Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
KIZ çıkıyor canım

saol canım 12+3 haftalıkken ikili teste yüzde 70 erkek demişti doktor,14+4 haftalıkken gittim bacakları kapalıydı sırt üstü yatıyordu doktor kıza benziyor dedi ben de çok merak ettim kız mı erkek mi diye yarın başka bir doktora gideceğim bakalım tutacak mı

Benim 28.10.88 eşim 01.09.78. - 9 haftalık hamileyim, yaşım 25 teşekkürler.

benim doğum tarihim:08.09.1980
eşimin doğum tarihi:20.01.1979
hamile kaldığım tarih SAT:01.07.2013---33 YAŞINDA HAMİLE KALDIM
11 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMİLEYİM
BANADA YORUM YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM

merhaba bende çok merak ediyorum cinsiyeti bi türlü belli olmuyor ..benim doğum tarihim 21.03.1985, eşimin 14.09.1979 hamile kaldığım yaş 28,ve şu an 15+6 haftalık hamileyim acil cevap canım.bu arada doğru ise cinsiyetini 4 gün sonra öğrenicem buraya yazarım tutarsateşekkürler şimdiden..

ERKEK çıkıyor canım

Selam canım; bana kız dedi doktorum bu arada.
Buradan yazayım dedim, çok istiyordum erkek hala da .
Burada da erkek çıkıyor yazınca daha da inandım fakat Allahın dediği oluyor işte.
Çin takvimi falan dediler ama ,doktora gittim bir yumurta var gel çatlatalım dedi, arkadaşlar yok 1 ekleniyor, yok 2 ekleniyor çin takviminde dediler.
O bu derken ortama bıraktık,doktora uyduk, Allah ne isterse oraya doğru sürüklendik.
Hayırlısı böyleymiş , Allah her isteyene bir evlat nasip etsin , önemli olan bu .
cinsiyet arayışımız düşünmemiz başta yanlış aslında.

Merhaba, ben de merak ettim, benim için de bakar mısınız? Ama benim bebeklerim ikiz. İksini de istiyorum :)

Benim DT 10/10/1986
Eşimin DT 03/06/1987
SAT 23/06/2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…