Kime acisam başıma geliyor

Bana babanızın durumunu abartıyorsunuz gibi geldi

Annem yıllardır şeker hastası bunun ilacı var ona göre yalan biçimi var oldu bitti

Siz de hamilesiniz aynı beslenme biçimi sizin için de geçerli

Hep beraber aynı tarz beslenin ne olacak ki ben şekerli tuzlu yiyorum
O da istiyor demişsiniz siz de yemeyin o şekilde

Evin temizliğinde takılacak bir şey yok hafta sonu eşin yapar cam da kirli kalsın örneğin, çok mu önemli

Stres en kötüsü onu bunu kafaya takmak da

Durumunuzda bir şey yok anneniz tüm hayatını size endeksleyemez eşiniz gerekirse uyumayıp ev işi vs yapacak

Anneniz de yardım edebilir tabii ama işte evde huzursuzluk olmasın diye ona göre ayarlayacak ya akşam erken dönüp yemek yapacak ya yemeğini yapıp çıkacak

Bence ailecek Zaman yönetimi sıkıntınız var her şey olur sıkmayın canınızı

Süt kısmıni kaldiramam sanırım tekrar tiksinip aç kalmam istemiyorum ama hurma aldiricam eşime

Sakın hurma yeme zaten erken doğum riskin varmış hemen dogurur sun valla bende hamileyim 8 aylık ve erke doğum riskim var doktor kesinlikle hurma yeme dedi direk sancini başlatır Allah korusun Kaş yaparken göz cikarma

Bak bak çıktığı kabuğu beğenmiyor sanki düne kadar anne babanla yasamiyor muydun? Simdi mi gözüne batmaya başladı davranışları?

Temizlikciye para yok. Annen gelemiyor sen git diyoruz babanin davranışları batıyor. Eeee dönüp bide kendine bir bak istersen?

Başın dönecek kadar kan değerin düşükse ıspanak ciğer binde birini karşılayabilir malum yediğimiz her şeyin içindeki vitamin olduğu gibi kana karışmıyor. Yani kendini illa bunları yiycem diye zorlama zaten kan ilacına başlamışsın o yeterli takviyeyi sağlayacaktır. Kilo kilo ıspanak yemen lazım ki bilmem kaç mg demir vücudunda kalsın. Bunlar yaşam tarzıyla alakalı, sürekli olarak dengeli beslenirsek o vitamin demir depoları dolar. Depolar boşaldıktan sonra ciğerle ıspanakla doldurmak için kendini çok da zorlama madem ki miden de kaldırmıyor eziyet olur ancak sana. sen al vitaminini ilacını uzat ayağını dinlen, arada çık temiz havada yürü kendini fazla yormadan. Boşver temizliği dibi köşeyi. Ha mesela ıspanak yemek istiyorsan da çiğken salatasını yapabilirsin kokmayacağı için miden de bulanmaz

Her akşam sabah enerjik olup evi temizlicem hayaliyle yatıyorum ama asla enerjik olmuyor sabah erken utanıyorum uyuymaiyorum geri düşünmekten ama aksama bişey yapmamis oluyorum başım dönüyor hep
Temizligi falan boşverin lütfen. Eşiniz izin gününde yapabildiği kadar yapsın ki doğum öncesi detaylı temizlik icin alabilecekmişsiniz birini,o zaman dip köşe yaptırırsınız. Olduğu kadar yapılsın şimdi.
Sizin önceliğiniz sağlıklı beslenmek olmalı. Et yemeniz gerekiyorsa zeytinyağı ve baharatla bekletin dolapta 2-3 saat,hatta 1 gece daha iyi olur marine olması açısından,sonra çıkarır fırına atarsınız,kokusuz bir şekikde pişer başında beklemeden. Oturur yersiniz.
Herşeyin bir kolayı var. Ciğeri bile incecik kestirip,unlayıp fırına atabilirsiniz 190 derecede,yarım saate pişer. Dokunamıyorsanız eldiven takın,ben eldivensiz ete dokunamıyorum ,eldivenle rahatsız olmuyorum.
Saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi. Sizde küçük şeyler için canınızı sıkmayın.

Boyle zor gecen hamilelikleri gorunce kendimi cok sansli goruyorum. Bulanti kusma disinda hersey cok guzeldi. Iki hamileligimde de temizligimi tek basima yaptim. Allah yardimcin olsun. Dinlene dinlene yavas yavas yapmaya calis madem icin rahat etmiyorsa. Yada maddi imkanin varda temizlikci al bir gunluk. Sanirim annen farkinda degil bazi seylerin yada daha var yapariz diyordur. Takma herseyi kafana en onemlisi senin ve bebeginin sagligi. Gerisi hir sekilde hallolur Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…