slm gözden kaçmış olabilirim :) tekrar yazmak isterim ben 23.01.1985 doumluyum eşim 21.04.1979 doğumlu.20 haftalık hamileyim.26 yaşımda hamile kaldım.yarn öğrenicem cinsiyeti inşaallah çok merak ediyorum bi morale ihtiyacım var
orkiş üç kişiye daha baktım tutuyor
orkiş üç kişiye daha baktım tutuyor
kizin olcak canim ogrenince yazarmisinn dr benzetme falan yapmadimi
slm ben 15 haftalik hamileyim benim dogum tarihim 02.09.1991 esimin28.02.1973 20 yasimda hamile kaldim
cok merak ediyorum bekkliyorum acil yanitinizi
rehan arkadaşı mada bakarmısın şu an yanımda merakla bekliyo arkadaşım 25 +eşi 26 lütfen hemen cevap yazarmısın
selam kızlarrrrrr
dün geceden beri topiğe giremedim bilgisayarımda donma vardı........herkes iyimi????bu gün dr a gittim ikili test için detaylı ultrasonda 12+ 1 günlük bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik.................rabbim herkese sağlıklı ve gönlündekini versin..........
mimozaa o kadari cin takvimindede tutuyorr ama benim baktigim 6 7 kiside tutmadii
ne guzelllll
rabbim banada nasip etsin insallahhh
selam kızlarrrrrr
dün geceden beri topiğe giremedim bilgisayarımda donma vardı........herkes iyimi????bu gün dr a gittim ikili test için detaylı ultrasonda 12+ 1 günlük bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik.................rabbim herkese sağlıklı ve gönlündekini versin..........
hayırlısı olsun cnm. senin bu takvime göre ne çıkıyordu. hangi takvimler tuttu
amin canım benim.......))))))
kizin olcak canim ogrenince yazarmisinn dr benzetme falan yapmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?