arkadaşım bir söyle ne olur ya doldurulan yaş mı içinde olunan mı doldurulana göre yanlış. içinde olunana göre doğru çıkıyor benim
Huuuu Huuuu Reyhancimm benimkinide yazarmisiniz lütfen inanki merak icindeyim,
:))
benimki 10-06-1988
kocam 22-04-1988
bebege subatta gebe kaldim
bi bana bakmadın reyhan sağol :) herkesin yazdığı gibi yazdım doğum tarihlerimizi yine yazıyorummmmmm ben 13-09-1980 eşim 06-06-1983 myıs yada haziran gibi düşünüyorumm gebeliği
yani haziranda eşim 30 yaşıa girmiş olacak bende 32 olacam
eşinden 2 yaş büyükmüsün doğrumu anladım......hesap yanlış çıkmasın diye sordum.......
30-32 yaş
kız çıkıyo canım.....
hamile kaldığın gün içinde olduğunuz yaşlarınız ne ise ona göre hesaplayın
hesaplama erkek diyor canım
bende tutmuyor o zaman 2005 yılında hamile kaldım.26.01.1978 doğumluyum. eşim 21.04.1979 doğumlu. bu hesaba göre kız olmalı. ama oğlum var
2005 in hangi ayında hamile kaldın canım.
merak ettim.
ocak doğumlularda çin takvimi +2 eklenince çıkıyor yaaa.
rica etsem hangi ay söyleyebilirmisin.
çin takvimine bakıcam.
geçmişe dönük sen ve eşinin hamile kaldığın zamanki yaşını net olarak yaz birde şuandaki yaşlarınız yaz........daha kolay hesaplıyorum
OKI canım..
ben 18/12/1981
eşim 03/03/1979
2008 de ağustosta kaldım hamile ben 27 eşim se 29 yaşındaydı 2008 de yıl bazında.
şimdiyse ben 31 eşim 33 yaşında
teşekkurlerrrr..
kizin mi varr
yine kiz cikiyooo
geçmişte gelecekte kız çıkıyo galıba ama benım oğlum var:26::26:
ve ıkıncı bebiş dusunuorum kız olsun ıstıorum şimdi doğrulugu ne kadar kararsız kaldım yafuuu
ORKDM hoşgeldin bu na REYHAN bakmıomudu yafuuu sen le karşılastıımı yenı farkettım dıer konulardan alışkınlığımdan herhalde hiç yaDIRGAMADIM..
ama REYHAN bakıodu bu topiğe sanırım...
hayırlı olsun canım gözün aydın dr gittin sanırım yüzde kaç erkek dedi.....allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?