Kimi seçmeliyim?

Velilerle hiç tanışmadım. Okul öğretmeni olarak velileri örgütlemiş gibi olmayı da istemiyorum

Çocuklar gürültü yapmıyor mu nasıl rahatça bırakabılır?
Bu çocuklar ilkokul çocukları.
Okuma yazma öğrenme en gerekli donemdeler.
Nasıl yaz gıtsın yapıyor?
Çok saçma.
Ve nasıl kımse birşey demiyor?
Ta benım zamanımda öğretmenlere öte gıt denılmeyen dönemde sınıf ögretmenim üçüncü sınıfta matematik anlatmıyor diye babam müdüre kadar gıttı. O zaman sınıf değişikliği ımkansız gibi bir şeydi.
Babam okul degıstırttı.
Adama göre matematik gereksiz bır derstı.

Sınıf zaten hep gürültülüymüş,öğretmen ne kadar pasifse o kadar gürültü olur zaten sınıfta.

Beni yanlış anlamayın lütfen ama bulduğunuz tüm çözümler sadece kendi çocuğunuzu kurtarmak üstüne. Belli ki diğer veliler bu durumun farkında değiller. Bir öğretmen olarak sadece kendi çocuğunuza ve sinifiniza karşı mı sorumluluğunuz? Siz hem bir öğretmen hem de bir veli olarak lütfen ses çıkartın.Zaten siz de bir sinif öğretmeni olduğunuz için diğer veliler de sizi dinleyecek ve takip edecektir. O çocukların da iyi bir eğitim hakları.
Eğer çocuğunuz için bu durumun önyargılara sebep olacağını düşünüyorsanız yine yıl sonunda okulunu değiştirme seçeneğiniz var zaten ama önce toplu olarak kurtarilabilirler mi bir bakın.

Velileri örgütledi diyerek idari sıkıntı olabilir,çalışma ortamım olunca hee şeyi özgürce yapamıyorum. Aslında müdüre denetleme yaparken nelere bakması gerektiğini söylemek istiyorum

Çok şaşırdım tüm çocukların geleceklerini tehlikeye atıyor resmen, ben ilkokula başlayacağı zaman bile direkt öğretmen seçmek istedim hoş mümkün olmadı. Ama çok iyi bir öğretmen denk geldi şansımıza, çocuklarla tek tek ilgilenir, disiplinli, özverili.
Bence ne olursa olsun çocuğunuzu bir şekilde alın o sınıftan.

Velileri örgütledi diyerek idari sıkıntı olabilir,çalışma ortamım olunca hee şeyi özgürce yapamıyorum. Aslında müdüre denetleme yaparken nelere bakması gerektiğini söylemek istiyorum
Velilerin ne yapacağı belli olmaz, ben olsam onlarla muhatap olmam. Öğretmen oğluşumu sıkmasın, fazla ödev vermesin, ne matematiği daha çok küçük kafasında bir çok veli var sonuçta. Eğitim öğretimin içinde olmayan insanlara bazen laf anlatılmıyor bile.

Oğlumun velileri de sanırım o kafada. Sadece 3 kişiymişiz sınıf değişikliği dilekçesi veren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…