- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Özellikle çiğ değil dedi aile hekimi ama yabancı kendisi ondan mi acaba farklı yöntem bilmesi. Ciğer denicem inş. Evet annem gezsin ama başkalarına yardım etmesi zoruma gidiyor ve konuşurken ben bakicam torunuma sen is bak diyor ama artık güvenmiyorum bakici istiyorum güvenilmez diyor başkasına o da ayrı strese sokuyor beni. Biliyorum bahane bulup arada gelemicek gelse de söylenecek ben isimden olucamViledanın robotu var ondan alın salın eve kılı tüyü topluyo hergün çalıştırırsın.
Eşinde siler sende toz alırsın
Halıları kaldırsın eşin çok daha çabuk bitiyo temizlik
Ispanak pişmiş yersen bi faydası olmaz kansızlığa çiğ yemen gerek
Ciğeride doğrayıp tencereye koy hiç yağ tuz koymadan suyunu salsın çekincede biraz yağ tuz kavur
Yada kızartma yapman gerek kesip unlayın kızgın yağa atın çok çabuk kızarıyo zaten içine kıyılmış soğan maydanoz mis
Anneniz gezsin boşverin eşinize yükşenin bebek onun
Teşekkür ederim 1 aydan az varmış inş idare edicem şimdi eşimi bekliyorum durumu anlatıp evi temizleticem bende yaptım şimdi az çok. İns hafta sonu da dolaba yemek aticam eşimle yapıp. Allah razi olsun. Eşim anneme çok güveniyor yalnız olduğumuzu kabul etmesi lazım artık.Nerede yaşıyorsun arkadaşım
Biz bir şeyler pişirip gönderelim sana
Burada her şehirden insan var, hamile bir kadına yardımcı olamaz mıyız ki, elbet vardır yakın birileri
Sanal ortam güvenmesi zor ama yol üstü bir yerlerden teslim ederiz yaptıklarımızı olmaz mı, en azından yemek işine yardımcı oluruz, diğer üye arkadaşlar da ister eminim.
Temizliğe de çok yorma kafanı, doğuma yakın bir kadın tutulur, dert etme kendine
O zaman kalkamiyordum doktor lavobadayim hariç kalkma demişti ve zaten geleni de yiyemiyorum ilk 5 ay 10 kilo verdim o dönemde kaldım bazı zamanlar. Mutfağa giremiyordumHazır yemeği almaya bile kalkamıyor musunuz
Süt kısmıni kaldiramam sanırım tekrar tiksinip aç kalmam istemiyorum ama hurma aldiricam eşimeEvet canim kuru incir dogra sutle kynat ye inanilmaz sut yapiyo dogum onces basla benim sutum yerlere ekiyodu dogumdan sonrda devam et ve hurma oda kan yapio
Teşekkür ederim çekirdekli siyah üzüm almıştık yerimÜzumde yiyebilirsin kaynatip suyunu iciyordum hem kan yapiyo hem sutu artiriyo bol bol sivi tuketmelisin
Özellikle çiğ değil dedi aile hekimi ama yabancı kendisi ondan mi acaba farklı yöntem bilmesi. Ciğer denicem inş. Evet annem gezsin ama başkalarına yardım etmesi zoruma gidiyor ve konuşurken ben bakicam torunuma sen is bak diyor ama artık güvenmiyorum bakici istiyorum güvenilmez diyor başkasına o da ayrı strese sokuyor beni. Biliyorum bahane bulup arada gelemicek gelse de söylenecek ben isimden olucam
Kesin der ama annem asla net olmaz oyalar. Temizlik için de öyle oldu yoksa yapardık hafta sonu. Bakıcı içinde son ana kadar gelicem der snra ortada kalırım. İnş eşimin işi düzelir de çocuğuma bir süre kendim bakabilirimYıkaması seniniçin zahmetli ve kesip pişirilince içinde bişey kalmıyo
Ciğer daha basit dahada besleyici demir açısından keserken tiksinirsen kestiripte alabilirsin.
Bikaç ay idare et bebiş doğduğunda sonra sağlam birini buşursun.
Sonuçta şimdiden yarı yolda bırakmış yarın işe girdiğinde yapamıyorum diyebilir
Kesin der ama annem asla net olmaz oyalar. Temizlik için de öyle oldu yoksa yapardık hafta sonu. Bakıcı içinde son ana kadar gelicem der snra ortada kalırım. İnş eşimin işi düzelir de çocuğuma bir süre kendim bakabilirim
Sabit maasi ama işyerine tmsf el koydu malum olaylardan. Artık ne zam var ne düzenli maasi. Bir ayı bir ayını tutmuyor.4 yıllık eleman 1700 alıyor. Normalde 2 yıl önceki maasi bu. Artmyor hatta 1500 aldığı oldu bikaç ay önce. Akşam ek iş bende çok baktım ama artık 9dan önce eve gelemiyor hafta sonu sadece pazarı bos.Eşin ne iş yapıyo sabit mi maaşı ?
Akşamları ek iş yapabilir garsonluk gibi mesela .
Sabit maasi ama işyerine tmsf el koydu malum olaylardan. Artık ne zam var ne düzenli maasi. Bir ayı bir ayını tutmuyor.4 yıllık eleman 1700 alıyor. Normalde 2 yıl önceki maasi bu. Artmyor hatta 1500 aldığı oldu bikaç ay önce. Akşam ek iş bende çok baktım ama artık 9dan önce eve gelemiyor hafta sonu sadece pazarı bos.
kocan neci ?Ben de hamileyken,senin haftalarda(34-35) iyice ağırlaşmış ve ayağım vücudumu taşıyamaz olmuştu..sabah 5 buçukta kalkıp işe gidiyordum. Bi de bileğimi incittim,bırak iş yapmayı,kendime bile bakamaz oldum. Üstelik yalnız yaşıyordum. İş yapamıyorum,heryer çok pis diye diye kahroldum,baktım olmuyor. Saldım gitti,bi de ona üzülmekten bebeği stres yapmanın anlamı yok. Annenle babanı da ciddiye alma. Evlendikten sonra baba evi çok zor oluyor bazıları için..eşine de yol yap,yağla balla bi şekilde iş yaptır..benim eşim 5 bin km uzaktan geldi o haftalarda ziyaretime ve sabah akşam dinlenmeden evi pırıl pırıl yaptı gitti
Neci derken:))kocan neci ?
Bebeğim 36 haftalik gibi suan ve benim vücudumda sanırım çünkü çok acaip yorgunum suan bas agrimdan yatıyorum hapsuruk basladi evdeki tozdan olabilir. Eşim erken çıkmış şükür şimdi yolda alışveriş yaptı ıspanak aldirdim Mayıs 15 gibi olacak dogum inş toplarim kendimi ben uzulunce de yatağa düşüyorum hemen kendimi bildim bileli en sevmediğim yönüm.Ben de hamileyken,senin haftalarda(34-35) iyice ağırlaşmış ve ayağım vücudumu taşıyamaz olmuştu..sabah 5 buçukta kalkıp işe gidiyordum. Bi de bileğimi incittim,bırak iş yapmayı,kendime bile bakamaz oldum. Üstelik yalnız yaşıyordum. İş yapamıyorum,heryer çok pis diye diye kahroldum,baktım olmuyor. Saldım gitti,bi de ona üzülmekten bebeği stres yapmanın anlamı yok. Annenle babanı da ciddiye alma. Evlendikten sonra baba evi çok zor oluyor bazıları için..eşine de yol yap,yağla balla bi şekilde iş yaptır..benim eşim 5 bin km uzaktan geldi o haftalarda ziyaretime ve sabah akşam dinlenmeden evi pırıl pırıl yaptı gitti
baya neciNeci derken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?