Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 03/02/1982 eşim 05/10/1982 hamileliğimin 10. haftası içindeyim (04.07.2013) bakabilirseniz memnun olurum..

Son düzenleme:
ben 03/02/1982 eşim 05/10/1982 hamileliğimin 10. haftası içindeyim (04.07.2013) bakabilirseniz memnun olurum..

Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı seninki olduğundan cinsiyet KIZ çıkıyor canım

ben 15/05/1984 esim 10/03/1980 suan 16 haftalık gebeyim

teşekkürler canım doktorda 15 haftalıkken yüzde yüz erkek dedi ama ben cinsiyet için hala erken diye düşünüyorum.

Yukarıda yazdım ama görmedin sanırım, konu başlığındaki yönteme göre aşağıda yazdığım sonuç çıkıyor;

Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kalınan aydan önceki en yakın ay senin doğum ayın olduğundan cinsiyet
KIZ çıkıyor canım

Kalanlarınız aynı olduğundan, hamile kalınan aydan önceki en yakın doğum ayı seninki olduğundan cinsiyet KIZ çıkıyor canım

çok teşekkür ederim, yalnız bişey sorucam ben şubat doğumluyum, eşim ekim hamile kalma ayım temmuz olduğuna göre ekim daha yakın değil mi yanlış mı anladım acaba..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim, yalnız bişey sorucam ben şubat doğumluyum, eşim ekim hamile kalma ayım temmuz olduğuna göre ekim daha yakın değil mi yanlış mı anladım acaba..

Hamilelikten önceki en yakın ay önemli olan, ekim ayı gebelik sonrası oluyor, o yüzden yazdığım gibi

Nub'unu tam seçemedim canım yaa, sen bir sonraki ultrason fotoğrafını eklersin, ona bakarız yine tamam?

canım sen benim nubu mu göremedin yoksa kız mı erkek mi olduğundan emin olamadın.başka bir yerde bir arkadaş kesin erkek dedi ama bana da kız gibi geldi.gerçi ben çok anlamıyorum ama.

canım sen benim nubu mu göremedin yoksa kız mı erkek mi olduğundan emin olamadın.başka bir yerde bir arkadaş kesin erkek dedi ama bana da kız gibi geldi.gerçi ben çok anlamıyorum ama.

Canım, nub hangisi o çok net değil, 2 tane çıkıntı var hangisi ayak hangisi nub o net değil yani, o yüzden yorum yapamadım ben

Sen kontrole gittiğinde yenisini eklersin buraya netleştiririz inşallah
Bir de 7-8 veya 9. hafta fotoğrafı varsa onları ekle, keseye ve bebeğin konumuna bakıp yorumlayayım :13:

Burda 7.hafta canım

Eklentiler

• $image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 44
merhaba çok ilginç bi konu:) benim doğum tarihim 14.08.1990 eşiminki 23.06.1983 doktorun hesabına göre de 8 hafta 2 günlük felan hamileyim bi bakıver sana zahmet :)

Eki Görüntüle 799730
KIZ çıkıyor güzelim

Ultrason fotoğrafların varsa onlara da bakabilirim istersen

tabikide seve seve ilgin için çok teşekkür ederim dilerim doğru çıkar 1 oğlum var çok şükür 2. kız olsun istiyorum ama doktor 100/90 erkek dedi hayırlı inş

Eklentiler

• $img-130910210915-001.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 50
Eki Görüntüle 799730

tabikide seve seve ilgin için çok teşekkür ederim dilerim doğru çıkar 1 oğlum var çok şükür 2. kız olsun istiyorum ama doktor 100/90 erkek dedi hayırlı inş

İki ultrason yaklaşık günlerde ama farklı yerlerde bakılmış sanırım canım?

İlk fotoğrafta hiç görünmüyor nubun olduğu yer canım, ikincisinde de göstermemiş sanırım
KIZ, erkek olsaydı görünürdü nubu diye düşünüyorum, görünen çıkıntı ayak çünkü...
7-8-9. haftalar varsa kesedeki konuma göre yorum yapayım bir de eklersen

bide bunlar var

yanyana iki ultrason resmi var soldaki oğlumun 8 sene önceki görüntüsü kıyaslama olsun diye eklemiştim

Eklentiler

• $img-130910220021-001.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $img-130831191929-001.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…