Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ERKEK çıkıyor canım

ay bizde nerde hata oldu acaba bütün testler, çin takvimleri, bnm iç güdülerim, annemin hisleri hrşey erkek dedi, kız diyor doktorumuz bir de ğişirse aldıklarım elimde kalacak :) Allah ın dediği oluyor nihayetinde saplıklı, hayırlı evlat olsun da...

abimle yengem için bi hesaplama istiyorum :) abim 21.12.1979 yengem 15.02.1981 ikinci kuzumuz geliyor 6 haftalık

Son düzenleme:
rica etsem bana da bakar mısın benim dt:11.08.1979 eşimin dt:15.03.1974 sat:26 haziran. hamile kaldığımda 33 yaşındaydım eşimde 38
11 haftalıkken doktorum erkek demişti 17 haftalıkken kız gibi dedi ama net söyleyemedi, göstermedi çünkü. bizde heyecanla bekliyoruz :)

Merhaba benim Dt: 23.07.1986 eşimin Dt: 05.09.1982 sat: 24 Eylül ben 27 eşim 31 yaşında banada bakarsanız çok sevinirim teşekkürler:)

aaaa eşimin doğum yılını yanlış yazmışım 1975 olacak

aaaa eşimin doğum yılını yanlış yazmışım 1975 olacak

2013 yılında hamile kaldığın için yıl olarak yaşlarınız 34 ve 38...
Kalanlarınız aynı olduğundan ovulasyondan önceki en yakın doğum ayı eşinin doğum ayı olduğundan ERKEK çıkıyor

Son düzenleme:
Merhaba benim Dt: 23.07.1986 eşimin Dt: 05.09.1982 sat: 24 Eylül ben 27 eşim 31 yaşında banada bakarsanız çok sevinirim teşekkürler:)

Kalanlarınız aynı, bu durumda ovulasyondan önceki en yakın doğum ayı eşinizin doğum ayı olduğundan
ERKEK çıkıyor

Bebişimizin cinsiyetini öğrendik KIZ demiştiniz ve kız çıktı :) eşim de kız istiyordu pembişleri hazırlamaya başlıycaz bakalım inşallah..
isim düşünüyoruz şimdilik :)
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :)

Kalanlarınız aynı, bu durumda ovulasyondan önceki en yakın doğum ayı eşinizin doğum ayı olduğundan
ERKEK çıkıyor

Umarım gerçi önce sağlık diyoruz ama ikimizde biraz erkeğe yatkınız:) henüz erken ama belli olur olmaz paylaşacağım tekrar teşekkürler.

banada bakarmısınız :) randevumuz 3 hafta sonra, vakitte geçmiyor

benim dt:11.05.1980

eşimin 31.01.1980

sat: 16 ağustos, bebeğim şuan 13 haftalık.

teşekkür ederim merakla bekliyoruz haftaya ayrıntılı ultrason var öğrenince yazarım buraya bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…