Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aminnnn canım inşallah o günleri bizde yaşarız en kısa zamanda sen ana uğurlu değinde kendimi bi tuhaf hissettim sağol kuzu zaten bunlar işin eğlence kısmı canım tabikide önmli olan sağlıklı olması

Canım, ilk USG fotoğrafını da ekle bana, 9. haftaya kadar olsun.
Bebeğinin kesedeki konumuna da bakıp yazacağım sana
okiş güzelim İnşallah herşey yolunda gitsin herşeyi paylaşırım sırasıylaaa Allah sizin de gönlünüze göre versin İnşallah

herkes yavrusunu saglikli sagsalim kucagina alsin İnsallah.siz de en kisa zamanda sevinirsiniz İnsallah

Canim benim 08.02.1983esimin ise 21.08.1986 15 haftadayim

benim doğum tarihim 11/03/1977
eşimin doğum tarihi 15/04/1974
bebeğimiz 14.haftasında son adet tarihim 07/09/2013
teşekkürler

Son düzenleme:
​sizinki erkek çıkıyor

slm.ben yeni okudum gördüm bu topigi,ben daha ham,ile deyilim,öncesinde belirleme şansımız varmı peki,eyer varsa rica etsem bakarmısınız,ben 1984 nisan,eşim 1975 haziran dogumlu,iki oglum var bi kızım olmasını çok istiyorum,tabiki taktie allahın,

Lutfen banada cvp verin uykularim kacti artik benim dogum t: 19.02.1987 esimin dogum t: 30.09.1987 tam bilmiorum ama hamileligim 15 hafta civarinda olmasi lazim lütfen cvp bekliyorum

sizinki şuanda hamileyseniz ERKEK olur önümüzdeki sene ise yine ERKEK 2015 KIZ

Lutfen banada cvp verin uykularim kacti artik benim dogum t: 19.02.1987 esimin dogum t: 30.09.1987 tam bilmiorum ama hamileligim 15 hafta civarinda olmasi lazim lütfen cvp bekliyorum

bana son adet tarihinizi net yazarsanız yardımcı olurum çnk sizin gibi aynı yaşdaki çiftler için sat tarihi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…