ben 10/12/1985 eşim 10/07/1984 7 haftalık hamileyim yaşım 29
Buradaki yöntem ile uyuşmuyor o, hep tersi çıkıyor senin yazdıkların, biz Devin ile bu topiğin hesaplama yöntemine göre yazıyoruz canım.
Sen de istersen o app hakkında bir topik aç, onu da ayriyeten görmüş olur arkadaşlar
Kuzuummm, Devin'im de yazmış ERKEK geliyor ERKEEEKKKK
aaa hem kiz hem erkekmi cikiyoooo????qaliba ikiz bir erkek bir kiz ayy canim bu takvimlerde bir eglence meraktan ne yapicagimizi sasiriyoruz ama benim her sey kiz gosteriyo tek erkek diyen sizsiniz diyer tum takvimler kiz diyo ve sag sol olayindan dolayi da soldan yumurtladim diye de kiz bekliyorum ustelikdeki kv-de ruyasinda gormus kiz diyee ay Allahim sagsalim kalp atisini duyalim kucagima alalim da Allahtan baska dileyim bide sizlersiniz topik arkadaslarimin isteyen herkesin muradina ermesiiiidirrr
benimkinede bakabilirmisiniz lütfen
benim:25/10/1986 eşimin:19/03/1984 11+4 hamileliğim
arkadasıma baktıracam cnm bende ,
esinin 10.08.1980
bayanın 10.10 1983
son adet tarihi 1eylül tşk ediyorum
Canım arkadaşımada bakabilir misin
Sat 1agustos
Eşinin 12/07/1974
Kendisinin 24/02/1981
phia kac haftalik oldugunu yazmamisim.... sat 25.09.2013
10 haftalik hamileyim...
Kalanlarınız aynı, fakat ovulasyon öncesi en yakın doğum ayı seninki olduğundan KIZ çıkıyor
(Son adetin eşinin doğum gününden önce olduğundan)[/ slm ben 19. haftmdayım ve dün gidip cinsiyetini öğrendik çok şükür.dediğiniz doğru çıktı bu yüzden yazmak istedim benimde bir kızım olacak hayırlısıyla herşeyi için teşekkürler.
ya bişey dicem son adet tarihi derken: adetolduğumuz tarih mi yoksA adet bitiş tarihi yazılacakBende tutmadi oglum oluyo Allahin izniyle :))
Kalanlarınız aynı olmadığından SAT bilgisine gerek yok, sonuç aynı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?