Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Valla bu da ısrarla ERKEK çıkıyor canım

KIZ çıkıyor canım

Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyondan önceki en yakın doğum ayı senin olduğundan
KIZ çıkıyor canım

bende çok merak ettim ne yalan söyliyim
benim doğum tarhim: 08.07.1989
eşimin doğum tarihi: 02.12.1989
sat: 11+6 yani yarın tam 12 haftalık hamile olmuş olacağım
cevap için şimdiden teşekkürler..

Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı seninki olduğundan
KIZ çıkıyor

Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı seninki olduğundan KIZ çıkıyor
(Son adetin eşinin doğum gününden önce olduğundan)

Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı eşininki olduğundan ERKEK çıkıyor

bende inşallah bu ay hamile kalırsam acaba cinsiyeti ne olur?
sat:10 kasım
doğum tarihim:06.02.1988
eşimin doğum tarihi:01.12.1980

Kalanlarınız aynı, ama bu ay olursa KIZ çıkıyor, sonraki ay da eğer ovulasyon gününde eşin yeni yaşına girmiş olursa ERKEK çıkıyor

rica etsem benim için de bakabilir misin :)

ben 29.10.1985
eşim 20.05.1970

sat 10.10.2013

şimdiden teşekkürler :))

Kalanlarınız aynı, fakat regl döngün uzun değilse ve geç yumurtlama durumu yoksa eğer ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı eşininki olduğundan ERKEK çıkıyor
(Eğer reglinin 19. gününden sonra yumurtladıysan kız çıkıyor, ama o kadar geç yumurtlama pek olmayabilir regl döngün 30 gün üzeri değilse)

Kalanlarınız aynı, ama bu ay olursa KIZ çıkıyor, sonraki ay da eğer ovulasyon gününde eşin yeni yaşına girmiş olursa ERKEK çıkıyor

teşekkür ederim inşallah hamile kalırım.(kalanlarınız aynı ne demek)

Son düzenleme:
benim doğum tarihim 20.05.1984
eşimin doğum tarihi 02.01.1984
sat 8 eylül 2013
9+4teyiz daha öğrenmemize çok var ama çokkk merak ediyoruz :))

Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı seninki olduğundan KIZ çıkıyor

USG fotoğrafı varsa gönder ona da bakayım...
Bir de 9 ile 12 hafta arası kontrolün olursa bebeğinin kalp atış sayısını da sor, 110-130 arası erkek, 140-160 arası ise kız

Usg var ama belli belirsiz canım.Pazartesi kontrolüm var sorucam mutlaka..Çok teşekkür ederim :)) Öncelikle sağlıklı olması dileğimiz sonrada hayırlı evlat olsun ama cinsiyetini de çok merak ediyoruz :)) belli olunca yazıcam buradan :))

oyyy çok güzel
yok uzun değil, normalde 27 günlük periyodda gelir...
çok teşekkür ederim ilgin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…