Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm gözden kaçmış olabilirim :) tekrar yazmak isterim ben 23.01.1985 doumluyum eşim 21.04.1979 doğumlu.20 haftalık hamileyim.26 yaşımda hamile kaldım.yarn öğrenicem cinsiyeti inşaallah çok merak ediyorum bi morale ihtiyacım var

kizin olcak canim ogrenince yazarmisinn dr benzetme falan yapmadimi

rehan arkadaşı mada bakarmısın şu an yanımda merakla bekliyo arkadaşım 25 +eşi 26 lütfen hemen cevap yazarmısın

arkadaşlar doğru çıkıyormu çok merak edirem +reyhan arkadaşım merakla bekliyor cvb

lüüüüüüttttfffeeeeennnn

arkadaşlar doğruluk payı ne kadar yaaazzzıııınnnnnnnn rica ediiireeem

benimkinede bakar mısın tatlım?ben 30 temmuz 1977 doğumluyum.eşim 31 aralık 1976 doğumlu.14 veya 15 şubatta hamile kaldım.şimdi 8 hafta 6 günlük hamileyim.

mimozaaaa

bir arkdasta daha tutmadiiii
bak esinin kalan 3 kendinin kalan 1 kizi var
esinin kalan 2 kendinin 0 kizi var
ikisininde sifir oglusuu varrrr

selam kızlarrrrrr

dün geceden beri topiğe giremedim bilgisayarımda donma vardı........herkes iyimi????bu gün dr a gittim ikili test için detaylı ultrasonda 12+ 1 günlük bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik.................rabbim herkese sağlıklı ve gönlündekini versin..........

ne guzelllll
rabbim banada nasip etsin insallahhh

hayırlısı olsun cnm. senin bu takvime göre ne çıkıyordu. hangi takvimler tuttu

hayırlısı olsun cnm. senin bu takvime göre ne çıkıyordu. hangi takvimler tuttu

canım bende çin ve ya diğer takvimler hiç bir i tutmadı

ancak önce herşey allatır ben buna göre hamile kaldım 1 oğlum 2 kızım var bir erkek bebek daha çok istedim....rabbim hayırlısını versin...cinsiyetimiz bu gün kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…