reyhancım buna da baktın mı sen ben hatırlamıyorum şimdide hamileyim onu da söyler misin canım doğum tarihim 20.10.1987 eşimin 02.03.1981 sat 21.02.2012 döngüm 29
kız çıkıyo canım netleşince yazarmısın doğruluk payını araştırıyorum......hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki
kalanlarınız aynı ay hesabından baktığım zaman muhtemelen erkek
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
ne oo ulenn begenemedinmi beniii :)
oda bakiyo bide o baksin gelincee
herkese merhaba.....
reyhan hanim banada yazarmisiniz artik rica etsem 10 oldu yazdigim ama ben 02.09.1991 tarihim 20 yasinda hamile kaldim yeni 16 haftalik yani esim 28.02.1973 39 yasinda ama iki ay oldu yeni yasina gireli 38demi olmus oluo yani bilmiomki lütfen bi cvp yazarsaniz cok sevncm[/QUOT
canım yazdım 2-3sayfa geriye bak görürsün.....yine hesaplıyorum erkek çıkıyo
merhabalar..
siteye uzun zaman önce üye oldum ancak daha önce hiç mesaj yazmamıştım kısmet bugüneymiş :)
bende hamileyim ve cinsiyetini çok merak ediyorum bana da bakabilirseniz çok sevinirim.
08/05/1983 doğumluyum, eşimde 24/06/1983 doğumlu - son adet tarihim 8/01/2012 (12 haftalık hamileyim)
orkdm benimkinii tekrar hesaplarmısın 19.12.1975 ben eşim 23.10.1973 son adet nisan bide erkek olması için hangi ay uygun reyhan baktı ama bi de sen bak canım sın.....
bukadar çok tutan görünce ciddiden gerçeklik payı var diyebiliriz..
benim içinde bakarmısın
mayıs 2012 gebe kalırsam ne olur cinsiyeti
benim doğ tarihim 13-09-1980
eşimin doğum tarihi 06-06-1983
bu arada ben eşimden büyüyüm
eşim şimdi 29 yaşında bende 32
canim bu sene icin kiz cikiyor
seneyedee esinin ay olarak once dogmuss erkek gorunuyoo
canim bu sene icin kiz cikiyor
seneyedee esinin ay olarak once dogmuss erkek gorunuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?