Şu sebepten dedim.
Bu gibi dönemlerde kafam çok giderdi .Mesela sevgilimle bir konuyu tartışmışız sonuca bağlamışız üzerine saatlerce konuşmuşuz.Ertesi gün tekrar aynı soruyu soruyorum,e dün konuştuk tartıştık ben sana şöyle şöyle dedim ya deyince bende çok şaşırıyorum.O an aklımdan uçmuş gitmiş hiç olmamış gibi.Hani belki arkadaşına da böyle olmuş olabilir mi.Belki kötü niyetli değildi.En iyisi konuş halinden tavrından anlarsın ne olduğunu
Bence hiç bu konuyu ona açmayın hatta artık hiçbir konuyu ona açmayın günlük olaylardan konuşun hele ki sırlarınızı falan sakın söylemeyin ve tamamen ilişkiyide kesmeyin bu seferde bana deger vermiş ki kırılmış der kendini birşey zanneder.
Hislerim o kadar da iyi niyetli olmadığını söylüyor canım..Çünkü bana telefonla kimseyi aramadığını söylemeyi unutmadı ama aradığını mı unuttu hiç sanmıyorum..bir beş dakika canım şunlara da bak çıkabilir dese ne olacaktı ki sanki..Konuşup konuşmamak konusunda karasızım :26::26:
Şimdi bu açıdan bakınca daha çok sinirlendim..Böyle bir şeyi onun yapmış olmamasını isterdim..
frezyam duruma bende çok üzüldüm ama nihayetinde herkes insan herkes nefis taşıyor daha iyi olmak uğruna ne dostluk ne arkadaşlık dinleyebiliyor insanlar diğer arkadaşlarında dediği gibi mesafeni koy eskisi kadar samimide olma ama tamamen uzaklaşmada yani bişeyler olduğunu sezebilecek ölçüde davran ona tantana çıkartmaya değmez zaten şurda yarım dönemin kalmış herkes memleketine dönüyor ne dostluk ne kardeşlik hiçbiri kalmıyor tecrübeyle sabittir o sebeple hiç kafana dahi takma son döneminin tadını çıkarmaya bak çünkü bu tür şeylert üniversite yıllarında herkesin karşılaştığı şeyler
Üniversite yılları hayata başlangıçtır , o yüzden hayatta yiyeceğin kazıkların demosunu görmüşsün şekerim :26: :26:
Kazık yemeden insan gözünü açamıyor, insanlara %100 güvenmemeyi ve güveneceğin insanları seçmeyi böylelikle öğreniyorsun.
Benim fikrim, çok da bu insan vblerini kafaya takmamak..sen de onunla yüzeysel takıl. İçinde kalacaksa git yüzleş ama ben bir şey söylememenin taraftarıyım. Bir kişiyle aran açılınca tüm arkadaş grubundan açılman gibi bir durum söz konusu olabiliyor çünkü, yani derim ki sen de politik takıl
Kusura bakma ama bu onun icinde fesatlik oldugunu gosteriyor. Ben mesela kendimden ornek vereyim. Master yaparken arkadaslarim benden daha yuksek alsin diye ugrasirdim. Birsey biliyorsam saklamazdim. Onlar da ayni sekilde. Ben olsam bu arkadasligimi gozu kapali bitirirdim. Bir kere boyle davranan insan daha cok boyle davranir. Ikiniz yuksek alsaniz ne olurdu, bir yeri mi eksilir notu mu eksilir. Iste burda kopuyor insan.
Not: Yalniz boyle davrandigina ve sana yalan soylenmedigine emin ol. Ondan sonra hareket et cunku oteki soyleyen de aranizi bozmak icin yalan soylemis olabilir. Var boyle tipler . Ara bozmak icin ellerinden geleni yaparlar.
Frezya bu gibi insanlar bol seni kiskandigi icin paylasmak istememistir anladigim kadariyla digerlerine vermis o notlari ve sinavda cikacak sorulari paylasmis bi seni es gecmis bu durumda arkadaslik denilen bisey yok senin ondan daha dusuk puan almani istiyor bu gibi insanlardan uzak durmani öneririm yoksa sen kndini ûzersin
aaaahh son dönemimdeyim ben de, buna benzer neler yaşadım bir bilsen...
hepsi de enn yakınım dediklerimden geldi...
biri sınav tarihini yanlış söyledi ki o dersten kaldım, akabinde erkek arkadaşıma (nişanlım değildi o zamanlar) 'ayşe tembelin teki o seni haketmiyor, sen benimle ol' demiş, aklıma geldikçe sövüyorum kıza
bir diğeri ise aynen böyle soruları alıp alıp onda yokmuş ayağına yatardı, bir gün bana çok fena yakalandı, sonuçlar açıklanınca bir de notumu sordu utanmadan... verdim cevabımı oturttum aşağıya... bu insanın da nişanlımda gözü vardı ki nişan hazırlıklarını birlikte yaptığım bir kızdı buçok engellemeye çalışmış nişanı, nişanlımı çok doldurmaya çalışmış ama başaramadı...
ne geliyorsa yakınlardan geliyor zatenbir gün katil olacağım nişanlım yüzünden
bak yine sinir oldum ya keşke okumasaydım arkadaşım konunu
Benimde böyle bir arkadaşım(!) vardı ünide, artık hırstan kızın gözü bişey görmüyordu
bence yüzüne söylesen böyle böyle duydum diye, kesin der ki ayyyy canımmm ben onlara hiç bakmadım o yuzden sana da söylemedim der
Üniversitede tecrübe, yediğimiz kazıkların bileşkesi oluyor
Belki Esra değil de diğer arkadaş yalan söylemiştir olamaz mı?
Esra'yla konuşulmalı bence yoksa durum netliğe kavuşmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?