İnanın haykırmak istiyorum herkese bu durumu ama iş arkadaşım diye resmen yutuyorum.Çocuğumu orada bir gün bile tutmak istemiyorum. Çalışkan ve öğrenmeyi çok seven, kuralcı çocuk harcanacak o kişi yüzündenÖnce can sonra canan..Ne yapıp Edip çocuğunuzu o sınıfta okutmayin o öğretmeni de şikayet edin ya da veliler etsin yani bu nedir böyle,diğer çocuklar da bir ananın evladı yazık günah
İş arkadaşı diye çocuğunuzu mu harcıyacaksınız,babamın oğlu için bile harcamam...Siz bari susmayın bir öğretmen olarak ona her şeyin farkında olduğunuzu bu durum devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin veya direk edin cimere falan kendiniz etmek istemiyorsanız başkasına ettirin ama durmayın yaniİnanın haykırmak istiyorum herkese bu durumu ama iş arkadaşım diye resmen yutuyorum.Çocuğumu orada bir gün bile tutmak istemiyorum. Çalışkan ve öğrenmeyi çok seven, kuralcı çocuk harcanacak o kişi yüzünden
Bir gün sanırım içimde tutmaktan vazgeceğim. Mesleğe saygısızlık bu.İş arkadaşı diye çocuğunuzu mu harcıyacaksınız,babamın oğlu için bile harcamam...Siz bari susmayın bir öğretmen olarak ona her şeyin farkında olduğunuzu bu durum devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin veya direk edin cimere falan kendiniz etmek istemiyorsanız başkasına ettirin ama durmayın yani
bence yutma ya evet seni de zora sokacak ama o kadar cocugun da gelecegi soz konusu.İnanın haykırmak istiyorum herkese bu durumu ama iş arkadaşım diye resmen yutuyorum.Çocuğumu orada bir gün bile tutmak istemiyorum. Çalışkan ve öğrenmeyi çok seven, kuralcı çocuk harcanacak o kişi yüzünden
İçinde olmayana zorla bişeyler yaptırılır mı bilmiyorum ki.. 20 yıl üstü 46-47 yaşlarında biri. Tembel gelmiş tembel gidiyor anlaşılan. İçim de hiç rahat değil ama.. Bişey değişeceği yoksa bile söylemek istiyorum. Müdür sınıf gezip evrak kontrol edecek bu yıl. Oysaki evraktan önce kontrol edilmesi gereken neler var nelerbence yutma ya evet seni de zora sokacak ama o kadar cocugun da gelecegi soz konusu.
hadi sen ogretmensin. kendi çocuğuna cabalar yine ogretirsin ama ailesi ilgilenmeyen, cahil olan cogu cocuk bu yarisi daha baslamadan kaybedecek
Evet korktuğum şey okulu, eğitimi önemsiz basit olarak yerleştirmesi. Geçenlerde saçma kopyala yapıştır yazılardan birini yarım bırakmış,tamamlayalım dediğimde, tamamlamıcam yazı önemli değil öğretmen de, önemli olmadığını biliyor dediBence oğlunuzu ne yapın edin ikna edin ki bence edersiniz bir şekilde en fazla 3 gün ağlar sonra alışır.
Bu disiplinsizliğe alışırsa ilerdeki eğitim hayatında çok zorlanır.
Bir an evvel değiştirin oğlunuzun okulunu.
Niye yutuyorsun iş arkadaşın çocuğundan değerli mi?İnanın haykırmak istiyorum herkese bu durumu ama iş arkadaşım diye resmen yutuyorum.Çocuğumu orada bir gün bile tutmak istemiyorum. Çalışkan ve öğrenmeyi çok seven, kuralcı çocuk harcanacak o kişi yüzünden
keske duz memur olsaymis ne demeye böyle onemli bir meslegi secmis.İçinde olmayana zorla bişeyler yaptırılır mı bilmiyorum ki.. 20 yıl üstü 46-47 yaşlarında biri. Tembel gelmiş tembel gidiyor anlaşılan. İçim de hiç rahat değil ama.. Bişey değişeceği yoksa bile söylemek istiyorum. Müdür sınıf gezip evrak kontrol edecek bu yıl. Oysaki evraktan önce kontrol edilmesi gereken neler var neler
Bir öğretmen olarak sorumluluk alın ve tüm çocuklar için hareket edin derim.. Biliyorum zor ama o çocukların geleceği için adım atmalısınız diye düşünüyorum. "Aydınlık, bir meşalenin cesaretinden doğar." Buradaki meşale sizsinizİnanın haykırmak istiyorum herkese bu durumu ama iş arkadaşım diye resmen yutuyorum.Çocuğumu orada bir gün bile tutmak istemiyorum. Çalışkan ve öğrenmeyi çok seven, kuralcı çocuk harcanacak o kişi yüzünden
İşte şikayet ile değişmez ne yazıkki. Aynısını yaptım, okulu beraber gezdik o okuldaki çok anaç bir 2.sınıf öğretmeni arkadaşla birlikte, övdüm hep.Öğrenci yoktu o gün, soğuk gelmiş olabilir. Bir de öğrenci varken götürmeyi düşünüyorum. Orada arkadaşlar çok güzel etkinlikler yapıyorlar, çok mutlu olacağını biliyorum. Arkadaşından ayrılma korkusunu yense iyi olacak. En sonunda ikna olmasa da sanırım ağlaya ağlaya götürmek zorunda kalıcamŞikayet etsen ne değişecek… ben olsam şikayetle falan uğraşmam, çocuğumu almanın yollarını ararım. İstediğiniz o okula götürün gezdirin, orayı övecek ifadeler kullanın. İdarecileri tanıyorsanız tanıştırın. Gidebiliyorsanız siz de gidin. Öğretmenler sınıflarını asla ve kat’a bırakmayacak olabilselerdi tayin diye bir hak olmazdı. Bazen istemediğimiz şeyler gelir başımıza, insanız neticede
Sınıf değişikliği isteyen bir veli daha varmış ona direkt red verilmiş. İsteseler de değiştirmiyorlar ki, okuldan çıkış seçeneği kalıyor geriyeBir öğretmen olarak sorumluluk alın ve tüm çocuklar için hareket edin derim.. Biliyorum zor ama o çocukların geleceği için adım atmalısınız diye düşünüyorum. "Aydınlık, bir meşalenin cesaretinden doğar." Buradaki meşale sizsiniz
Hiç bir araya gelmedim onlarla,gelmem de mümkün değil gibi, piknik olacak ki ancak.. Onu da asla yapmaz uğraşmaz. Veli grubunda da tek dertleri en az kaç tl harçlık versek, tost güzel mi kaç paraBu dedıklerınızı velıler fark etmıyor mu? Onları gaza getırın
Tayinci mesleklerden bahsedebilirsin, onların çocuklarının sınıf değiştirdiğinden. Hatta bizim sınıfa Ayşe gelmişti, eski sınıfından daha çok bizi sevmişti falan diye hikayeleştirme olabilirİşte şikayet ile değişmez ne yazıkki. Aynısını yaptım, okulu beraber gezdik o okuldaki çok anaç bir 2.sınıf öğretmeni arkadaşla birlikte, övdüm hep.Öğrenci yoktu o gün, soğuk gelmiş olabilir. Bir de öğrenci varken götürmeyi düşünüyorum. Orada arkadaşlar çok güzel etkinlikler yapıyorlar, çok mutlu olacağını biliyorum. Arkadaşından ayrılma korkusunu yense iyi olacak. En sonunda ikna olmasa da sanırım ağlaya ağlaya götürmek zorunda kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?