• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimi aramalı?

Eşimm bana sormadan cevap vermez sanırım ben büyüttüm konuyu sağolun kızlar
Dogru davranis bu yoksa kimin kimi aradigi degil. sizi anliyorum yok sayilmis hissediyorsunuz ama burda art niyet yok aliskanlik varm esimin ailesi onu arar benimkiler hep beni arar. duzen bu sekilde isliyo zamanla.

gayet normal ne var ki bunda?.burdaki konulari okudukca gelecekteki bir kv adayi olarak cok endiseleniyorum..nasil yaranacagim gelinime diye..
Cok guldum ya. bazen bende diyorum ki yurtdisina gitsin orda evlensin hic dert bari olmasin. ayni sehiri gectim ayni ulkede bile gelip gitme hep problem...

Beni arar genelde kaynanam ama cok arada eşimi aradigi olur. Sorun etmezdim eşim arayip bana haber verdigi surece.

Cok guldum ya. bazen bende diyorum ki yurtdisina gitsin orda evlensin hic dert bari olmasin. ayni sehiri gectim ayni ulkede bile gelip gitme hep problem...
bende bir gelinim ama ayni zamanda bir anneyim.bir cocugun ne kadar zor buyudugunu cok iyi biliyorum.eminim sizde oyle.evet anne olmak karsiliksiz vermektir hep.sevgi ,şevkat özveri..ama insan tüm bunlarin karsiliginda evladi büyüdügunde biraz deger gormek ister.her annenin hakki diye dusunuyorum.malesef burda oyle konular oluyorki bazen cok bencil bir nesilin kv de olmaya dogru gittigini düsünuyorum.aceba onlar biz nasil memnun edecegiz gelinlerimizi damatlarimizi?biraz empati yapmayi bilsek hersey cok daha kolay insanlar cok daha mutlu olur diye dusunuyorum.Allah hepimize hayirli evlat onlarada hayirli es versin insallh..iyi gunler dilerim.

bende bir gelinim ama ayni zamanda bir anneyim.bir cocugun ne kadar zor buyudugunu cok iyi biliyorum.eminim sizde oyle.evet anne olmak karsiliksiz vermektir hep.sevgi ,şevkat özveri..ama insan tüm bunlarin karsiliginda evladi büyüdügunde biraz deger gormek ister.her annenin hakki diye dusunuyorum.malesef burda oyle konular oluyorki bazen cok bencil bir nesilin kv de olmaya dogru gittigini düsünuyorum.aceba onlar biz nasil memnun edecegiz gelinlerimizi damatlarimizi?biraz empati yapmayi bilsek hersey cok daha kolay insanlar cok daha mutlu olur diye dusunuyorum.Allah hepimize hayirli evlat onlarada hayirli es versin insallh..iyi gunler dilerim.
Amin inşallah.. nasil bir gelecek olacak bende merak ediyorum dogrusu. suan kayinvalide ile yasiyorum hemde oglum var. kayinvalidemde bana oglunu almisim gibi davraniyo cogu zaman. acaba diyorum ben nasil bir kayinvalide olacagim merak ediyorum. sanirim biraz anlayis birazda gormezden gelme sorunlari cozuyor

Esin zaten evde oluyorsa onu aramasi yeter. Niye takildiniz ki. Esimi arar hep ailesi bize gelecekken. Sorun yok bence. Tabi eşinin de senden onay almasi lazım.

Ama esin evde olmayacagi zaman da onu arayip, senin planin olsa bile emrivaki bir sekilde geliyorlarsa o ayri. Oyle olmaz tabi.

Esin zaten evde oluyorsa onu aramasi yeter. Niye takildiniz ki. Esimi arar hep ailesi bize gelecekken. Sorun yok bence. Tabi eşinin de senden onay almasi lazım.

Ama esin evde olmayacagi zaman da onu arayip, senin planin olsa bile emrivaki bir sekilde geliyorlarsa o ayri. Oyle olmaz tabi.
Bizimkiler sehir disinda yasiyorlardi onceden. bize geleceklerinde hic haber vermezlerdi. ararlardi bizi terminale geldik bizi alin. ve biz evde bile olmazdik cok eve dondum acilen simdi gulup geciyorum.. haber verip musaitmisiniz diyorlarsa sorun yok yani

Back
X