- 9 Nisan 2011
- 257
- 19
- 118
​sizinki KIZ çıkıyor[/B
tesekkur ederim cnm :) rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :) sonucu ogrendigim gun sizinle paylasicam,,,
cnm bugun ikili test icin doktora gittim. doktora sordum belli olur mu cinsiyeti diye. bisey diyemem gorunmeyebilir dedi. sonra bi bakikki bnm arsiz acmis her tarafini :) doktor da guldu, erkek bu dedi .
merhaba ben 26 , eşim 41 yaşında ve 14 haftalık hamileyim. kısmetse yaklaşık 2 3 hafta sonra cinsiyetini öğrencez ama konunuz ilgimi çekti ve herkes gibi bende çok merak ediyorum cevabınızı :))
​sizinki ERKEK çıkıyorben de cok merak ettım mumkunse rıca edebılırmıyım benım dogum tarıhım 23/07/1985 eşim 14/06/1984 son adet tarıhım 10 ekım 11.haftamdayım
sat 10/12/2013 teşekkür ederim :)
teşekkür ederimmmmm.öğrenir öğrenmez yazıcam:))
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
eğer 1985 doğumlu olan sizseniz sizinki ERKEK çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?