cnmm hayat böyle maalesef....
ben üniversitede kız arkadaşlarımdan neler çektim hep bir yarışlık içerisindeler.... sınav zamanı sırf notlarını almiim diye slm bile vermezlerdi, erkek arkadaşları araya koyar alırdım son sınavda anladılar kimse not vermedi çocuklara bile vermediler8sonraki gün sınav var ve akşam olmuş 23,00)... sınav günü erken çıkıp gündüzlerden almıştık notları
kuzum hiç kendini buyüzden sıkma moralini bozma da, ama kimseyede hiçbir şekilde ne kadar iyi olsada sana karşı güvenme
Kimseye bu benim dostum , arkadasim demeyeceksin. Insani cokta guzel sirtindan vuruyorlar. Tecrube olsun sana. Kendinden baska kimseye guvenme.
Haklsın da birilerine güvenmeden de olmuyor işte ama çok güvenmemek lazım..İnsanlar çıkarları için değişebiliyormuş..
direk tartışır, hesap sorar gibi diil ama bi şekilde söylerdim ben senin yerinde olsamm
' çalıştığımız yerler x ( üst sınıftaki çocuğun adı ) in sana sölediği yerlermiydii, sınav çıkışı konuştuk da ' de meselaa
Sana soylememesi icin ne cikari var soyler misin. Bariz kiskanclik, yuksek not alma diye soylememis iste.
Annen baban ve kardeşlerinden başka kimseye sonsuz güvenme bence. Üniversite yıllarında bu tarz şeyler çok olur.
Kime güveneceğim ben şimdi demişsin ya?..
Kimseye...
Hiç kimseye güvenmeyeceksin. Şaşırmayacaksın, senden başka herkes böyle çünkü. Senden başka herkes senin için güvenilmez olmalı. Zaten öyleler.
Bazı tipler böyledir.
Uçan sineğe rakip gözüyle bakarlar.
İş hayatında daha fazla rastlayacaksın canım bunlara, hatta daha vahimlerine
O arkadaşına da bahset bence.
Vereceği cevabı merak ettim.
Ben de merak ediyorum..Ama o tartışmadan sonra eskisi gibi davranamam ona..gerçi böyle de olmayacak..Acaba şimdi arayıp sorsam mı :26::26::26:
Bazı tipler böyledir.
Uçan sineğe rakip gözüyle bakarlar.
İş hayatında daha fazla rastlayacaksın canım bunlara, hatta daha vahimlerine
O arkadaşına da bahset bence.
Vereceği cevabı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?