.
ve kınamak degil seninkisi ama garipseyince bile basa geliyor benzer seylerde geldi basıma.

illa demir için ciğere gerek yok. kırmızı et haslayabilirsin.

ıspanakta da demir az asma yapragında bile daha cok.
evinde hergün azar azar yap temizliği

Bende risklı ve zor hamılelık gecırdım temızlıgı tek basıma yaptım cocuguma da tek baktım dogdugunda
1 bucuk aylık yenı dogum yapmıs halımle tek basıma ev tasıdım
Herkes akıllı bı ben mı aptalım kımseyı yardıma cagırmak aklıma gelmıyor

Bı yardımcı hanım tutun temızlık yemek yapsın haftada bır
Duzenlı kan ılacınızı vıtamınınızı kullanın
Kımseden bısey beklemeyın hayatda kımsenız olmasa veya dunyanın bı ucunda tek olsanız napıcaktınız

Ben de hamileyken,senin haftalarda(34-35) iyice ağırlaşmış ve ayağım vücudumu taşıyamaz olmuştu..sabah 5 buçukta kalkıp işe gidiyordum. Bi de bileğimi incittim,bırak iş yapmayı,kendime bile bakamaz oldum. Üstelik yalnız yaşıyordum. İş yapamıyorum,heryer çok pis diye diye kahroldum,baktım olmuyor. Saldım gitti,bi de ona üzülmekten bebeği stres yapmanın anlamı yok. Annenle babanı da ciddiye alma. Evlendikten sonra baba evi çok zor oluyor bazıları için..eşine de yol yap,yağla balla bi şekilde iş yaptır..benim eşim 5 bin km uzaktan geldi o haftalarda ziyaretime ve sabah akşam dinlenmeden evi pırıl pırıl yaptı gitti

kocan neci ?

Bebeğim 36 haftalik gibi suan ve benim vücudumda sanırım çünkü çok acaip yorgunum suan bas agrimdan yatıyorum hapsuruk basladi evdeki tozdan olabilir. Eşim erken çıkmış şükür şimdi yolda alışveriş yaptı ıspanak aldirdim Mayıs 15 gibi olacak dogum inş toplarim kendimi ben uzulunce de yatağa düşüyorum hemen kendimi bildim bileli en sevmediğim yönüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…