• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimi aramalı?

Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Ahh canım ya bu kadar küçük şeyleri buyutup dert edinme kendini üzme. .
Benim kaynana da aynı şekilde hep oğlunu arar.. sağolsun eşimde " dur bi eşimi araya. Musaitmi diye sana dönerim anne " der.. :halay: bu böyle sürüp gider... hatta bi gün yine eşime söylemişti de eşimde kızdı ara sen söyle. . Belki kız musait değildir.. demiş ona.. 1 kere öyle aradı sasirmistim

Aranızda başkaca sorun yoksa dert etmezdim çokta sorun değil kimi aradığı yani buna eşinde cevap verebilir zaten sana sorar önce yani takılmayın böyle şeylere. Onlar beklemeden siz çağırın bir kere de belki ondan eşinize soruyordur o sorsun sana söylesin diye.

Her zaman eşimi aramışlardır bugüne kadar, sonra beni arayıp bir şey ister misin dedikleri de olmuştur :)
Hiç dert edilecek bir mesele değil.

evin hanımı kimse o aranmalı. kaynananın terbiyesizliği bu. ev müsait mi, ne yemek yapılacak, ne hazırlık yapılacak bunları evin erkeği bilmez. onlar anca gel der, kimse hanıma yardım bile etmez.

Benim kaynanamlar kalmaya gelecekleri zaman bana sormazlar bile oğullarına biz geliyoruz derler bende umursamam ne olacak yani yılda bir kere gelirler zaten

Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Gayet normal. Benim eşimin ailesi uzak ama kendi ailem yakın. Gelecekleri zaman veya gelin demek için beni ararlar, ben eşimle konuşup söylerim cevabımızı. Eşimi bir şeye hayır denmesini istemedikleri zaman ararlar o zaten tamam diyecek diye ben de sinir olurum ve söylerim.

Benim Ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar..
Birbirimize söyler teyit ederiz :)
Sorun yok memnunuz..
Birbirimizin aileleri ile hiçbir sorunumuz yok ondan belki.. kötü bir niyet yok ortada.. düzen böyle bizde..
Ailelerle problem olmayinca sorun olmuyordur; ne guzel.. Ama eş ailesiyle sıkıntı varsa veya onlarin gelini saymama durumu olup kadin bunu hissediyorsa her sey batiyordur iste..
Aslinda bu durumda erkek yonlendirme yapmali.. "X'i arayin isterseniz" veya "x'e bi sorayim" gibi..
Ama esin zaten sana sorup teyid ediyorsa cok da takilmamak lazim..

esimin ailesinden biri gelmek isterse beni arıyor ama her halukarda aranan kisi digerine sormak zorunda:) oyuzden kimi aradıkları onemli degil onemli olan eslerin birbirine sorarark davet etmesi

Ailelerle problem olmayinca sorun olmuyordur; ne guzel.. Ama eş ailesiyle sıkıntı varsa veya onlarin gelini saymama durumu olup kadin bunu hissediyorsa her sey batiyordur iste..
Aslinda bu durumda erkek yonlendirme yapmali.. "X'i arayin isterseniz" veya "x'e bi sorayim" gibi..
Ama esin zaten sana sorup teyid ediyorsa cok da takilmamak lazim..

Evet saymamak amacı varsa hoş değil..
Eş buna müsade etmemeli.. sorarım demeli bi de onu arayın demeli..

Back
X