Bu test ilgimi.cok cekti ilk cocugumun ve simdi.hamileyim testte ikisinede bakabilirmisniz ilkine bakma amacimiz ikincide dogru cikacakmi yani ilkki tutarsa.ikincici talim olacak artik dediginize
Ilk hamileligim
23 yasindaydim
08.02.1987 dogumluyum
2010 10 kasim son adet tarihimdi
Esimin dogum tarihide 26.10.1987
Ikinci hamileligimde yas 27
08.02.1987 dogum tar
16.03.2014. Son ad tarihim
Esim d.t 26.10.1987
Merakla bekliyorum yanitinizi kolay gelsi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
Ben 10.01.1995
Eşim 21.08.1987
Sat 19.04.2014
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 12.07.1992 esim 04.09.1991 15+5 lik hamileyimherkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
25.11.1991 benim 09.04.1985 eşim 17 haftalık hamileyimherkese merhaba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?